Ayy hepsi ard arda gelmiş gercekten. Acaba kullandığımız ilaçlarmı bağışıklığımızı düşürüyor. Çünkü çoğumuz hasta oldukBen opudan sonra doktor tembihledi hasta olma dikkat et diye ben opuyu çok sıkıntılı gecirdim zaten bir hafta öyle yattım daha sonra ameliyathane soğuk olduğu için orda üşütmüsüm bronşit oldum iyileştim grip oldum iyileştim boğaz enfeksiyonu oldum iyilesemeden orta kulak iltihabı oldum yılan hikayesi gibiydi benim ve hepsinde de hiç ilaç kullanmadım tek ağrı kesicilerle ayakta durdum
Hayırlısı olsun inşallah. Nar suyundan çok fayda gören vsr rahim kalınlığında sıkıntı yaşarsanız aklınızda bulunsunMerhaba kızlar benim ilk transferim olumsuz oldu histeroskopi oldum 2 ay ara verildi sonra grip oldum diye erteledi şimdi başladık rahim kalınlığı 8 günde 5.4 Dü cumartesi tekrar çağırdı tekrar bakıcak estroferm 4 adet yaptı günde ocağın ilk haftası transferim olacak nasip etsin rabbim amin
Açmadan da anlıyorlardır canım gelişimlerini sen içini rahat tut o kadar kolay değildir riske atılmaz bu iş bence3. Gün benimkini acıp bakmadılar ki kafalarına höre gidiyolar
2. Gün açmama kararı aldılar bende insan bi 3. Güne bakar nasıl gidiyo gitmiyosa donduralım diye
Harikakızlar günaydın biraz önce lab. aradılar 6 tane dondurmuşlar 5ab 5bb 4aa 4ab 4bb sizce bu kaliteler nasıl
Ay ben uyanıp uyku sersemi estrofemi içtiğimi sanıp su içip uyumuşum sonra fark ettim ki içmemişim
Bazen böyle çok karışıyor geröekten bende o yüzden böyle bir düzen yaptım karışmasın diyeAy ben uyanıp uyku sersemi estrofemi içtiğimi sanıp su içip uyumuşum sonra fark ettim ki içmemişimkafa yanıyor artık az ilaç kullanmıyoruz ya
bende yapıp buzdolabına asmıştım hala duruyor, ve alarm kurdum ona rağmen bazen unutuyorum, gece birden uyanıyorum acaba bir şey unuttum mu dyeBazen böyle çok karışıyor geröekten bende o yüzden böyle bir düzen yaptım karışmasın diye
sonu da güzel olur inşallah canımHarika
Aklımızda hep ilaçlar artıkbende yapıp buzdolabına asmıştım hala duruyor, ve alarm kurdum ona rağmen bazen unutuyorum, gece birden uyanıyorum acaba bir şey unuttum mu dye
İlaçlarını aç karnına içme tatlım. Benim hemşirem ilaçlar ağır kahvaltını etmeden ilaç içme dediAy ben uyanıp uyku sersemi estrofemi içtiğimi sanıp su içip uyumuşum sonra fark ettim ki içmemişimkafa yanıyor artık az ilaç kullanmıyoruz ya
Nar suyunu 1 bardak mı içtin canım?hadi hayırlı olsun çok güzel kalınlaşmış. bende ayın 31inde cumartesi transfer olacağım inşallah transfere kadar nar suyu içiyorum rahim kalınlığı için. en son 10mldi
Bende tek olduğumu sanıyordum ama burda okuyunca anladım ki tek değilim ve herkes hasta artık salgın mi yoksa ilaçlar mi bizim bağışıklığımı düşürüyor bilemedimAyy hepsi ard arda gelmiş gercekten. Acaba kullandığımız ilaçlarmı bağışıklığımızı düşürüyor. Çünkü çoğumuz hasta olduk
hergün 1 bardak içiyorum cumartesi transfer olacağım hergün içiyorum rahim iyi kalınlaştı. hemde hastalanmıştım cok iyi geldiNar suyunu 1 bardak mı içtin canım?
Salgında var ama evet benim cevrem herkes hasta şuanBende tek olduğumu sanıyordum ama burda okuyunca anladım ki tek değilim ve herkes hasta artık salgın mi yoksa ilaçlar mi bizim bağışıklığımı düşürüyor bilemedim
Bende grup grup ayırdım kahvaltı sonrası öğle sonrası akşam sonrası diye. Onlar 5 6 dk arayla alıyorum. Diğer türlü karışıyorBen hem saate hem akıllı bileklige alarm kuruyorum o şekilde hiç bir ilacı atlamadan alıyorum günde 15 ilaç aldığım dönem olmuştu benimde inşallah azalacak artık yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?