• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba, 2.tüp bebek denemem 5.gün embriyoları ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandı. Şuan transfer günüm hariç 8.günüm ve hafif kanamam var bugun normalde adet günüm acaba o yüzden mi kanama geliyor böyle bişey başına helen var mı? Çok stresliyim 😔
Kanama devam ediyor mu ? Drunuzu arayan , ama çoğu kişide hafif kanamalar oluyor sitres yapmayın ama dr nuzla konuşun mutlaka

Kızlar benim bugün kanama oldu bu sefer ki kırmızı gibiydi hemen doktora gittim ilk defa devlet hastanesi ne gittim karından baktı iki kese gördü ama biri çok ufak sonlanır dedi diğeri de bir hafta geriden geliyor dedi moralim bozuldu 😕 kanama normalmiş rapor aldım 10 gün yaticam bakalım neye sevinip neye üzülecegimi bilemedim ikiz olmasını çok istiyordum geride gelmesi de canımı sıktı 😭 çok yoruldum ya kalp atışı na da bakmadı Ufak diyip halbuki pzt günü özel de bakmıştı doktor azda olsa duymuştuk 😕
Devlet kalabalık oluyor belki hemen gitmeni istemiştir . Ama ısrar etseydiniz belki işe yarardı

Kızlar benim bugün kanama oldu bu sefer ki kırmızı gibiydi hemen doktora gittim ilk defa devlet hastanesi ne gittim karından baktı iki kese gördü ama biri çok ufak sonlanır dedi diğeri de bir hafta geriden geliyor dedi moralim bozuldu 😕 kanama normalmiş rapor aldım 10 gün yaticam bakalım neye sevinip neye üzülecegimi bilemedim ikiz olmasını çok istiyordum geride gelmesi de canımı sıktı 😭 çok yoruldum ya kalp atışı na da bakmadı Ufak diyip halbuki pzt günü özel de bakmıştı doktor azda olsa duymuştuk 😕
Canım moralini bozma devlet hastanesi cihazları bazen kötü oluyor detaylı göremiyorlar. Hatta sana şunu söyliyim benim doktorum gitmem zor oluyor diye adetliyken ilk muayeneni orada ol demişti bende devlete gitmiştim sadece rahim kalınlığına birde kist varmu yokmu diye bakcaktı. Devletteki doktor bana bizim cihazlar çok iyi olmadığından net göremem diyip beni hastanenin detaylı ultrasonuna yollamıştı.
Sen istirahat et ilaçlarını düzenli kullan bol su iç. İçin rahat etmeyecekse daha iyi bir hastaneye git 🙏🏼

Canım moralini bozma devlet hastanesi cihazları bazen kötü oluyor detaylı göremiyorlar. Hatta sana şunu söyliyim benim doktorum gitmem zor oluyor diye adetliyken ilk muayeneni orada ol demişti bende devlete gitmiştim sadece rahim kalınlığına birde kist varmu yokmu diye bakcaktı. Devletteki doktor bana bizim cihazlar çok iyi olmadığından net göremem diyip beni hastanenin detaylı ultrasonuna yollamıştı.
Sen istirahat et ilaçlarını düzenli kullan bol su iç. İçin rahat etmeyecekse daha iyi bir hastaneye git 🙏🏼
Sağol canım 🥰 pzt günü özel de muayene ye gidecem canım inşallah sağlıkla ilerler 🤲 seninde inşallah en kısa zamanda transferin olur canım dualarım seninle 🤲

Kızlar bugün gidecektim ilk kez kontrole☺️ gittim ve iki kese gördük kalp atışlarını dinledik çok şükür çok değişik bir şey inşallah sağlıkla ilerler🥰 rabbim tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin inşallah🙏🏻🥰
Gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun 2 tanemi transfer olmuştun 🥰

Sağol canım 🥰 pzt günü özel de muayene ye gidecem canım inşallah sağlıkla ilerler 🤲 seninde inşallah en kısa zamanda transferin olur canım dualarım seninle 🤲
Stres yapma sakın çok etkiler stres biliyorsunn. Sen dinlenmene bak bol suyunu iç inşallah yakalayacak minik savaşcılar birbirini ve gününü 🥰
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💜

Kızlar tek transfer olup ikiz olan varmı ya. Benim hep içime böyle şeyler doğuyor nedense 😬🤣🤣 transfer olabildimde ikizi tekizi kaldı 🫣🤣🤣

Kızlar tek transfer olup ikiz olan varmı ya. Benim hep içime böyle şeyler doğuyor nedense 😬🤣🤣 transfer olabildimde ikizi tekizi kaldı 🫣🤣🤣
Cok emin olmamak suretiyle, "3.gün embriyolarinin bölünme ihtimali, 5.gün embriyolarinin bolunde ihtimaline göre fazla, 5.gün cok bölünüp ikiz olmaz" gibi bir bilgi var beynimde, ama bu bilgiyi doktor mu söyledi ben internetten mi okudum hatırlamıyorum.

Cok emin olmamak suretiyle, "3.gün embriyolarinin bölünme ihtimali, 5.gün embriyolarinin bolunde ihtimaline göre fazla, 5.gün cok bölünüp ikiz olmaz" gibi bir bilgi var beynimde, ama bu bilgiyi doktor mu söyledi ben internetten mi okudum hatırlamıyorum.
He benimkilerin hepsü 5. Gün. Olmaz o zaman🤣

Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alacağınız günler de gelir inş. Darısı benim başıma🙏🏻🧿
İnşallah dua ediyorum herkese🙏🏻 Şimdi bir şey sormuşsunuz gördüm bende sivilcelendim ve hala çıkıyor yüzümde bir kaç tane☺️ Kasık ağrıları 5.günden sonra pik yaptı bir hafta neredeyse batma yaşadım sonrası kesiliyor ara ara oluyor☺️ Sımsıkı tutunsun inşallah

Gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun 2 tanemi transfer olmuştun 🥰
Çok sağol canımm🥰🌸 Evet iki tane olmuştum çok şükür ikiside tutmuş🙏🏻 Seninde olacak hissediyorum geç oldu bazı durumlarından ötürü ama rahmin dinleniyor tazeleniyor canım güzel olacak inanıyorum🙏🏻🥰

Çok sağol canımm🥰🌸 Evet iki tane olmuştum çok şükür ikiside tutmuş🙏🏻 Seninde olacak hissediyorum geç oldu bazı durumlarından ötürü ama rahmin dinleniyor tazeleniyor canım güzel olacak inanıyorum🙏🏻🥰
İnşallah canım 🥰 dinleniyormu artık boşa yoruluyormu bilmiyorum 2 aydır boşu boşuna hormonları yüklenip kaldı öylece 🤣 ama olsun belki hazırlık olmuştur onun için iyi yönden düşünüyorum🤣

Ah canım üzme kendini sen üzülüp stres oldukca etkileniyorlar. Canını sıkma kendi doktoruna en kısa sürede randevu alıp git derim, farklı doktorlar hep farklı şeyler söylüyor. Kötü düşünme kanamalar fazla olmadıkca normal diyorlar ama doktorun daha iyi bilir. Bende bir kez lekelenme olmuştu leke bile gelse devam ederse her gün progestan iğne olacaksın demişlerdi sende kullanıyor musun? İnşallah kanaman kesilir canım🙏🏻

İnşallah canım 🥰 dinleniyormu artık boşa yoruluyormu bilmiyorum 2 aydır boşu boşuna hormonları yüklenip kaldı öylece 🤣 ama olsun belki hazırlık olmuştur onun için iyi yönden düşünüyorum🤣
Bende iki ay bekledim iyi ki diyorum🙏🏻 İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım hep olumlu olalım🥰

Ayyy bir arkadaşımız vardı yazmıştı 2 tane biliyorduk üçüz olmuş dedi ya bende tırsmıştım 🤣 valla dün dua ediyordum allahım bir yada iki olsun daha fazlasında gözüm yok isteyene nasip olsun diyorum yaa çok korkmuştum. Rabbim bilir tabi☺️ Ama onun kaçıncı gün emb bilmiyorum nadirde olsa denk geliyormuş🤭🤭🤭

Back