• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Geçmiş olsun ne yapıyorsun düzelebilmek için ilaç falan alıyormusun😬
Sıkıca tutunsun yavrun sana inşallah ekliyorum canım
Ben opudan sonra doktor tembihledi hasta olma dikkat et diye ben opuyu çok sıkıntılı gecirdim zaten bir hafta öyle yattım daha sonra ameliyathane soğuk olduğu için orda üşütmüsüm bronşit oldum iyileştim grip oldum iyileştim boğaz enfeksiyonu oldum iyilesemeden orta kulak iltihabı oldum yılan hikayesi gibiydi benim ve hepsinde de hiç ilaç kullanmadım tek ağrı kesicilerle ayakta durdum

Merhaba kızlar benim ilk transferim olumsuz oldu histeroskopi oldum 2 ay ara verildi sonra grip oldum diye erteledi şimdi başladık rahim kalınlığı 8 günde 5.4 Dü cumartesi tekrar çağırdı tekrar bakıcak estroferm 4 adet yaptı günde ocağın ilk haftası transferim olacak nasip etsin rabbim amin

Arkadaşlar pozitiflerden sürekli üşüyen var mi acaba dün e kadar yanıyordum. 2 gündür içim üşüyor🥺

beni iki gündür aramıyorlar 2. gün aradılar. devam dediler. 3. gün dondurmadılar ama burada okuduklarım beni üzdü açıkcası 3. gün yasayıp 5. gün olan embriyolar var. buna neye göre karar veriyolar
3.gun dondurulmaması demekkı embrıyoların ıyı gıdıyormus kı bırakmıslar 5.gune gelısımını tamamlasınlar dıye bunda uzulecek bısey yok kı ..
aramamaları gerekırdı tabii.
4aa da 5.gün embrıyosu oluyor gayet kalıtelı.. ab en kalıtelı olanlar ..

Back