- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.999
- 63
Evet bende her agrı varSizinde ağrınız oluyor mu ? Adet olacak gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende her agrı varSizinde ağrınız oluyor mu ? Adet olacak gibi.
Nasıl yükselicekse o zmn5 in altı negatif galiba
Nasıl yükselicekse o zmn
Boşuna ıgrastırıyor beni
Mer5 in altı negatif galiba
merhaba siz test yaptınız mı acabaFormda okuduğum Diğer arkadaşların tecrübelerine göre böyle olup yükselen varmış. Geç tutunma olayı oluyorsa eğer , tutulduktan sonra bhcg hormonu salgılanıyormuş. Allah'tan ümit kesilmez. O ol dedikten sonra. Sen normal zamanın da yine yaparsın. Hayırlısı olsun hepimiz için.
5 in altı negatif ga
Gittim proluton oldum geldim bundan sonra yatmıyımcan dolasıcam artık dısarı çıkıcam kan dolasımı bari olsun vücuttaFormda okuduğum Diğer arkadaşların tecrübelerine göre böyle olup yükselen varmış. Geç tutunma olayı oluyorsa eğer , tutulduktan sonra bhcg hormonu salgılanıyormuş. Allah'tan ümit kesilmez. O ol dedikten sonra. Sen normal zamanın da yine yaparsın. Hayırlısı olsun hepimiz için.
peki daha önceki günlerde idrar testi yaptınmı canımKan testi mi idrar testimi yaptın acaba ben 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı ama kan verince 58 çıktı değer isterseniz kan verin bu kadar olumsuz olmayın
canım malesef negatif. ama gününü bekle yinede ilaçlarını doktor demedikçe bırakmaKızlar 0,28 negatifmi
Yok doktorum 3 gün sonra tekrarla dediyse demekki bildiği birşey varcanım malesef negatif. ama gününü bekle yinede ilaçlarını doktor demedikçe bırakma
canım kızlar gerçekten çok üzgünüm sizin adınıza bir yanım buruk rabbim en kısa ve en güzel zamanda nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahcanım kızlar gerçekten çok üzgünüm sizin adınıza bir yanım buruk rabbim en kısa ve en güzel zamanda nasip etsin inşallah
sabah asm ye gidip ilaç yazdırdım, zateb geceden içim içimi yiyordu, hemen kaset testte aldım ve sağlık ocağında kanda verdim, kaset test çift çizgiyi gördüm elhamdülillah ama içim rahat etmedi kan sonucunu bekledim oda 80 geldi inşallah sağlıkla hayırla artar, saat olarak hala 7. gündeyim 26 aralık akşam 18. de transfer olmuştum
Maşallahhh canım çok sevindimcanım kızlar gerçekten çok üzgünüm sizin adınıza bir yanım buruk rabbim en kısa ve en güzel zamanda nasip etsin inşallah
sabah asm ye gidip ilaç yazdırdım, zateb geceden içim içimi yiyordu, hemen kaset testte aldım ve sağlık ocağında kanda verdim, kaset test çift çizgiyi gördüm elhamdülillah ama içim rahat etmedi kan sonucunu bekledim oda 80 geldi inşallah sağlıkla hayırla artar, saat olarak hala 7. gündeyim 26 aralık akşam 18. de transfer olmuştum
sevindim canım inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar ve kucağına almak nasip olurcanım kızlar gerçekten çok üzgünüm sizin adınıza bir yanım buruk rabbim en kısa ve en güzel zamanda nasip etsin inşallah
çok sağol inşallahsevindim canım inşallah sağlıkla gelişimini tamamlar ve kucağına almak nasip olur
çok sağol canım benimMaşallahhh canım çok sevindim
Mer
merhaba siz test yaptınız mı acaba
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınızacanım kızlar gerçekten çok üzgünüm sizin adınıza bir yanım buruk rabbim en kısa ve en güzel zamanda nasip etsin inşallah