2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kanamam oldu tabii, yilbasi gecesini hastanede yatarak geçirdim yok ben ücretinden degilim, bulunduğum sehirde estrofem yok diyebilirim, hemen hemen her eczaneye sordum, bir de sadece merak ettim, fazlasi zarar olur mu acaba diye?
Ben eczanemden istiyorum o getirtiyor bu ara zor bulunuyor evet maalesef

İnşallah pek ümidim kalmadı kimyasal gebelik oldu sanki , sizin kanamamız olduğunda ağrınız varmıydı
Hep olumsuz düşünüyorsunuz çok belirgin bir agrim yoktu, yatmaya hazirlanirken son bir lavaboya gireyim dedim, peçeteye geldi. Ama genel kasık ağrım tabiiki var rahim genişliyor sonucta, ama lütfen aglamayin, olumsuz düşünmeyin

Ah raporluyum evden çıkamıyorum çıkabilsem alıp göndereyim size
Ayyy Allah razi olsun düşünmeniz yeter siz bebeginizle guzel guzel dinlenin yeter ben annemin eczanesinden kargolattiririm, daha 2 kutu var elimde çok şükür ama çok teşekkür ederim

Valla çok korktum kanamayı görünce , benim kanamam daha fazla sadece peçete değil , ped koydum pede geldi , ama uyuyordum ağrıdan uyandım , ve gittim kanamam vardı

İnşallah öyledir çok korkuyorum , sizin kanama olduğunda ağrınızda oluyor mu? Ben uyuyordum ağrıdan dolayı uyandım tuvalete gittim ve kan geldi
Oluyor evet yani tam kasık değil de böyle rahim ve vajinal bölgeme sancı giriyor anlıyorum kanama olacağını, üstelik bildiğiniz kırmızı kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…