2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Iste ben de internette bunu okudum, kalp atışı duyunca kesiliyor diye ama benim doktorum kesmedi
Kanaman olmuş muydu hiç bazen ikinci ultrasona kadar devam ediyoruz dedi klinik doktorum tüp bebek olduğu için bebek ve kese annenin vücudundaki progestan hormonuyla büyür onu desteklemek gerekir dedi bana zararı olmaz bence dert etme zaten kalp atışını duyunca rapor yazdırip çok az bir ücretle alabiliyorsun çok şükür

Kanamam oldu tabii, yilbasi gecesini hastanede yatarak geçirdim yok ben ücretinden degilim, bulunduğum sehirde estrofem yok diyebilirim, hemen hemen her eczaneye sordum, bir de sadece merak ettim, fazlasi zarar olur mu acaba diye?

Şimdi ulaştım kliniğe sakın evden çıkmayın dedi , yatak istirati verdi , progestan iğnesi verdi

Fitil kullanıyordum , şimdi fitili kestiler iğne verdiler , ama galiba gitti , çünkü kanamam durmuyor , damla damla geliyor
Canım bir gitti gitti diyip durma ne olur kötü düşünme özele mi gittiniz? Neden yatirmadilar sizi, beni 1 gece hastanede yatirdilar, normalde progestan fitil kullanirdim vajinal, hastanede yatarken makattan bir fitil verdiler, kanamam olup sıvı kaybettim diye 2 tane serum verdiler, prolutonun benzeri 1 igne vurdular, 2de hap verdiler, sizi nasil muayene etmeden eve gönderdiler, ultrasonla bebeginize baktilar mi?

Yok çünkü daha çok küçük biz keseyi görmeye gitmedik daha , bana acile gitmeyin yataktan çıkmayın hemşireye eve getirip iğne yaptırın dediler , şimdi progestron iğnesi yaptın bir tane

İnşallah gitmedi benimle dua edin benimle kalsın , kanama bitene kadar asla evden çıkmayın dediler

İnşallah gitmedi benimle dua edin benimle kalsın , kanama bitene kadar asla evden çıkmayın dediler
Canım sen önce sakin ol, ben günlerdir hatta haftalardır kanama çekiyorum 2 günde bir hastanede yatıyorum ama bebeklere bir şey olmuyor çok şükür. İçeride kanama alanı varsa o kanama oluyor

Yok çünkü daha çok küçük biz keseyi görmeye gitmedik daha , bana acile gitmeyin yataktan çıkmayın hemşireye eve getirip iğne yaptırın dediler , şimdi progestron iğnesi yaptın bir tane
Tüp bebek hemsiresi mi dedi bunu? O desiyse doğrudur, sonucta biz dr yada hemsire degiliz, ne kadarlik ki? En son betaniz kacti?

Canım sen önce sakin ol, ben günlerdir hatta haftalardır kanama çekiyorum 2 günde bir hastanede yatıyorum ama bebeklere bir şey olmuyor çok şükür. İçeride kanama alanı varsa o kanama oluyor
İnşallah öyledir çok korkuyorum , sizin kanama olduğunda ağrınızda oluyor mu? Ben uyuyordum ağrıdan dolayı uyandım tuvalete gittim ve kan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…