Allahımm herkese o kalp atışını duymayı ve sonunu hayırla görmeyi nasip etsin, öyle korkuyorum bazen sinirlenip üzüldüğüm anlarda sakin ol üç kalp içinde atıyor diyerek sakinleşiyorumyaahem bebeklere hem size sağlık diliyorum, rabbim esirgesin
Hayırlı olsun gelişimi normalmiydi yoksa geriden filanmi benim ki 5gunde yavaş ilerliyor da ondan sordum dondurmalı olacaklarmisTaze oldum 5. gün embriyosu
İnşallahYalnız degılsınız bende ılacsız adet olan bırı degılım kendımı bıldım bılelı ılacla olurum.pcos da degılım herseyım normal ama olmuyor.ınsAllah hepımıze nasıp olur
Evden çıkma dediler sadece tuvalete git gel uzan kesinlikle kalkma dediler progestron iğnesi yaptımelbet birşeyler yaparlar, müdahale ederler kanamayı durdururlar, kanama ne durumda bilmiyorum ama elbet birşeyler yapılır
Çok teşekkür ederim inşallah bişey olmamıştırolmamıştır inşallah, lütfen iyi şeyler düşünün dinlenin, dualarımız seninle
Ay maşallah ya nasıl oldu üçüzKızlar ben bugün üçüzlerimin kalp atışlarını duydumşok olsam da ağlasam da üçüz olduğu kesinleşti...
Yok canım o ücretli malesef progestan fitil 3 kutu 2 kutu estrofem 3kutu oksopar 132tl ye aldım normalde 2500 falan tutuyorHangi ilacı raporla alıyorsunuz? progestan dex 25 mg dahil mi?
amin inşallahAllahımm herkese o kalp atışını duymayı ve sonunu hayırla görmeyi nasip etsin, öyle korkuyorum bazen sinirlenip üzüldüğüm anlarda sakin ol üç kalp içinde atıyor diyerek sakinleşiyorum
evet okudum öyle demişler, onalr ne dediyse uygula ve korkma inşallah atlatacaksınEvden çıkma dediler sadece tuvalete git gel uzan kesinlikle kalkma dediler progestron iğnesi yaptım
evet canım biliyordum bi umut sormak istedimYok canım o ücretli malesef progestan fitil 3 kutu 2 kutu estrofem 3kutu oksopar 132tl ye aldım normalde 2500 falan tutuyor
Onu kim vurulsa çok ağrılı çok zor olduğunu söyledi bize hiç yazmadı bile doktorum bu çok rahat oluyor inşallah haftaya iyi giderse herşey bırakırım artıkevet canım biliyordum bi umut sormak istedimprogestan 50 mg ı karşılıyormuş devlet ama kalçadan yapılıyor sanırım
İnşallah teşekkür ederimevet okudum öyle demişler, onalr ne dediyse uygula ve korkma inşallah atlatacaksın
Vallahi internette beta 3000 civari görünüyor diyordu ben de gittim göründü çok şüküraa benimkinden 5.gün önce gitmişsiniz
MaşallahKızlar ben bugün üçüzlerimin kalp atışlarını duydumşok olsam da ağlasam da üçüz olduğu kesinleşti...
MaşallahKızlar ben bugün üçüzlerimin kalp atışlarını duydumşok olsam da ağlasam da üçüz olduğu kesinleşti...
Saglikla kucaginiza alin inşallahKızlar ben bugün üçüzlerimin kalp atışlarını duydumşok olsam da ağlasam da üçüz olduğu kesinleşti...
evet öyleymiş, inşallahOnu kim vurulsa çok ağrılı çok zor olduğunu söyledi bize hiç yazmadı bile doktorum bu çok rahat oluyor inşallah haftaya iyi giderse herşey bırakırım artık
Ben açıkçası bütün gün dışardaydim, yürüyüş yemek vs araç da kullandim.... Yavas yürüdüm, merdiven cikmadim... Bugüne kadar neredeyse hep yattim sadece ec içinde yürüdüm, doktorum 2 - 3 gün sonra günlük hayatına dönebilirsin demişti. Bence sorun olmaz, dikkatli olun fazla yormayın kendinizi.Pozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
Hayır normal gayetEki Görüntüle 3188071
Bugün transeferin 8.gunu değerim düşük mü çıkmış sizce
6+4 canım ikizŞu an ne kadarlık hamilesiniz ? İkiz mi tek mi belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?