- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.155
- 83
Üzüldüm ki şuan evladımın ilk fotoğrafını görememişimbana özellikle gösterdiler bak burda diye, burda arkadaşın dediği gibi gökyüzündeki yıldız gibiydi benimde o an hala aklımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm ki şuan evladımın ilk fotoğrafını görememişimbana özellikle gösterdiler bak burda diye, burda arkadaşın dediği gibi gökyüzündeki yıldız gibiydi benimde o an hala aklımda
benimkiyle aynı hemen hemen 5 dediler hatta 6 da aldılar sizde ona göre içersiniz suyunuzuTamam öyleyse 2.5 3 gibi orda olmamı söylediler 5 gibi alacaklarmış dediğiniz gbi oraya gidince de içerim teşekkürler
Yaa öyle miiii bildiğim iyi oldubenimkiyle aynı hemen hemen 5 dediler hatta 6 da aldılar sizde ona göre içersiniz suyunuzu
onlarda mı unuttu acaba bilemedimÜzüldüm ki şuan evladımın ilk fotoğrafını görememişim
tabi sizi tam saatinde alabilirler orası ayrı, biz 4 kişiydik sırayla aldılarYaa öyle miiii bildiğim iyi oldu
iyi geceler iyi okumalarEvet hanımlar hepinize iyi geceler vallahi bu kk.ne bir düşünce saati farketmiyorum, kitap okuyacaktım güya, fitilimi yapayim da kitap okuyayım azıcık
Bizde kaç kişi olacak hiç bilmiyorm ama mutlaka bi sıra vardır dediğiniz gibi.tabi sizi tam saatinde alabilirler orası ayrı, biz 4 kişiydik sırayla aldılar
Canım ben hiç tutan biri değilim tek stresim sıkışık olmaktı hatta gittiğimde sıkışıktım bekleyemedim wc girdim. Hemen küçük şişe suyu yavaş yavaş yürüyerek içtim hatta zıpladım hızlı hareket ettim odada daha yarısına gelmeden sıkıştım zaten giyinmiştim aldılar tam dolmamış ama rahim net görünüyor dedi hemşire o an zorlanmadım da odaya gelince hasta bezine yaptım onu hiç stres yapma odana girerken biraz içersin giyinme bilgilendirme vs o sırada da içersin odada yürürsün zaten heyecandan yine geliyor güzel geçsin inşallahTamam öyleyse 2.5 3 gibi orda olmamı söylediler 5 gibi alacaklarmış dediğiniz gbi oraya gidince de içerim teşekkürler
Bende o an göremedim yaa hoca bakıyordu mini ameliyathane gibi bir yerdi. Kafamı kaldırmamamı söylediler resmini verdiler amaÜzüldüm ki şuan evladımın ilk fotoğrafını görememişim
evet verebilirsiniz bende ayın 26 sında oldum transfer günü dahil 10.gün kan ver dendi , inşallah hayırla pozitif sonuçlanırkızlar selam 23 Aralıkta transfer oldum 2. Denemem rahmim kalınlaşmıyor 6mm üstüne hiç çıkmadı doktor bu yüzden negatif olabilir dedi ama yine 5,5mm ken transfer etti sadece 2 gün yattım sonra işe başladım ilk günler batma vs vardı ama şuan hiçbiri kalmadı ne ağrı sızı ne başka bişey negatif olduğuna nerdeyse eminim hiç umudum yok acaba ayın 4 ünü beklemesem yarın kan versem çıkar mı ? Yarın 10. Gün
burda 5.gün de öğrenenler oldu ama çıkmazsa da moraliniz bozulabilir, eğer üzülmem 10.günü beklerim derseniz verin tabiMerhaba kızlar , yeni yılınız kutlu olsun , 29 aralıkta transfer ettiler 2 embriyo 4aa , beşinci günde progestron testi istediler sizce bhcg versem eğer tutunmuşsa çıkar mı
İnşallah teşekkür ederim bilginiz için öyle yapayım en iyisiCanım ben hiç tutan biri değilim tek stresim sıkışık olmaktı hatta gittiğimde sıkışıktım bekleyemedim wc girdim. Hemen küçük şişe suyu yavaş yavaş yürüyerek içtim hatta zıpladım hızlı hareket ettim odada daha yarısına gelmeden sıkıştım zaten giyinmiştim aldılar tam dolmamış ama rahim net görünüyor dedi hemşire o an zorlanmadım da odaya gelince hasta bezine yaptım onu hiç stres yapma odana girerken biraz içersin giyinme bilgilendirme vs o sırada da içersin odada yürürsün zaten heyecandan yine geliyor güzel geçsin inşallah
Bence eğer bhcg de hiç bişey çıkmazsa kesin negatiftir demek ama en azından artık bilirim bişey yok rahatça hayatıma devam ederim şimdi hep yatıyorum yada yavaş hareket ediyorum bişey olmasın diyeburda 5.gün de öğrenenler oldu ama çıkmazsa da moraliniz bozulabilir, eğer üzülmem 10.günü beklerim derseniz verin tabi
belli olmaz sen yinede 12.gün tekrar ver, Rabb'im kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahBence eğer bhcg de hiç bişey çıkmazsa kesin negatiftir demek ama en azından artık bilirim bişey yok rahatça hayatıma devam ederim şimdi hep yatıyorum yada yavaş hareket ediyorum bişey olmasın diye