• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

belli olmaz sen yinede 12.gün tekrar ver, Rabb'im kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🤲
İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻çok zor bi süreç , ama ben ikinci gün sinirlendim ondan sonra karnıma çok fena bi kramp girdi ben heralde tutsa bile düştü dedim

Benimde negatif. Olmadi malesef. Hersey nasip kismet. Demekki nasibimde yokmus. Hayirlisi olsun
Öyle canım bi evladın var zaten rabbim sana bağışlasın onu
Ama ben resmen boşluga düştüm dün gece yine yapmıştım resmen üçüzlerimi kaybettiğim günki acıyı yasadım sanırım benim gerçekten bi psikolojik destek almam lazım yoksa böyle hiç olucagı yok

Öyle canım bi evladın var zaten rabbim sana bağışlasın onu
Ama ben resmen boşluga düştüm dün gece yine yapmıştım resmen üçüzlerimi kaybettiğim günki acıyı yasadım sanırım benim gerçekten bi psikolojik destek almam lazım yoksa böyle hiç olucagı yok
canım lütfen üzme kendini. Rabbim Daha büyük imtihanlardan korusun. insanlar ne kadar zor şeylerle mücadele veriyor. zamanı var inan buna. en güzel zamanda sende anne olacaksın. hiç moralini bozma. olacak

canım lütfen üzme kendini. Rabbim Daha büyük imtihanlardan korusun. insanlar ne kadar zor şeylerle mücadele veriyor. zamanı var inan buna. en güzel zamanda sende anne olacaksın. hiç moralini bozma. olacak
Amin canım
İnşallahh

idrar testi yaptım. 26 aralık pazartesi saat 16,30 da transfer oldu
İdrar testinde hayatta çıkmaz , çok nadiren çıkmış ola bilir ama bence boşuna umutsuzluğa kapılıyorsunuz , çünkü bhcg bi seviyeye ulaşması gerekiyor , belki o seviyeye ulaşmamıştır daha

Kizlar gunaydin,

Carsamba gunu transferim var, hocaya covid testini sormayi unuttum o da bir sey demedi. Hastaneyi aradim ama herkes birbirine aktardi bilgi veren olmadi, en son su dahiliyi arayin dedikleri yer de acmiyor. Nolur nolmaz acilde korona testini vermek istiyorum, ankarada acilde korona testi yaptiran var mi? Su an nereler test yapiyor?

Evet evet onu ben de okumuştum aleti kontrol ediyorlar icinde kalmış mı diye falan, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum tabii, bir de burada okudum bazen bazi hanimlara ekranda göstermişler transfer anını, gördüm falan diyenler var vallahi bana hicbirsey gostermediler =( evet evet onceden tamamini icmeyin, ne zaman transferiniz?
Ben fotoğrafını bile istedim ahiaja aklınızda bulunsun siz de isteyin 30 ocakta oldum orda şişkin bı yer var iki küçük minnak parlaklık var ya onlar benim bebeklerim 🤍

Eklentiler

• IMG-20221230-WA0008.jpg
    IMG-20221230-WA0008.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 61
dikloron dikloron N nirayku sizde son durum ne. insallah pozitifi görürsünüz
leSourire leSourire mirafe mirafe kızlar üzüldüm inşallah hiç bekletmeden rabbim kucaklarınızı doldursun böyle bir durumda ne denir bilemiyorum ben hala cesaret edip yapamadım test 😞😞hazırlamadım kendimi yaparsam size mutlaka haber vericem 🤲🙏bu süreçte bence herkesin psikolojik destek alması gerekiyor o kadar yıprandım ki iğneler ilaçlar rabbim tez zamanda versin inşallah 🤲🤲🤲

leSourire leSourire mirafe mirafe kızlar üzüldüm inşallah hiç bekletmeden rabbim kucaklarınızı doldursun böyle bir durumda ne denir bilemiyorum ben hala cesaret edip yapamadım test 😞😞hazırlamadım kendimi yaparsam size mutlaka haber vericem 🤲🙏bu süreçte bence herkesin psikolojik destek alması gerekiyor o kadar yıprandım ki iğneler ilaçlar rabbim tez zamanda versin inşallah 🤲🤲🤲
Canım yap artık ya bize bi güzel haber ver

benim son denememdi bu. artık bıraktım. tek cocukla devam etme kararı aldık eşimle. rabbim olmayana tez vakitte versin inşallah

Kızlar daha dün biri başlık açmış 5 gün embriyosu 10 gün daha 13 çıkmış geç tutulmuş yükselmiş de.acele etmeyin ilaçlarınızı bırakmayın her hamilelik farklı tutacağına kalbinizden inanın gerisi Allah nasip

Back