• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Acile yatışım yapıldı, bebiş iyi haftasına uyumlu dedi ilk defa doktor, kalbi iyi maşallah ama kontrol amaçlı bu gece hastanede kalacağım ama şükür ki bebeğim iyi🙏 Cookiie Cookiie H hatice_arnisa @Hatiii87 kızlar hepinizi tagleyemedim kusura bakmayin, kolumda serum tek kolla anca bu kadar özür dilerim unuttuklarimdan😔
Çok şükür bin şükür bebeklerimizi rabb'ime emanet ondan güzel emaneti var mi

Acile yatışım yapıldı, bebiş iyi haftasına uyumlu dedi ilk defa doktor, kalbi iyi maşallah ama kontrol amaçlı bu gece hastanede kalacağım ama şükür ki bebeğim iyi🙏 Cookiie Cookiie H hatice_arnisa @Hatiii87 kızlar hepinizi tagleyemedim kusura bakmayin, kolumda serum tek kolla anca bu kadar özür dilerim unuttuklarimdan😔
Canım çok geçmiş olsun , nasıl oldun ? Merak etme bak bebişin iyi çok şükür , bazılarının kanaması oluyormuş doğurana kadar hiç Merak etme Allah’ın izniyle bişey olmayacak

Kızlar sabah kan vermeye gıdecegım transferımın 8. Günü olacak 5. Gun ıkı embrıyo transferı oldu 2 ocakta . ılk ıkı tup bebek denemem kımyasal dualarınızı beklıyorım bu sefer sağlıkla ılerlesın 🤲🌸
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin , merak etme sitres yapma kendini de yorma bolca dinlen

Annem yanimda hiçbir is yaptirmiyor ki kurban olduğum 😔 bence oksapar bana fazla geliyor ama doktor değilim ki emin olamam😔
Kanaması olanların kan sulandırıcılarını hemen kesiyorlar , neden kesmemiş acaba , bi bildiği vardır elbet bende kanama oldu hemen kes dedi , ama sen bolca dinlen sadece şimdi değil her zaman , çünkü bizimkisi normal bir hamilelik olmuyor

Benimde lekelenmem oldu ve çok kötü ağrım var acaba benimdemi dış gebelik ola bilir , bhcg dış gebelikte normal ilerliyormu
Beta çok düzenli artmıştı benim ilk muayenede tüpte görüldü kese maalesef ben kabızlık sanmıştım karın ağrısını şiddetli ağrımıştı karnım. Kötüyü düşünmeyin inşallah öyle birşey yoktur 🙏

opudan transfer gününe kadar sabah 16 mg. transfer gününden sonra 4 sabah 4 akşam kullanacağım. sizin kaç mg. sizinde düşüklerinizmi oldu bağışıklık kabul etsin tutunması içinmi verildi ?
benim ilk deneme, sanırım benim dr hiç risk almadan bütün protokolü uyguluyor 🙄

Canım çok geçmiş olsun , nasıl oldun ? Merak etme bak bebişin iyi çok şükür , bazılarının kanaması oluyormuş doğurana kadar hiç Merak etme Allah’ın izniyle bişey olmayacak
Hala hastanedeyim biraz kanimda enfeksiyon varmis ama onemsiz bir miktar simdi idrara da bakacaklar, cok şükür kanamam durdu perşembe günü kontrole gelecegim yine 🙏🥰

Hala hastanedeyim biraz kanimda enfeksiyon varmis ama onemsiz bir miktar simdi idrara da bakacaklar, cok şükür kanamam durdu perşembe günü kontrole gelecegim yine 🙏🥰
Kuzucum çok geçmiş olsun 🤲 inşallah bidaha yasamassin benim İlk kanama da pembe olmasına rağmen coraspini kesti doktorum senin herhangi bir pıhtılaşma sorunun var mıydı gebelikten önce ondan mi kesmiyor acaba ilacı

Kuzucum çok geçmiş olsun 🤲 inşallah bidaha yasamassin benim İlk kanama da pembe olmasına rağmen coraspini kesti doktorum senin herhangi bir pıhtılaşma sorunun var mıydı gebelikten önce ondan mi kesmiyor acaba ilacı
Ben pihtilasma sorunum oldugunu düşünmüyorum, daha once düşük geçmişim yok, ailemde de yok hatta, ama gecen hafta 8 adet genetik test verdim pihtilasma icin, garanti olsun diye istedi doktorum, hatta tup bebek merkezi de dedi biz normal prosedur herkese veriyoruz oksapar dedi. 8 gunu falan kaldi testlerin cikmasina, hatta 2 tanesi erken çıkmış negatif çok şükür 🙏

Beta çok düzenli artmıştı benim ilk muayenede tüpte görüldü kese maalesef ben kabızlık sanmıştım karın ağrısını şiddetli ağrımıştı karnım. Kötüyü düşünmeyin inşallah öyle birşey yoktur 🙏
İnşallah teşekkür ederim ama benim de karnım kasıklarım çok ağrıyor bazen diyorum normalmi acaba , yani sürekli yatmak zorunda kalıyorum , 2 adım yürüsem ağrılar başlıyor

Çok şükür 🤲🤲🤲 merak etme bilet olmaz bol bol dinlen hiç bişeyi kafaya takma film izlerken bile üzüntülü bişey izleme o bile insanı ister istemez etkiliyor , yediğim yemekleri özenle seç , inşallah sağ sağlim kavuşacaksın bebeğine

çok faydası olacaktır diye düşünüyorum kim kullandıysa sonuç alabilmiş çoğunlukla. Bir arkadaşda ilk 3 ay kullandı 16mg. geçen ay doğum yaptı ikizleri :)
yaa ne güzel 😍 bende Biraz araştırdım daha önce negatif sonuç alan ve düşük geçmişi olanlara veriliyormuş ve kullananlarda pozitif sonuç almış inşallah bizede şifa olur 😇 ayrıca bende yıl boyu süren alerjik nezle var onada çok iyi geldi uzuuunnn zaman sonra burnumdan nefes alabiliyorum 😁 bu süreçte çok iyi geldi 😊

İnşallah teşekkür ederim ama benim de karnım kasıklarım çok ağrıyor bazen diyorum normalmi acaba , yani sürekli yatmak zorunda kalıyorum , 2 adım yürüsem ağrılar başlıyor
Kabızlık sorununuz varsa ondanda olabilir o zamanda bu şekilde ağrıyabilirmiş. Kanamada progestrondan olabiliyormuş. Hemen kötüyü düşünmeyin %1 ihtimalmiş dış gebelik düşük bir oran iyi şeyler düşünün moralinizi bozmayın. Muayene ne zaman olacaksınız.

Back