2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Sanırım pozitifi görmekle bitmiyor dimi allahım sağlıcakla kavuşturcak bizi bebişlerimizi biliyorum

Kesinlikle pozitif başlangıç bile değil sanırım öyle bir döngü ki ben hala inanamıyorum yani transfer günü daha rahattım gittikçe stres artıyor kan değeri dedik kese önemli dediler kese gördük kalp sesi dediler derken derken 12 hafta bitene kadar bu devam edecek rabbim 13.haftaya erdirsin inşaat hepimizi

Bende pazartesi kan vericem sonra iki günde bir değer artışından sonra ne zaman gidebilirim doktora ne zaman gidilio içim kıpır kıpır biran önce çoğalsın ve gidiyim istiyorum
Bizim sitres doğana kadar bitmicek , yani pozitif cavabı gördükten sonra bile çok dikkat etmek gerekiyor , bide bhcg artacak mı , yoksa kimyasal gebelik mi olacak , keseyi görücez mi , kalp atışını duyucaz mı …. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız sağ sağlim büyürler inşallah

Aynen haklısınız , ama niye 12 hafta dediniz ? 12 haftaya kadar kritik mi

Sıkma canını özelde görmüş ve normal demiş , boşuna sitres yapma , devlet makineleri bazen eski oluyor yada dr acele ediyor ,

Kızlar bişey sorucam transferden 2 hafta sonra kaç haftalık oluyor peki ? Herkesde farklı mı oluyır kaç hafta olduğu ?

Merhaba. Negatif olan arkadaşlar adet oldunuz mu ? Ya benim kasık agrılarim da kesildi. İlaçları da bıraktım. Ama adet olmadım.

Aynen haklısınız , ama niye 12 hafta dediniz ? 12 haftaya kadar kritik mi
12 hafta ilk 3 ay ki riskli dönem . Dikkat edilmesi gerekiyor

Kızlar bişey sorucam transferden 2 hafta sonra kaç haftalık oluyor peki ? Herkesde farklı mı oluyır kaç hafta olduğu ?

Herkeste farklı değil ki son adet tarihin den hesaplıyorsun 27 Kasım benim son adedim 17 transfer pozitif çıktım bugün ayin 6 si yani 39 günlük 5 hafta 4 gün Happy Mom diye bir uygulama var ben ordan takip ediyorum güzel uygulama bakabilirsin

Ben 6+2yim dün özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi aşağıda baktı 5+6 dedi kalp atışını duydum bugün devlete gittim 5+3 haftalık daha bebek yok dedi ilk haftalar böyle oluyor herhalde bende 12 Aralık'ta transfer oldum erken gitmişsin biraz

Aa ben öyle hesaplamıyordum , yumurtlama dönemi ilaçla farklı oldur diye bende transferden sonra hesap yapıyordum

İnşallah oradadır bebeğin ben bu gün bhcg yine verdim transferden sonra 8 gün 441 çıktı , çift embriyo transfer olmuştu , inşallah ikiside tutmuş çünkü 8 güne 441 yüksek geliyor bana
Ayyy maşallah bizim aynı benimde 8. Gün ya umut oldu resmen içimee bende yarın yaptırcam 9.gün olacak hiç test yapmadım aşırı korkuyorum belirtilerimiz aynı bugün kasık ağrım daha bi fenalaştı ama

kızlar ben de yarın proluton iğne için acile gitcem gitmişken kan vereyim diyorum. Yaeın 8.gün. Sizce çıkar mı vermeli miyim

Ben 19 anladım da benimkisi 21 Aralık dedim 2 gün farkla bu kadar şeyi nasıl öğrendi
12 Aralık'ta transfer oldum 18 Aralık'ta öğrendim pozitif olduğunu erken öğrenmek te hiç iyi değilmiş daha cok evham yapıyorum şuan her cihaz her doktor farklı ölçüyor farklı bakıyor onu anladım devlet veya özel değil önemli olan doktorun yaklaşımı insanlığı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin ins benim taransfer 21 kontrol tarihi ise 16 Ocak ins keseyi gotebiliriz bende merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…