• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Günaydın kızlar dun transferımın 5. Günüydü dün gun ıcerısınde kasıgımda ağırlık vardı zor yürüyordum ve sol kasıgım dun sureklı battı gece çok fena agrım oldu kasıgımla karnım arasında dayanılmayacak sekılde 5 dk sürdü sonra gectı uyandım dunku ağrılardan eser yok hiç bı agrım yok gectı ne oldu acaba ya korkuyorum
Benim de öyle oluyodu. Bi gün kasıklarım batıyosa ertesi gün hiç bişi yoktu. Çok şükür pozitifi aldım sen de alıcaksın inş🙏🏻

Günaydın kızlar dun transferımın 5. Günüydü dün gun ıcerısınde kasıgımda ağırlık vardı zor yürüyordum ve sol kasıgım dun sureklı battı gece çok fena agrım oldu kasıgımla karnım arasında dayanılmayacak sekılde 5 dk sürdü sonra gectı uyandım dunku ağrılardan eser yok hiç bı agrım yok gectı ne oldu acaba ya korkuyorum
Günaydın , merak etme bazen ağrılar komple gidiyor birden de geri gele biliyor , sürekli ağrın olacak diye bişey yok , içine ferah tut

ağrı ve batmalar vs devamlı olmuyor, kramp gibi gelip geçici de olabiliyor içini ferah tut inşallah pozitife işarettir 🥰🙏

Nasil oldunuz, kanamaniz durdu mu?
Yok maalesef ne ağrım kesildi ne kanama durdu damla damla geliyor , artık tuvalete gitmeye korkuyorum , her gittiğimde kan görüyorum , tekrar sabah konuştum hemşireyle iğneleri vurulun ilaçları kullanın dedi , başka bişey elimizden gelmez bu aşamada dedi 😞 , Salı günü test yapıcam , bakalım nasıl olacak , inşallah gitmedi 🤲🤲🤲🤲🤲

Kızlar 5+3 teyim 2-3 gündür midem bulantım o kadar çok ki uykudan uyanıp çıkarıyorum. Baş dönmesi de oluyor hâlâ hiç halim yok. Eklem ve kas ağrısı yaşıyorum uyutmuyor. Var mı benim gibi olan. Birde eşime ilaç aldirdim prilam kullanımıyla ilgili bilgi pek bişey dememis aç karna akşam alsin diş neden akşam bilen var mi

Yok maalesef ne ağrım kesildi ne kanama durdu damla damla geliyor , artık tuvalete gitmeye korkuyorum , her gittiğimde kan görüyorum , tekrar sabah konuştum hemşireyle iğneleri vurulun ilaçları kullanın dedi , başka bişey elimizden gelmez bu aşamada dedi 😞 , Salı günü test yapıcam , bakalım nasıl olacak , inşallah gitmedi 🤲🤲🤲🤲🤲
Iyi düşüneceğiz iyi olacak, lütfen pozitif düşünün, tuvaletten başka birseye kalkmayın, hareketsiz kaldığınız için kabız olabilirsiniz, çorba için bol bol

Kızlar 5+3 teyim 2-3 gündür midem bulantım o kadar çok ki uykudan uyanıp çıkarıyorum. Baş dönmesi de oluyor hâlâ hiç halim yok. Eklem ve kas ağrısı yaşıyorum uyutmuyor. Var mı benim gibi olan. Birde eşime ilaç aldirdim prilam kullanımıyla ilgili bilgi pek bişey dememis aç karna akşam alsin diş neden akşam bilen var mi
Bende aynı durumdayım hemen hemen metpamid yazdı doktor aç karnına içince bulantiyi azaltıyor

Gecmis olsun kendini hiç zorlama yorma stres yapma atlatacaksin insallah

Iyi düşüneceğiz iyi olacak, lütfen pozitif düşünün, tuvaletten başka birseye kalkmayın, hareketsiz kaldığınız için kabız olabilirsiniz, çorba için bol bol
Teşekkür ederim ilginizden dolayı , aynen öyle yapıyorum , ama heryerin ağrımaya başladı uzanmaktan , ama razıyım yeterki bişey olmasın 😞😞😞

10.gün beta hcg : 2.5 çıkmış. Çok üzülüyorum o kadar para emek zaman olmadı olmadı olmadı
Üzme kendini , dua et inşallah olacaktır , anlıyorum sizi çok zor bi süreçten geçiyoruz hepimiz ama ümidinizi kayıp etmeyin , transfer öncesi kan dolaşımını hızlandıracak yemekler yiyin , nar çok iyidir , kupada rahim bölgesine çok iyi geliyormuş , ama transferden sonra yapma , ben bunları yapmıştım , vitamınler hariç hergün macun yapıyordum , kuru yemiş muz hurma süt bal , karışımını yap iç çok faydalı hepsi

Üzme kendini , dua et inşallah olacaktır , anlıyorum sizi çok zor bi süreçten geçiyoruz hepimiz ama ümidinizi kayıp etmeyin , transfer öncesi kan dolaşımını hızlandıracak yemekler yiyin , nar çok iyidir , kupada rahim bölgesine çok iyi geliyormuş , ama transferden sonra yapma , ben bunları yapmıştım , vitamınler hariç hergün macun yapıyordum , kuru yemiş muz hurma süt bal , karışımını yap iç çok faydalı hepsi
Teşekkür ederim. Zaten 6 ay da 3 yumurta toplandı 2 tane 3 güne gitti transfer oldu. Yaşım ileri.maddi durumumuz iyi değil. Napçaz bilmiyorum. Allah Teala nasip etmedi ise keşke bilsem de kabullenebilsem.. bilmiyorum napçam tüp bebekle bile hamile kalamadım.

Pozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
Valla ben pek yatmadım ama bu ara bulantılarım fazla, yatıyorum. Haftada 1 gün süpür sil yapıyorum. Transferden beri uzak biyere gideceksem arabada kullandım çok şükür bir sorun olmadı. Ayın 2 sinde dr gittim normal hayatına devam edebilirsin dedi ama ben yinede az da olsa dikkat ediyorum

Yok canım ben ağır vs iş yapmıyorum zaten bulantı mide işlerinden leyla oldum ikiz olduğu için 3.aya kadar yavaş geçireceğim günleri. Ev işleri eşimde şuanlık🤭 sakin kal ani hareket etme eğilirken dizlerini kır yavasca eğil direkt öne eğilme beline ağırlık verecek şeyi taşıma yükseğe çok uzanma Dikkatli olursan sorun olmaz inşallah canım
Benimde ikiz benim pek bulatım yok 8+1 haftlık oldu şükür benimde agrım cok oluyor ara ara Rabbim hayırlıca gelmelerin nasip etsin 🤲🤲🤲

uyku yaptığı için akşam alsım demiş olabilir, ve bi kadın dr ''kişinin ne kadar çok mide bulantısı baş dönmesi vs hamilelik belirtileri varsa bebek o derece iyi tutunuyor demektir'' demişti😊, sabredip geçecek inşallah 🙏bu arada bende 4+6 yım hala Kasık ağrısı dışında bi belirtim yok benim için erken sanırım 🤔

Back