Tutunmuş zaten ve 2.gun 2 katına da çıkmış, bu saatten sonra sağlıkla ilerler inşallah diye dua edinsağlıkla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin insallah
Canım bazılrında yavaş ilerleye biliyor merak etme inşallah pozitifTransferim 29 aralıkta oldu 9. Gün bhcg 86 11. Gün 121 oldu 2 katına çıkmamış ümitlenmelimiyim
Bitmiyor tabii (= bakın ben yine acillerde, yilbasi gecesi de acildeydim, yine kanamam olduİnşallah ya hamile kalmakla bitmiyor demişti burdan biri öyle gerçekten sonrada keseydi kalp atışı stresi sariyo insani
ilaç olarak ne kullanıyorsunuz acaba, değerlerimiz hemen hemen aynıVerdim bugün. 10.günüm 241 çıktı çok şükürdoktorum bi de cuma ver dedi. Lekelenmen olur korkma demişti. Az önce baktım var bi koyu lekelenme. İnşallah güzel günler göreceğiz hep beraber
yaaa geçmiş olsunBitmiyor tabii (= bakın ben yine acillerde, yilbasi gecesi de acildeydim, yine kanamam oldu
Cok geçmiş olsun inşallah Hersey yolundadır, bebeğiniz iyidirBitmiyor tabii (= bakın ben yine acillerde, yilbasi gecesi de acildeydim, yine kanamam oldu
Günde 4 estrofem. Bir ecopirin bir oksapar.Günde iki kez prednol. 3 günde bir proluton. Bi de göbekten bant. Ve vitaminler.ilaç olarak ne kullanıyorsunuz acaba, değerlerimiz hemen hemen aynı
Çok gecmis olsun. Rabbim korusun bebeginide senideBitmiyor tabii (= bakın ben yine acillerde, yilbasi gecesi de acildeydim, yine kanamam oldu
prednol kaç mg alıyorsunuz? benim günde 1 tane 16 mg onun dışındaGünde 4 estrofem. Bir ecopirin bir oksapar.Günde iki kez prednol. 3 günde bir proluton. Bi de göbekten bant. Ve vitaminler.
Okuduğum kadarıyla dış gebelikte bhcg yavaş artıyor sizinki normal belki ikizdir hemen kötüyü düşünmeKizlar bn yazmistim tekrar hatirlatayim 5. Gun embriyorsu 31 aralikta 2 embriyo transfer edildi.transferin 3. Gununden sonra hep pozitif xikti bugun kan verdim 523 çıktı.bu bana cokyuksek geldi ve korkmaya basladim. Allah korusun dis gebelik olsa şimdiden anlasilirmi.agrim biraz var kasiklarimda kanama lekelenme yok.bolen arkadaslar cevap verebilirmi.dis gebelik nasil anlasilir belirtilri varmidir
Ben prednolu transfer gununden ucgun once basladım son transfer gunu de kullandım baska kullanmadım siz hala devammı ediyorsunuzprednol kaç mg alıyorsunuz? benim günde 1 tane 16 mg onun dışında
6 estrofem
1 oksapar
1 coraspin
4 progestan fitil 2 2 şekilde ve tabi vitaminler
Benimde lekelenmem oldu ve çok kötü ağrım var acaba benimdemi dış gebelik ola bilir , bhcg dış gebelikte normal ilerliyormuTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşalım
Bu arada çok geçmiş olsun inşallah çok geçmeden bebeğine kavuşursunTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşalım
Sağol canım bende dinleniyorum hep ama ginede sildikce peceteye geliyor bazen canur gibi oluyorBişey olmaz inşallah , bazılarda oluyormuş kanama merak etme sadece dinlen ve sitres yapma , yemeğine dikkat et , kafein tüketme bol su iç , zaten dr bakmış ve herşey yolunda demiş , içini ferah tut
Herkes prednol kullanıyor , progestanla farkı ne ? Bana sadece progestan verdiBen prednolu transfer gununden ucgun once basladım son transfer gunu de kullandım baska kullanmadım siz hala devammı ediyorsunuz
Merak etme bişey olmaz inşallah , çoğu kişide oluyor bunlarSağol canım bende dinleniyorum hep ama ginede sildikce peceteye geliyor bazen canur gibi oluyor
Ha bi de günde 3 progestan fitil. Günde 8 mg alıyorum toplam.prednol kaç mg alıyorsunuz? benim günde 1 tane 16 mg onun dışında
6 estrofem
1 oksapar
1 coraspin
Transfer öncesinde başlamıştım ben de ve hala devam ediyorumBen prednolu transfer gununden ucgun once basladım son transfer gunu de kullandım baska kullanmadım siz hala devammı ediyorsunuz
evet , transferden 5 gün önce başladım hala devam ediyorum, sadece monodoksu kesti dr oda antibiyotik zatenBen prednolu transfer gununden ucgun once basladım son transfer gunu de kullandım baska kullanmadım siz hala devammı ediyorsunuz
Sizin ikiz miydi bu arada. Kese görmeye falan gitmiş miydiniz? O kadar yorum okuyorum ki burda unuttum kim ne durumdaprednol kaç mg alıyorsunuz? benim günde 1 tane 16 mg onun dışında
6 estrofem
1 oksapar
1 coraspin
prednol kortizon , oda hormon , bağışıklık tutunmayı engellemesin diye veriliyorHerkes prednol kullanıyor , progestanla farkı ne ? Bana sadece progestan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?