• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Arkadaslar lutfenkonu uzayip gidiyor.oda gerilmis yansitiyor bunu arkadasim sende sakin ol lutfen bosver yuzunu dahi gormedigin bu grubu bukadar onemseme.evet birbirimize destek oluyoruz ama bende birsuru cevap alamadigim soru var. Kimseyo suclamiyorum.herkesin hakkında hayirlisi olsun bu gerginlik hicbirimize iyi gelmez

Benimkide catlatma iğnesinden kaynakli olabilir cnm.cok erken daha.bakalim ev test dolu gece gunduz yaparim ben. Cok sabirsizim.iyi birsey degil bu. Rabbim hayirlisini nasip etsin 8nsallah pozitif olur paylasirsin burdan.agrin sizin varmi.bnm bugun cok fazla agrim var dun yoktu
İnşallah öyle değildir, iyi düşünelim iyi olsun. Benim hiç ağrım yok, geçen gece çok ağırmışti regl ağrısi gibi, sonra bitti.
Hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🍀☺️ ben bir iki gün sabretmeye çalışacağım, çünki negatif çıkarsa yıkılırım.

Ben de orda transfer oldum. Doğal transfer hiç ilaç kullanmadım. Şimdi de sadece fitil kullanıyorum. Bence herkesin tedavisi kişiye göre ilerliyor ilaçlar da farklı oluyor. Doktorumuza güvenmekten başka çare yok. İnş herkes olumly sonuçlar alır 🙏
Aa ilkdefa orda tedavi olan biriyle karşılaştım 😊😊ne zaman oldunuz belki karşılaşmışızdır

İnşallah öyle değildir, iyi düşünelim iyi olsun. Benim hiç ağrım yok, geçen gece çok ağırmışti regl ağrısi gibi, sonra bitti.
Hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🍀☺️ ben bir iki gün sabretmeye çalışacağım, çünki negatif çıkarsa yıkılırım.
Bencede bekleyin ben yaptım ve pişmanım en azından yaptığınız gün stres olursunuz biter çünkü test yapmadan beklerken sadece heyecan oluyor ama test yapıp negatif yada pozitifi görüp asıl test gününe kadar hep acabalar olacak her anınızda

Kızlar bende acayip deri dökülmeleri basladı Boyle minik minik soyulma var gibi ilaclardan kaynaklı mı yada hangisinden kaynaklı cözemedim Boyle durumu olan var mı

Aa ilkdefa orda tedavi olan biriyle karşılaştım 😊😊ne zaman oldunuz belki karşılaşmışızdır
Benim geçen ay yumurta toplandı donduruldu. Bu ay da transfer için bikaç kez gidip geldim. Belki de rastgeldik😊 dün de transfer oldu. Bakalım benim de 2. Deneme ilkinde yumurta bile yoktu transfer edilecek şimdi iki tane transfer oldu. Umudu kaybetmemek lazım 💓

Siz çok ilaç kullanmışsınız aslında az ilaç olmasına ilk başta sevinmiştim ama sonra çok fazla ilaç kullananları okuyunca bu işte bir terslik var dedim ama artık çok geçti. Bide bu 2ba kaliteye ne diyeceksiniz 5.gün embriyosu dendi bana ama kalite 2ba yazıyor çözemedim
Ben de 26 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer edildi benimkinin kalitesi de 2ba denildi aradım orta kalite denildi diğer embriyolarımda böyleymiş 😥yapacak birşey yok testim negatif geldi 2. Kez tüp bebek deneyeceğiz

Ben embriyoga sorduğumda kalite çokta önemli değil embriyo çok hızlı büyüyen çok çabuk katlanarak artan birşey onu kafanıza takmayın dedi 5. Güne kadar geldiyse yeterli gördüler demekki çünkü yeterli olmayacağını düşündükleri yada farklı sebeblerle ya son veriyorlar gelişimine yada 3. Gün donruruyorlar bi sakin olun bakalım inşaallah sağlıkla hayırlısıyla tutunur
Evet kalite pek önemli degil diyorlar ama boyle formlar da kaliteli olanların tutmuş oldugunu görünce insan bi düşünmüyor degil .sakin olmaya çalışıyorum inşallah başarılıda oluyorumdur😊😊 aslında çalışıyorum bankacıyım sirf stresten uzak olayımda tutunsun bebegim dedim izin aldım ama almasam daha iyidi sanki evde kalmak daha cok dusunmeme araştırma yapmama neden oluyor.. çok sagolun elinizden geldiğince herkesle ilgileniyorsunuz masallah.. Rabbım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🤲🤲

Ben de 26 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer edildi benimkinin kalitesi de 2ba denildi aradım orta kalite denildi diğer embriyolarımda böyleymiş 😥yapacak birşey yok testim negatif geldi 2. Kez tüp bebek deneyeceğiz
canım kan verdin mi sec

Evet kalite pek önemli degil diyorlar ama boyle formlar da kaliteli olanların tutmuş oldugunu görünce insan bi düşünmüyor degil .sakin olmaya çalışıyorum inşallah başarılıda oluyorumdur😊😊 aslında çalışıyorum bankacıyım sirf stresten uzak olayımda tutunsun bebegim dedim izin aldım ama almasam daha iyidi sanki evde kalmak daha cok dusunmeme araştırma yapmama neden oluyor.. çok sagolun elinizden geldiğince herkesle ilgileniyorsunuz masallah.. Rabbım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🤲🤲
Benim o kadar ilaca 5aa kalite embriyoya genç yaşa yeterli kalınlığa sahip olmama rağmen 2 kere tutmadı nasip böyle şeyler gerçekten ben bu defa rahat oldum stres yapmamaya çalıştım günlük ceviz yedim bol bol güzel beslendim çok şükür pozitifi gördüm inşallah sizde görürsünüz

Geçmiş olsun inşallah diğerleri tutar🤲🤲benim başka embriyom yok iki tane 5 ve 6 Güne ulaşan vardı biri pgt de anormal çıkınca normal olan transfer edildi kanda pozitif çıkmaz ise bidaha deneycegimi sanmıyorum .hayırlısı artık

Hanımlar yapmayınız, bakın hepiniz ya gebesiniz ya da gebelik haberi bekliyorsunuz, tamam hanımefendi yanlış anlamıştır yahut kendini yanlış ifade etmiştir, bakın istemeden de olsa karnınız gerilecek, kasılacak, değer mi birbirimizin ahını almaya, değer mi üzülmeye? Birbirinizi tanımıyorsunuz, ömür boyu görmeyeceksiniz, kimin terbiyesi iyi kiminki kötü bunlar bize kalmaz. Burada çalışan var çalışmayan var, sabah giren var, erken kalkan var, gece giren var, elbet bazı konular gözden kaçmıştır.

Geçmiş olsun inşallah diğerleri tutar🤲🤲benim başka embriyom yok iki tane 5 ve 6 Güne ulaşan vardı biri pgt de anormal çıkınca normal olan transfer edildi kanda pozitif çıkmaz ise bidaha deneycegimi sanmıyorum .hayırlısı artık
Benim 2 tane de 6. Gün var ama onların kalitesini bilmiyorum benim idrar test negatif daha kan yaptırmadım normalde cumartesi günü test günüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲

Benim de karnım şiş birde zayfım gören uc aylık hamile zanneder :) galiba ilaclar şişirdi biraz beni
Bende öyle karnım çıktı deyince inanmiyorlardi gördüklerinde de beş aylık gibi olmuşsun diyorlar şişim kabızlık var karnım mosmor iğneleri sokacak yer bulamıyorum diye ağladım dün kardeşim Allah'tan göbeğin var alan geniş diye güldü bana 😂 Allah yardımcımız olsun

Back