2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Evet ilaçsız adet olmam ergenligimden beri üstelik erkeklik hormonlarim yüksek çıkıyor kendini uzup bunları düşünme canım
Bende ilaçsız adet olamıyorum ay kendimi biri görünce mutlu oldum napim ya gelişimi yavaş diyince ben farklı haber bekliyordum sukadar dondurduk diye kelime bekliyorduk ama nasıp bakalım

Oluyor evet yani tam kasık değil de böyle rahim ve vajinal bölgeme sancı giriyor anlıyorum kanama olacağını, üstelik bildiğiniz kırmızı kanama
Aynen bende öyle oldum ama kahve kan geliyor inşallah bişey olmamiştir

Peki kizlar test yaptiktan sonra transferin kacinci gunu kese gormeye gittiniz.ben cok erken gitmek istemiyorum.
ben 10.gün sonucunu dr uma attığımda 10 günde sonra keseyi görmeye git dedi, bu cuma gideceğim inşallah, yani transferden sonra 20.gün gidilmiş olacak

Hangi ilacı raporla alıyorsunuz? progestan dex 25 mg dahil mi?

Bende ilaçsız adet olamıyorum ay kendimi biri görünce mutlu oldum napim ya gelişimi yavaş diyince ben farklı haber bekliyordum sukadar dondurduk diye kelime bekliyorduk ama nasıp bakalım
Yalnız degılsınız bende ılacsız adet olan bırı degılım kendımı bıldım bılelı ılacla olurum.pcos da degılım herseyım normal ama olmuyor.ınsAllah hepımıze nasıp olur

Hayır akşam yaptım hatta inşallah öyledir inşallah hepimiz hayırlı haber alırız 7 yıl sonra gelen mücize olacak
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alBenımde bugun 5. Gun ben erkenden yapmaya cesaretım yok 10. Gun kan vercem dırek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…