2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

olmamıştır inşallah, lütfen iyi şeyler düşünün dinlenin, dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim inşallah bişey olmamıştır ama çok korktum sabah azcıktı akşam daha çok oldu ama inşallah birşey olmadı , kanama kesilene kadar evden çıkma dediler hatta test için bile çıkma

Allahımm herkese o kalp atışını duymayı ve sonunu hayırla görmeyi nasip etsin, öyle korkuyorum bazen sinirlenip üzüldüğüm anlarda sakin ol üç kalp içinde atıyor diyerek sakinleşiyorum
amin inşallah bu korku biz doğurana kadar geçmeyecek galiba, her şey pozitifi görmekle olmuyormuş rabbim sonunu hayırla sağlıkla getirsin

evet canım biliyordum bi umut sormak istedim progestan 50 mg ı karşılıyormuş devlet ama kalçadan yapılıyor sanırım
Onu kim vurulsa çok ağrılı çok zor olduğunu söyledi bize hiç yazmadı bile doktorum bu çok rahat oluyor inşallah haftaya iyi giderse herşey bırakırım artık

Pozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
Ben açıkçası bütün gün dışardaydim, yürüyüş yemek vs araç da kullandim.... Yavas yürüdüm, merdiven cikmadim... Bugüne kadar neredeyse hep yattim sadece ec içinde yürüdüm, doktorum 2 - 3 gün sonra günlük hayatına dönebilirsin demişti. Bence sorun olmaz, dikkatli olun fazla yormayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…