Dua edeceğiz ve bebeginiz sizinle kalacakValla çok korktum kanamayı görünce , benim kanamam daha fazla sadece peçete değil , ped koydum pede geldi , ama uyuyordum ağrıdan uyandım , ve gittim kanamam vardı
Aa bu test 5. Gün mü çoktı. Maşallah o zaman iyi artmış olabilir. Bende de kaset var da çıkmaz diye düşünüyorum ilk idrarla mı yapmıştınız.5. Gün yaptım transferden sonra ama şuan 7. Günüm kan testi vermedim daha
Bende ilaçsız adet olamıyorum ay kendimi biri görünce mutlu oldum napim ya gelişimi yavaş diyince ben farklı haber bekliyordum sukadar dondurduk diye kelime bekliyorduk ama nasıp bakalımEvet ilaçsız adet olmam ergenligimden beri üstelik erkeklik hormonlarim yüksek çıkıyor kendini uzup bunları düşünme canım
Hayır akşam yaptım hatta inşallah öyledir inşallah hepimiz hayırlı haber alırız 7 yıl sonra gelen mücize olacakAa bu test 5. Gün mü çoktı. Maşallah o zaman iyi artmış olabilir. Bende de kaset var da çıkmaz diye düşünüyorum ilk idrarla mı yapmıştınız.
Şimdi gördüm tazemi transfer oldun dondurmalı mi ve embriyo kaçıncı gündüHayır akşam yaptım hatta inşallah öyledir inşallah hepimiz hayırlı haber alırız 7 yıl sonra gelen mücize olacak
Taze oldum 5. gün embriyosuŞimdi gördüm tazemi transfer oldun dondurmalı mi ve embriyo kaçıncı gündü
9. Gündü sanmıyorum tutmadı okadar iyi başlamıştık oysakiYaa artmaz mı acabakaçıncı gününüzdü
Aynen bende öyle oldum ama kahve kan geliyor inşallah bişey olmamiştirOluyor evet yani tam kasık değil de böyle rahim ve vajinal bölgeme sancı giriyor anlıyorum kanama olacağını, üstelik bildiğiniz kırmızı kanama
Çok teşekkür ederimDua edeceğiz ve bebeginiz sizinle kalacak
elbet birşeyler yaparlar, müdahale ederler kanamayı durdururlar, kanama ne durumda bilmiyorum ama elbet birşeyler yapılırNe müdahelesi yapa bilirler ki
Nasip ya. Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklıca nasip eder9. Gündü sanmıyorum tutmadı okadar iyi başlamıştık oysaki
ben 10.gün sonucunu dr uma attığımda 10 günde sonra keseyi görmeye git dedi, bu cuma gideceğim inşallah, yani transferden sonra 20.gün gidilmiş olacakPeki kizlar test yaptiktan sonra transferin kacinci gunu kese gormeye gittiniz.ben cok erken gitmek istemiyorum.
aa benimkinden 5.gün önce gitmişsinizBen transferden sonraki 15.gün görmüşüm keseyi
Hangi ilacı raporla alıyorsunuz? progestan dex 25 mg dahil mi?Kanaman olmuş muydu hiç bazen ikinci ultrasona kadar devam ediyoruz dedi klinik doktorum tüp bebek olduğu için bebek ve kese annenin vücudundaki progestan hormonuyla büyür onu desteklemek gerekir dedi bana zararı olmaz bence dert etme zaten kalp atışını duyunca rapor yazdırip çok az bir ücretle alabiliyorsun çok şükür
Yalnız degılsınız bende ılacsız adet olan bırı degılım kendımı bıldım bılelı ılacla olurum.pcos da degılım herseyım normal ama olmuyor.ınsAllah hepımıze nasıp olurBende ilaçsız adet olamıyorum ay kendimi biri görünce mutlu oldum napim ya gelişimi yavaş diyince ben farklı haber bekliyordum sukadar dondurduk diye kelime bekliyorduk ama nasıp bakalım
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alHayır akşam yaptım hatta inşallah öyledir inşallah hepimiz hayırlı haber alırız 7 yıl sonra gelen mücize olacak
yaaKızlar ben bugün üçüzlerimin kalp atışlarını duydumşok olsam da ağlasam da üçüz olduğu kesinleşti...
olmamıştır inşallah, lütfen iyi şeyler düşünün dinlenin, dualarımız seninleAynen bende öyle oldum ama kahve kan geliyor inşallah bişey olmamiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?