• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben opudan sonra doktor tembihledi hasta olma dikkat et diye ben opuyu çok sıkıntılı gecirdim zaten bir hafta öyle yattım daha sonra ameliyathane soğuk olduğu için orda üşütmüsüm bronşit oldum iyileştim grip oldum iyileştim boğaz enfeksiyonu oldum iyilesemeden orta kulak iltihabı oldum yılan hikayesi gibiydi benim ve hepsinde de hiç ilaç kullanmadım tek ağrı kesicilerle ayakta durdum
Ayy hepsi ard arda gelmiş gercekten. Acaba kullandığımız ilaçlarmı bağışıklığımızı düşürüyor. Çünkü çoğumuz hasta olduk 😒

Merhaba kızlar benim ilk transferim olumsuz oldu histeroskopi oldum 2 ay ara verildi sonra grip oldum diye erteledi şimdi başladık rahim kalınlığı 8 günde 5.4 Dü cumartesi tekrar çağırdı tekrar bakıcak estroferm 4 adet yaptı günde ocağın ilk haftası transferim olacak nasip etsin rabbim amin
Hayırlısı olsun inşallah. Nar suyundan çok fayda gören vsr rahim kalınlığında sıkıntı yaşarsanız aklınızda bulunsun

Kızlar bu kadar ilaca inşallah karaciğerim böbreğim benimle kalır 🤣🤣🤣
5CBCFFF1-2EC9-4E6B-958F-04DE35205EA7.jpeg

3. Gün benimkini acıp bakmadılar ki kafalarına höre gidiyolar☹️

2. Gün açmama kararı aldılar bende insan bi 3. Güne bakar nasıl gidiyo gitmiyosa donduralım diye
Açmadan da anlıyorlardır canım gelişimlerini sen içini rahat tut o kadar kolay değildir riske atılmaz bu iş bence

Ay ben uyanıp uyku sersemi estrofemi içtiğimi sanıp su içip uyumuşum sonra fark ettim ki içmemişim🤣 kafa yanıyor artık az ilaç kullanmıyoruz ya 🤭
Bazen böyle çok karışıyor geröekten bende o yüzden böyle bir düzen yaptım karışmasın diye 🤣🤣

Ay ben uyanıp uyku sersemi estrofemi içtiğimi sanıp su içip uyumuşum sonra fark ettim ki içmemişim🤣 kafa yanıyor artık az ilaç kullanmıyoruz ya 🤭
İlaçlarını aç karnına içme tatlım. Benim hemşirem ilaçlar ağır kahvaltını etmeden ilaç içme dedi

Ayy hepsi ard arda gelmiş gercekten. Acaba kullandığımız ilaçlarmı bağışıklığımızı düşürüyor. Çünkü çoğumuz hasta olduk 😒
Bende tek olduğumu sanıyordum ama burda okuyunca anladım ki tek değilim ve herkes hasta artık salgın mi yoksa ilaçlar mi bizim bağışıklığımı düşürüyor bilemedim

Ben hem saate hem akıllı bileklige alarm kuruyorum o şekilde hiç bir ilacı atlamadan alıyorum günde 15 ilaç aldığım dönem olmuştu benimde inşallah azalacak artık yavaş yavaş

Bende tek olduğumu sanıyordum ama burda okuyunca anladım ki tek değilim ve herkes hasta artık salgın mi yoksa ilaçlar mi bizim bağışıklığımı düşürüyor bilemedim
Salgında var ama evet benim cevrem herkes hasta şuan 😥

Ben hem saate hem akıllı bileklige alarm kuruyorum o şekilde hiç bir ilacı atlamadan alıyorum günde 15 ilaç aldığım dönem olmuştu benimde inşallah azalacak artık yavaş yavaş
Bende grup grup ayırdım kahvaltı sonrası öğle sonrası akşam sonrası diye. Onlar 5 6 dk arayla alıyorum. Diğer türlü karışıyor 😒

Mrb hanımlar kaset testleri sabah mi yapmak gerekiyor akşam yaptığımız taktirde sonuç çıkma olasılığı yok mu

21 Aralık 2 adet ebriyo transferi yapıldı az önce yaptım meraktan ama hiçbir şey göremedim maalesef yaptığım saatle alakası olabilirmi ki

Kizlarrr ben bugün dayanamadım kontrole gittim keseyi gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🥰tek kese göründü inşallah haftaya kalp atışı ni da duyarım 🤲❤️

Eklentiler

• IMG_20221229_171625.jpg
    IMG_20221229_171625.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20221229_171603.jpg
    IMG_20221229_171603.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 60
Back