- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Yok canım ben ağır vs iş yapmıyorum zaten bulantı mide işlerinden leyla oldum ikiz olduğu için 3.aya kadar yavaş geçireceğim günleri. Ev işleri eşimde şuanlıkPozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
bulantıların ne zaman başladıYok canım ben ağır vs iş yapmıyorum zaten bulantı mide işlerinden leyla oldum ikiz olduğu için 3.aya kadar yavaş geçireceğim günleri. Ev işleri eşimde şuanlıksakin kal ani hareket etme eğilirken dizlerini kır yavasca eğil direkt öne eğilme beline ağırlık verecek şeyi taşıma yükseğe çok uzanma Dikkatli olursan sorun olmaz inşallah canım
Canım inşallah seninle kalacak bebeğinİnşallah gitmedi benimledua edin benimle kalsın , kanama bitene kadar asla evden çıkmayın dediler
28 Aralıkta başladı bugüne kadarbulantıların ne zaman başladı
Çift embriyo transferiydi, keselerden birinde iki bebek oluşmuş en sonunda bugün üçü de kalplerini dinletti, 5+6 da duymuş olduk kalp atışlarınıAy maşallah ya nasıl oldu üçüz
Şükür o kadar oldu ya 2 3 günün hiç önemi yokBen çok beta şuysa şu haftada olayina inanmiyorum, hele ki 2-3 gün fark çok belli olmaz
İnşallah canım yaHayır normal gayet
Ayni şekilde bende öyle geriden geliyor dediğinde ertesi gün olmak bilmedi benim için ama çok şükür 4 tane daha dondurulmuşum varBende ilaçsız adet olamıyorum ay kendimi biri görünce mutlu oldum napim ya gelişimi yavaş diyince ben farklı haber bekliyordum sukadar dondurduk diye kelime bekliyorduk ama nasıp bakalım
İnşalllah iğne oldum ama hala damla damla kan geliyor adetin başlangıcı gibiCanım inşallah seninle kalacak bebeğinİğneni olduktan sonra kesilmesi gerekir en azından lekelenme şeklinde devam eder ama korkma dua et dinlen tuvalet dısında kalma bacaklarını uzat hep rabbim yüzüne baksın bebeğini sana bağışlasın
Aynen ya zaman geçmiyor bide pazartesi günü soyliyeceklermisAyni şekilde bende öyle geriden geliyor dediğinde ertesi gün olmak bilmedi benim için ama çok şükür 4 tane daha dondurulmuşum var
Hayir hayir doktorunuza danışmadan ilaçlarınızı bırakmayın sakın, erken gebelik testine gore hareket etmeyin, once doktorunuzun dedigi gun kan testi verin, sonucu doktorunuza gönderin sonra o size söyler9.günüm bugün. Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.ilaçları ve iğneleri direk kesmelimiyim ? (3.gün dondurulmuş embr.transferi)
Dr.un 12.gün dedi yani Salı..yarın kan verip sonuç negatifse keseceğim.inanılmaz gaz , midemde sürekli bir kasılma var. Barsaklarım bozuldu.son 2 gündür ilaçların yan etkilerini çok hissediyorum. Pozitif olsa idi de bu kadar karın krampına kasılmasına dayanamazdıHayir hayir doktorunuza danışmadan ilaçlarınızı bırakmayın sakın, erken gebelik testine gore hareket etmeyin, once doktorunuzun dedigi gun kan testi verin, sonucu doktorunuza gönderin sonra o size söyler
Bence doktorunuz dediği gün yapin testinizi, sonucta pozitif olsa da bu ilaçlara devam edeceksiniz ama yine de sizin tercihinizDr.un 12.gün dedi yani Salı..yarın kan verip sonuç negatifse keseceğim.inanılmaz gaz , midemde sürekli bir kasılma var. Barsaklarım bozuldu.son 2 gündür ilaçların yan etkilerini çok hissediyorum. Pozitif olsa idi de bu kadar karın krampına kasılmasına dayanamazdı
ya evet ikizlerde daha kötü oluyormuş hamilelik semptomları, Allah yardımcın olsun28 Aralıkta başladı bugüne kadarGeçen gün ilk muayeneyi oldum ikiz olduğu için beta hızlı artıyormuş kusma daha fazla oluyormuş. Zaten evde arabada hastanede sürekli safra çıkartmıştım o gün prilam verdi bir nebzede olsa sabahları kusmayı durdurdu ama akşam yemek yiyim çıkacak azda olsa
Böyle kötü düşünme canım bebeğin seninle stres yapma dinlen kalkma dualarım seninleİnşalllah iğne oldum ama hala damla damla kan geliyor adetin başlangıcı gibiinşallah bebeğim beni bırakmamıştır
Çok teşekkür ederim inşallahBöyle kötü düşünme canım bebeğin seninle stres yapma dinlen kalkma dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?