• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

😂😂umudum sensin bende aldım şimdi ama korkuyorum yaaa belki dikloron dikloron yapar bize ilk güzel haberi o verir 😂🥰🤲
yaa bizde bugün çıktık yarım saat yürüyüş yaptık eşim test alalım dedi ben yok dedim almadık 😂 bende de korku var sonucun beni etkilemesinden çok korkuyorum o yüzden bırak yapmayı almaya bile cesaret edemedim 😬

yaa bizde bugün çıktık yarım saat yürüyüş yaptık eşim test alalım dedi ben yok dedim almadık 😂 bende de korku var sonucun beni etkilemesinden çok korkuyorum o yüzden bırak yapmayı almaya bile cesaret edemedim 😬
Kız sende çok cesaretsizmissin ben gittim 1 ay önce 4kutu aldım🤣

Bugün koyunca bir süre yandı acaba yanlış birşey mi yaptım ki diye düşündüm sonra baktım fazlası akmis
Ben tek tek yerlestirerek ikisini aynı vakit yapıyordum geçen sene, bir sıkıntı yaşamadim, tek tek yaparsanız o bir saatte yatacaksiniz sonra yenisini yerlestirince tekrar yatacaksiniz, sıkıcı olur sizin için, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin sıkıntı yaşamazsınız, birkaç gun sonra vajina girisiniz falan kalinlasacak, zorlanmaya baslayacaksiniz korkmayin birsey olmaz (=

Back