- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Ben de kastım bıraz bıde çok üşüdüm transferden sonra bayagı bı titredim hatta bıraz da kastıgım ıcın hemsıre sinir bosalması gıbı bısey olabılır dedı ama bısey olmaz dedı bende korkuyorumKızlar transfer oncesi rahim ağzını açarken benim canım çok acıdı ve baya kasildim çok kötüydüsonrasında negatif geldi sonucu 5. Gün embriosuydu . Sebep olmuş olabilir mi . Daha önceki transferde ve aşılama da böyle bir acı görmedim ben
Ameliyathane soğuğu da ayrı birşeyBen de kastım bıraz bıde çok üşüdüm transferden sonra bayagı bı titredim hatta bıraz da kastıgım ıcın hemsıre sinir bosalması gıbı bısey olabılır dedı ama bısey olmaz dedı bende korkuyorum
çok üzüldümArkadaşlar benim tüp bebek negatif oldu
İnşallah canımçok üzüldümrabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Beğendim görebiliyor musunuz bakalım kalp atışını duyabilecek misiniz yazmışsınız ya iki kişiyi etiketlemissinizHangisini yanlış etiketlemişim anlamadım
Her gün aynı olmuyor ki bazen çok ağrı oluyor bazen sakın geçiyor inşallah tutunmustur bebeginizGünaydın kızlarbugun benım transferımın 3. Günü ama sankı kasıklarım bugun çok rahat ılk 2 gun ara ara ağrılarım olmustu bugun hıc bısey yok normalmı
Bence o etkilemez benim bu transferde çok canım yandı ağlaya ağlaya yaptırdım çok şükür pozitifi gördümKızlar transfer oncesi rahim ağzını açarken benim canım çok acıdı ve baya kasildim çok kötüydüsonrasında negatif geldi sonucu 5. Gün embriosuydu . Sebep olmuş olabilir mi . Daha önceki transferde ve aşılama da böyle bir acı görmedim ben
YA gerçekten miBence o etkilemez benim bu transferde çok canım yandı ağlaya ağlaya yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm
Sizinde mi 2 ocaktı.ınsAllah canım Rabbım tez zamanda sanada nasıp etsınbugun 3. Günüm canım ınsAllah hakkımızda hayırlı olur bu 3. Denemem cunku
Aynen 2 ocakta transfer oldum canım sanırım sende oyleydı demı belırtı varmı sendeSizinde mi 2 ocaktı.
Etkilemez bence korkmeyin inşallah sıkı sıkı tutunurYA gerçekten miçok sevindim bu süpe beynimi yiyordu sedyede resmen işkenceydi benimm için
Aynen 2 ocakta transfer oldum canım sanırım sende oyleydı demı belırtı varmı sende
Sanırım hastAne bu konuda sıkı canım. Mesela ben gittiğimde orada beklerken transfer olacak kişileri odaya alıyorlar ya eşlerinin testi yoksa bile onları odaya almıyorlardı. Hala bir sıkılık vAr bu konuda. Şimdi bende gitcem gelcem kontrole net olmasınımı istiyorlar nedir anlamadımm. Sormadım hiçPeki simdi ben sunu anlamadim, neden negatiften sonraki regl? Zaten yumurta toplama olmayacak, transfer en erken 16.gün falan olmuyor mu? Yani regl.nin 2.günü ilaçlara başlasanız da transfere kadar geçer zaten, doktorunuza neden diye sordunuz mu?
Dimi bence de canım hayırlısı bakalımayy yok inşallah kaçırmazsın ya zaten bugün 4.gün karantinanın değil mi ? adetin 3.günü gitsen bile olur içini ferah tut
Yarın yada cımRtesi gideyim diyorum ya. Birde test sonucu 1 1 bucuk günü buluyor çıkması. Haftasonuda çıkabiliyormu bakıyorlarmı acaba cumartesü versem pazartesiyemi sarkar bilginiz varmıAdet olunca git bence şimdi bekle
Özelde sarkmaz da devleti bilemiyorum verirken sorun bakalım stres yapmayın şimdiden en yakın en hayırlı zamanda olur inşallahYarın yada cımRtesi gideyim diyorum ya. Birde test sonucu 1 1 bucuk günü buluyor çıkması. Haftasonuda çıkabiliyormu bakıyorlarmı acaba cumartesü versem pazartesiyemi sarkar bilginiz varmı
AnladımSanırım hastAne bu konuda sıkı canım. Mesela ben gittiğimde orada beklerken transfer olacak kişileri odaya alıyorlar ya eşlerinin testi yoksa bile onları odaya almıyorlardı. Hala bir sıkılık vAr bu konuda. Şimdi bende gitcem gelcem kontrole net olmasınımı istiyorlar nedir anlamadımm. Sormadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?