• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Öyle canım bi evladın var zaten rabbim sana bağışlasın onu
Ama ben resmen boşluga düştüm dün gece yine yapmıştım resmen üçüzlerimi kaybettiğim günki acıyı yasadım sanırım benim gerçekten bi psikolojik destek almam lazım yoksa böyle hiç olucagı yok
Kan testi mi idrar testimi yaptın acaba ben 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı ama kan verince 58 çıktı değer isterseniz kan verin bu kadar olumsuz olmayın

Kan testi mi idrar testimi yaptın acaba ben 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı ama kan verince 58 çıktı değer isterseniz kan verin bu kadar olumsuz olm
İdrar canım simdi kan vermeye geldim hafif çizgi gibi leke gelmiş sanırım adetim sökülüyor

Merhaba. Bugün benim 9. Günüm.5 . Gün embriyosu. Test yapsam mı kararsız kaldım. Adet olacak gibiyim. 9. Günde artık belli olur diye de düşünüyorum.

5.gün embriyosu transferi olup kan testinde en erken kaçıncı gün öğrenen oldu? Benim arkadaşım ovulasyon gününde deneyip 7 gün sonra kan vermişti, b-hcg:9 ile öğrenmişti 😅

5.gün embriyosu transferi olup kan testinde en erken kaçıncı gün öğrenen oldu? Benim arkadaşım ovulasyon gününde deneyip 7 gün sonra kan vermişti, b-hcg:9 ile öğrenmişti 😅
Ben 6. Günde idrar testi yapmıştım silik çıktı kan verdim 41.69 çıktı o gün öğrendim 3. Denememdi

Kızlar selam 22 kasım son adet tarihim 1 aralıkta histereskopi oldum ve hala adet olmadım göğüslerim şiş dokununca acıyo arada bi batma ve adet sancısı oluyo ama gebelik söz konusu olabilir mi yoksa operasyondan mı 11 gün geçti adetim

5.gün tamamlaninca hic idrar testi yapmadan kan verdim 30 çıktı, ben bir risk aldim erken yaptim, bence erken yapip negatif gören arkadaşlar moral bozmayın ne olur, Allah hepimizin hakkinda hayırlısını versin

Back