- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37
Çok şükür bin şükür bebeklerimizi rabb'ime emanet ondan güzel emaneti var miAcile yatışım yapıldı, bebiş iyi haftasına uyumlu dedi ilk defa doktor, kalbi iyi maşallah ama kontrol amaçlı bu gece hastanede kalacağım ama şükür ki bebeğim iyiCookiie H hatice_arnisa @Hatiii87 kızlar hepinizi tagleyemedim kusura bakmayin, kolumda serum tek kolla anca bu kadar özür dilerim unuttuklarimdan
Aynen haklısınızher dr un verdiği tedavi bir olmayabiliyor canım, vardır bir bildikleri
Anladım teşekkür ederim bu gün test vericem bakalım ne çıkacakGenlde once yavas yavas cikiyor sonra birden abuk sabuk artiyor benim 2 dis gebeligimde de oyle olmustu .
Canım çok geçmiş olsun , nasıl oldun ? Merak etme bak bebişin iyi çok şükür , bazılarının kanaması oluyormuş doğurana kadar hiç Merak etme Allah’ın izniyle bişey olmayacakAcile yatışım yapıldı, bebiş iyi haftasına uyumlu dedi ilk defa doktor, kalbi iyi maşallah ama kontrol amaçlı bu gece hastanede kalacağım ama şükür ki bebeğim iyiCookiie H hatice_arnisa @Hatiii87 kızlar hepinizi tagleyemedim kusura bakmayin, kolumda serum tek kolla anca bu kadar özür dilerim unuttuklarimdan
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin , merak etme sitres yapma kendini de yorma bolca dinlenKızlar sabah kan vermeye gıdecegım transferımın 8. Günü olacak 5. Gun ıkı embrıyo transferı oldu 2 ocakta . ılk ıkı tup bebek denemem kımyasal dualarınızı beklıyorım bu sefer sağlıkla ılerlesın
Kanaması olanların kan sulandırıcılarını hemen kesiyorlar , neden kesmemiş acaba , bi bildiği vardır elbet bende kanama oldu hemen kes dedi , ama sen bolca dinlen sadece şimdi değil her zaman , çünkü bizimkisi normal bir hamilelik olmuyorAnnem yanimda hiçbir is yaptirmiyor ki kurban olduğumbence oksapar bana fazla geliyor ama doktor değilim ki emin olamam
opudan transfer gününe kadar sabah 16 mg. transfer gününden sonra 4 sabah 4 akşam kullanacağım. sizin kaç mg. sizinde düşüklerinizmi oldu bağışıklık kabul etsin tutunması içinmi verildi ?size kaç mg verdiler belli mi ?
Beta çok düzenli artmıştı benim ilk muayenede tüpte görüldü kese maalesef ben kabızlık sanmıştım karın ağrısını şiddetli ağrımıştı karnım. Kötüyü düşünmeyin inşallah öyle birşey yokturBenimde lekelenmem oldu ve çok kötü ağrım var acaba benimdemi dış gebelik ola bilir , bhcg dış gebelikte normal ilerliyormu
Teşekkür ederim inşallah bekleyen herkes kavuşsunBu arada çok geçmiş olsun inşallah çok geçmeden bebeğine kavuşursun
Insallah istediginiz gibi gider surecinizAnladım teşekkür ederim bu gün test vericem bakalım ne çıkacak
benim ilk deneme, sanırım benim dr hiç risk almadan bütün protokolü uyguluyoropudan transfer gününe kadar sabah 16 mg. transfer gününden sonra 4 sabah 4 akşam kullanacağım. sizin kaç mg. sizinde düşüklerinizmi oldu bağışıklık kabul etsin tutunması içinmi verildi ?
Hala hastanedeyim biraz kanimda enfeksiyon varmis ama onemsiz bir miktar simdi idrara da bakacaklar, cok şükür kanamam durdu perşembe günü kontrole gelecegim yineCanım çok geçmiş olsun , nasıl oldun ? Merak etme bak bebişin iyi çok şükür , bazılarının kanaması oluyormuş doğurana kadar hiç Merak etme Allah’ın izniyle bişey olmayacak
Kuzucum çok geçmiş olsunHala hastanedeyim biraz kanimda enfeksiyon varmis ama onemsiz bir miktar simdi idrara da bakacaklar, cok şükür kanamam durdu perşembe günü kontrole gelecegim yine
Ben pihtilasma sorunum oldugunu düşünmüyorum, daha once düşük geçmişim yok, ailemde de yok hatta, ama gecen hafta 8 adet genetik test verdim pihtilasma icin, garanti olsun diye istedi doktorum, hatta tup bebek merkezi de dedi biz normal prosedur herkese veriyoruz oksapar dedi. 8 gunu falan kaldi testlerin cikmasina, hatta 2 tanesi erken çıkmış negatif çok şükürKuzucum çok geçmiş olsuninşallah bidaha yasamassin benim İlk kanama da pembe olmasına rağmen coraspini kesti doktorum senin herhangi bir pıhtılaşma sorunun var mıydı gebelikten önce ondan mi kesmiyor acaba ilacı
İnşallah teşekkür ederim ama benim de karnım kasıklarım çok ağrıyor bazen diyorum normalmi acaba , yani sürekli yatmak zorunda kalıyorum , 2 adım yürüsem ağrılar başlıyorBeta çok düzenli artmıştı benim ilk muayenede tüpte görüldü kese maalesef ben kabızlık sanmıştım karın ağrısını şiddetli ağrımıştı karnım. Kötüyü düşünmeyin inşallah öyle birşey yoktur
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı ve rahat atlatırız bu süreci ve hemen bekleyen herkes bebeğine kavuşurInsallah istediginiz gibi gider sureciniz
çok faydası olacaktır diye düşünüyorum kim kullandıysa sonuç alabilmiş çoğunlukla. Bir arkadaşda ilk 3 ay kullandı 16mg. geçen ay doğum yaptı ikizleri :)benim ilk deneme, sanırım benim dr hiç risk almadan bütün protokolü uyguluyor
Çok şükürHala hastanedeyim biraz kanimda enfeksiyon varmis ama onemsiz bir miktar simdi idrara da bakacaklar, cok şükür kanamam durdu perşembe günü kontrole gelecegim yine
yaa ne güzelçok faydası olacaktır diye düşünüyorum kim kullandıysa sonuç alabilmiş çoğunlukla. Bir arkadaşda ilk 3 ay kullandı 16mg. geçen ay doğum yaptı ikizleri :)
Kabızlık sorununuz varsa ondanda olabilir o zamanda bu şekilde ağrıyabilirmiş. Kanamada progestrondan olabiliyormuş. Hemen kötüyü düşünmeyin %1 ihtimalmiş dış gebelik düşük bir oran iyi şeyler düşünün moralinizi bozmayın. Muayene ne zaman olacaksınız.İnşallah teşekkür ederim ama benim de karnım kasıklarım çok ağrıyor bazen diyorum normalmi acaba , yani sürekli yatmak zorunda kalıyorum , 2 adım yürüsem ağrılar başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?