İnşallahbelli olmaz sen yinede 12.gün tekrar ver, Rabb'im kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Ama ben okudum sizin 7 gününüz galiba , idrarda çıkmaz kiBenimde negatif. Olmadi malesef. Hersey nasip kismet. Demekki nasibimde yokmus. Hayirlisi olsun
Yok canim 7.gun cikiyor. 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu. Ben ilk hamileligim 5. gun cikmisti. Gecen seneki gebeligimde 6 ve 7.günlerde cikmistiAma ben okudum sizin 7 gününüz galiba , idrarda çıkmaz ki
idrar testi yaptım. 26 aralık pazartesi saat 16,30 da transfer olduNe zaman transfer oldu ? İdrar testi mi yaptınız kan testi mi
Öyle canım bi evladın var zaten rabbim sana bağışlasın onuBenimde negatif. Olmadi malesef. Hersey nasip kismet. Demekki nasibimde yokmus. Hayirlisi olsun
canım lütfen üzme kendini. Rabbim Daha büyük imtihanlardan korusun. insanlar ne kadar zor şeylerle mücadele veriyor. zamanı var inan buna. en güzel zamanda sende anne olacaksın. hiç moralini bozma. olacakÖyle canım bi evladın var zaten rabbim sana bağışlasın onu
Ama ben resmen boşluga düştüm dün gece yine yapmıştım resmen üçüzlerimi kaybettiğim günki acıyı yasadım sanırım benim gerçekten bi psikolojik destek almam lazım yoksa böyle hiç olucagı yok
Amin canımcanım lütfen üzme kendini. Rabbim Daha büyük imtihanlardan korusun. insanlar ne kadar zor şeylerle mücadele veriyor. zamanı var inan buna. en güzel zamanda sende anne olacaksın. hiç moralini bozma. olacak
İdrar testinde hayatta çıkmaz , çok nadiren çıkmış ola bilir ama bence boşuna umutsuzluğa kapılıyorsunuz , çünkü bhcg bi seviyeye ulaşması gerekiyor , belki o seviyeye ulaşmamıştır dahaidrar testi yaptım. 26 aralık pazartesi saat 16,30 da transfer oldu
Allah kolaylık versin, herkesde farklı etki yapabiliyor, çok düşünmeyin bunu.Anladım benim de yarın transferim de. Bugün acayip bi kasık ağrım oldu merak ettim acaba doktorlar öncesinde de olabilir siye bişey dediler mi diye
Ben fotoğrafını bile istedim ahiaja aklınızda bulunsun siz de isteyin 30 ocakta oldum orda şişkin bı yer var iki küçük minnak parlaklık var ya onlar benim bebeklerimEvet evet onu ben de okumuştum aleti kontrol ediyorlar icinde kalmış mı diye falan, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum tabii, bir de burada okudum bazen bazi hanimlara ekranda göstermişler transfer anını, gördüm falan diyenler var vallahi bana hicbirsey gostermediler =( evet evet onceden tamamini icmeyin, ne zaman transferiniz?
30 Aralık düzeltme fjdjnsBen fotoğrafını bile istedim ahiaja aklınızda bulunsun siz de isteyin 30 ocakta oldum orda şişkin bı yer var iki küçük minnak parlaklık var ya onlar benim bebeklerim
Canım yap artık ya bize bi güzel haber verleSourire mirafe kızlar üzüldüm inşallah hiç bekletmeden rabbim kucaklarınızı doldursun böyle bir durumda ne denir bilemiyorum ben hala cesaret edip yapamadım test hazırlamadım kendimi yaparsam size mutlaka haber vericem bu süreçte bence herkesin psikolojik destek alması gerekiyor o kadar yıprandım ki iğneler ilaçlar rabbim tez zamanda versin inşallah
benim son denememdi bu. artık bıraktım. tek cocukla devam etme kararı aldık eşimle. rabbim olmayana tez vakitte versin inşallahleSourire mirafe kızlar üzüldüm inşallah hiç bekletmeden rabbim kucaklarınızı doldursun böyle bir durumda ne denir bilemiyorum ben hala cesaret edip yapamadım test hazırlamadım kendimi yaparsam size mutlaka haber vericem bu süreçte bence herkesin psikolojik destek alması gerekiyor o kadar yıprandım ki iğneler ilaçlar rabbim tez zamanda versin inşallah
Kuran kursundayım eve gidince kendimi toplayıp yapıcam inşallahCanım yap artık ya bize bi güzel haber ver
amin. İnsan kendini dinliyor ya ister istemez Buda gerçekten kötü bişey istemsiz olarak öyle oluyor.Allah kolaylık versin, herkesde farklı etki yapabiliyor, çok düşünmeyin bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?