2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Pozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
Yok canım ben ağır vs iş yapmıyorum zaten bulantı mide işlerinden leyla oldum ikiz olduğu için 3.aya kadar yavaş geçireceğim günleri. Ev işleri eşimde şuanlık sakin kal ani hareket etme eğilirken dizlerini kır yavasca eğil direkt öne eğilme beline ağırlık verecek şeyi taşıma yükseğe çok uzanma Dikkatli olursan sorun olmaz inşallah canım

bulantıların ne zaman başladı

İnşallah gitmedi benimle dua edin benimle kalsın , kanama bitene kadar asla evden çıkmayın dediler
Canım inşallah seninle kalacak bebeğin İğneni olduktan sonra kesilmesi gerekir en azından lekelenme şeklinde devam eder ama korkma dua et dinlen tuvalet dısında kalma bacaklarını uzat hep rabbim yüzüne baksın bebeğini sana bağışlasın

bulantıların ne zaman başladı
28 Aralıkta başladı bugüne kadar Geçen gün ilk muayeneyi oldum ikiz olduğu için beta hızlı artıyormuş kusma daha fazla oluyormuş. Zaten evde arabada hastanede sürekli safra çıkartmıştım o gün prilam verdi bir nebzede olsa sabahları kusmayı durdurdu ama akşam yemek yiyim çıkacak azda olsa

Bende ilaçsız adet olamıyorum ay kendimi biri görünce mutlu oldum napim ya gelişimi yavaş diyince ben farklı haber bekliyordum sukadar dondurduk diye kelime bekliyorduk ama nasıp bakalım
Ayni şekilde bende öyle geriden geliyor dediğinde ertesi gün olmak bilmedi benim için ama çok şükür 4 tane daha dondurulmuşum var

İnşalllah iğne oldum ama hala damla damla kan geliyor adetin başlangıcı gibi inşallah bebeğim beni bırakmamıştır

9.günüm bugün. Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.ilaçları ve iğneleri direk kesmelimiyim ? (3.gün dondurulmuş embr.transferi)

9.günüm bugün. Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.ilaçları ve iğneleri direk kesmelimiyim ? (3.gün dondurulmuş embr.transferi)
Hayir hayir doktorunuza danışmadan ilaçlarınızı bırakmayın sakın, erken gebelik testine gore hareket etmeyin, once doktorunuzun dedigi gun kan testi verin, sonucu doktorunuza gönderin sonra o size söyler

Hayir hayir doktorunuza danışmadan ilaçlarınızı bırakmayın sakın, erken gebelik testine gore hareket etmeyin, once doktorunuzun dedigi gun kan testi verin, sonucu doktorunuza gönderin sonra o size söyler
Dr.un 12.gün dedi yani Salı..yarın kan verip sonuç negatifse keseceğim.inanılmaz gaz , midemde sürekli bir kasılma var. Barsaklarım bozuldu.son 2 gündür ilaçların yan etkilerini çok hissediyorum. Pozitif olsa idi de bu kadar karın krampına kasılmasına dayanamazdı

Bence doktorunuz dediği gün yapin testinizi, sonucta pozitif olsa da bu ilaçlara devam edeceksiniz ama yine de sizin tercihiniz

ya evet ikizlerde daha kötü oluyormuş hamilelik semptomları, Allah yardımcın olsun

Kızlar selam test günüm olan 6 ocakta regl oldum ancak doktorum yeni transferi bir regl donemi geçmeden yapmiyor asla bir kaç doktora sordum hemende başlayabilirsiniz dedi. Ne yapsam doktor mu değiştirsem hiç üst üste transfer olan var mı? Yoksa beklesem mi 1 ay daha kafam çok karıştı bu 3. Transfer olacak.

Günaydın kızlar dun transferımın 5. Günüydü dün gun ıcerısınde kasıgımda ağırlık vardı zor yürüyordum ve sol kasıgım dun sureklı battı gece çok fena agrım oldu kasıgımla karnım arasında dayanılmayacak sekılde 5 dk sürdü sonra gectı uyandım dunku ağrılardan eser yok hiç bı agrım yok gectı ne oldu acaba ya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…