İnşallah canım teşekkür ederimHayir Allah korusun, kötü dusunmeyin, saglikla sizinle kalacak
Tekrar at canım açılmıyor
Evet tüp bebek hemşiresi dedi , perşembe Bach 441 çıktıTüp bebek hemsiresi mi dedi bunu? O desiyse doğrudur, sonucta biz dr yada hemsire degiliz, ne kadarlik ki? En son betaniz kacti?
Ben eczanemden istiyorum o getirtiyor bu ara zor bulunuyor evet maalesefKanamam oldu tabii, yilbasi gecesini hastanede yatarak geçirdimyok ben ücretinden degilim, bulunduğum sehirde estrofem yok diyebilirim, hemen hemen her eczaneye sordum, bir de sadece merak ettim, fazlasi zarar olur mu acaba diye?
Peki 65,45 kaç haftalık oluyo hesaplayamiyorum ben bazı sayfalarda 3 hafta 5 günlük bazı yerde 3 hafta 3 günlük fln çıkıyorYok estagfurullah sadece aklima takilan her bilgiyi googla.a yazip ögrenmeye çalışıyorum
Evet sizinki daha minnakmış (= saglikla sizinle kalsin inşallahEvet tüp bebek hemşiresi dedi , perşembe Bach 441 çıktı
Evet ilaçsız adet olmam ergenligimden beri üstelik erkeklik hormonlarim yüksek çıkıyor kendini uzup bunları düşünme canımYa gercektenmi
Emin olun depolarda da yok, izmirden anneme aldırdım 3 kutuBen eczanemden istiyorum o getirtiyor bu ara zor bulunuyor evet maalesef
İnşallahEvet sizinki daha minnakmış (= saglikla sizinle kalsin inşallah
İstanbulda var ama siz nerdesinizEmin olun depolarda da yok, izmirden anneme aldırdım 3 kutu
İstanbulda var ama siz nerdesiniz
Ah raporluyum evden çıkamıyorum çıkabilsem alıp göndereyim sizeEmin olun depolarda da yok, izmirden anneme aldırdım 3 kutu
Ben çok beta şuysa şu haftada olayina inanmiyorum, hele ki 2-3 gün fark çok belli olmazPeki 65,45 kaç haftalık oluyo hesaplayamiyorum ben bazı sayfalarda 3 hafta 5 günlük bazı yerde 3 hafta 3 günlük fln çıkıyor
Hep olumsuz düşünüyorsunuzİnşallahpek ümidim kalmadı kimyasal gebelik oldu sanki , sizin kanamamız olduğunda ağrınız varmıydı
Muğladayım benİstanbulda var ama siz nerdesiniz
Ayyy Allah razi olsun düşünmeniz yeterAh raporluyum evden çıkamıyorum çıkabilsem alıp göndereyim size
Valla çok korktum kanamayı görünce , benim kanamam daha fazla sadece peçete değil , ped koydum pede geldi , ama uyuyordum ağrıdan uyandım , ve gittim kanamam vardıHep olumsuz düşünüyorsunuzçok belirgin bir agrim yoktu, yatmaya hazirlanirken son bir lavaboya gireyim dedim, peçeteye geldi. Ama genel kasık ağrım tabiiki var rahim genişliyor sonucta, ama lütfen aglamayin, olumsuz düşünmeyin
Oluyor evet yani tam kasık değil de böyle rahim ve vajinal bölgeme sancı giriyor anlıyorum kanama olacağını, üstelik bildiğiniz kırmızı kanamaİnşallah öyledir çok korkuyorum , sizin kanama olduğunda ağrınızda oluyor mu? Ben uyuyordum ağrıdan dolayı uyandım tuvalete gittim ve kan geldi
5. Gün yaptım transferden sonra ama şuan 7. Günüm kan testi vermedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?