Ben transferden sonraki 15.gün görmüşüm keseyiPeki kizlar test yaptiktan sonra transferin kacinci gunu kese gormeye gittiniz.ben cok erken gitmek istemiyorum.
Kendini üzme canım bende de ileri derecede polikistik over sendromu varİşte yumurta kalitesi kötümus benim polikistik var
Yok estagfurullah sadece aklima takilan her bilgiyi googla.a yazip ögrenmeye çalışıyorumMaşallah deyim ne kadar bilgi edinmissinizöyle oluyo ama hele ki birden fazla tüp bebek denediysen daha bilgili oluyosun
Kanaman olmuş muydu hiç bazen ikinci ultrasona kadar devam ediyoruz dedi klinik doktorum tüp bebek olduğu için bebek ve kese annenin vücudundaki progestan hormonuyla büyür onu desteklemek gerekir dedi bana zararı olmaz bence dert etme zaten kalp atışını duyunca rapor yazdırip çok az bir ücretle alabiliyorsun çok şükürIste ben de internette bunu okudum, kalp atışı duyunca kesiliyor diye ama benim doktorum kesmedi
Transferden 10 gün sonra işe başladım ben ağır kaldırmadan kendimi yormadan çalıştımPozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
Transferden 10 gün sonra işe başladım ben ağır kaldırmadan kendimi yormadanPozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
Kanamam oldu tabii, yilbasi gecesini hastanede yatarak geçirdimKanaman olmuş muydu hiç bazen ikinci ultrasona kadar devam ediyoruz dedi klinik doktorum tüp bebek olduğu için bebek ve kese annenin vücudundaki progestan hormonuyla büyür onu desteklemek gerekir dedi bana zararı olmaz bence dert etme zaten kalp atışını duyunca rapor yazdırip çok az bir ücretle alabiliyorsun çok şükür
Şimdi ulaştım kliniğe sakın evden çıkmayın dedi , yatak istirati verdi , progestan iğnesi verdiHele ki ayni sehirde degilseniz zaten pozitifi gorduyseniz bana gore onlarin hastasi olmaktan çıkıyorsunuz, acile gidin, ben tüp bebek yatirdim pozitifim ama kanamam var deyin, tüp bebek oldugunuzu belirtin, kullandiginiz ilaçları sayın doktora
Proluton kullanıyor muydunuz? Zaten proluton kullaniyorum dediniz mi?Şimdi ulaştım kliniğe sakın evden çıkmayın dedi , yatak istirati verdi , progestan iğnesi verdi
Fitil kullanıyordum , şimdi fitili kestiler iğne verdiler , ama galiba gitti , çünkü kanamam durmuyor , damla damla geliyorProluton kullanıyor muydunuz? Zaten proluton kullaniyorum dediniz mi?
Canım bir gitti gitti diyip durma ne olur kötü düşünmeFitil kullanıyordum , şimdi fitili kestiler iğne verdiler , ama galiba gitti , çünkü kanamam durmuyor , damla damla geliyor
Ya gercektenmiKendini üzme canım bende de ileri derecede polikistik over sendromu var
Bende aldım sonucu az önce 0Sağol canım benim. 8.günümdü. Devamı gelcek inşallah
Yok çünkü daha çok küçük biz keseyi görmeye gitmedik daha , bana acile gitmeyin yataktan çıkmayın hemşireye eve getirip iğne yaptırın dediler , şimdi progestron iğnesi yaptın bir taneCanım bir gitti gitti diyip durma ne olur kötü düşünmeözele mi gittiniz? Neden yatirmadilar sizi, beni 1 gece hastanede yatirdilar, normalde progestan fitil kullanirdim vajinal, hastanede yatarken makattan bir fitil verdiler, kanamam olup sıvı kaybettim diye 2 tane serum verdiler, prolutonun benzeri 1 igne vurdular, 2de hap verdiler, sizi nasil muayene etmeden eve gönderdiler, ultrasonla bebeginize baktilar mi?
İnşallah gitmedi benimleCanım bir gitti gitti diyip durma ne olur kötü düşünmeözele mi gittiniz? Neden yatirmadilar sizi, beni 1 gece hastanede yatirdilar, normalde progestan fitil kullanirdim vajinal, hastanede yatarken makattan bir fitil verdiler, kanamam olup sıvı kaybettim diye 2 tane serum verdiler, prolutonun benzeri 1 igne vurdular, 2de hap verdiler, sizi nasil muayene etmeden eve gönderdiler, ultrasonla bebeginize baktilar mi?
Canım sen önce sakin ol, ben günlerdir hatta haftalardır kanama çekiyorum 2 günde bir hastanede yatıyorum ama bebeklere bir şey olmuyor çok şükür. İçeride kanama alanı varsa o kanama oluyorİnşallah gitmedi benimledua edin benimle kalsın , kanama bitene kadar asla evden çıkmayın dediler
Tüp bebek hemsiresi mi dedi bunu? O desiyse doğrudur, sonucta biz dr yada hemsire degiliz, ne kadarlik ki? En son betaniz kacti?Yok çünkü daha çok küçük biz keseyi görmeye gitmedik daha , bana acile gitmeyin yataktan çıkmayın hemşireye eve getirip iğne yaptırın dediler , şimdi progestron iğnesi yaptın bir tane
Hayir Allah korusun, kötü dusunmeyin, saglikla sizinle kalacakİnşallah gitmedi benimledua edin benimle kalsın , kanama bitene kadar asla evden çıkmayın dediler
Yaa artmaz mı acabaBende aldım sonucu az önce 0
İnşallah öyledir çok korkuyorum , sizin kanama olduğunda ağrınızda oluyor mu? Ben uyuyordum ağrıdan dolayı uyandım tuvalete gittim ve kan geldiCanım sen önce sakin ol, ben günlerdir hatta haftalardır kanama çekiyorum 2 günde bir hastanede yatıyorum ama bebeklere bir şey olmuyor çok şükür. İçeride kanama alanı varsa o kanama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?