Bana da bu cuma gelirsen keseyi görebiliriz dedi ama tüp bebek merkezi 5 ocakta git kalp atışını da duyarsın dedi eşim beklemek istiyorBetam hızlı arttığı için mi acaba canım bilmiyorum benimki 5.gün çift embriyo bu arada
Olsun 1 günlük abla yada abileri sayilir seninkilerYok benim 26 aralıkta oldu transferim
İnşallah ya inşallah hepimiz pozitifleri görürüz kucağımıza alabiliriz çok emek veriyoruz rabbim mükafatlandırsın inşallahOlsun 1 günlük abla yada abileri sayilir seninkiler
Benim de bugün adet günüm normal de proluton iğne yaptırıyorum iki günde bir sanki iyi geliyor gibiMerhaba
Bende de oluyor. Normal takvime göre adetime 3 gün var. Adet ağrısı gibi geliyor gidiyor.
Naptn canm gittin miPeki başka şartı var mı ben yarın gideceğim adetiminde 3. Günü oluyor yarin hemen başvuru yapılır mı
Ben opudan sonra doktor tembihledi hasta olma dikkat et diye ben opuyu çok sıkıntılı gecirdim zaten bir hafta öyle yattım daha sonra ameliyathane soğuk olduğu için orda üşütmüsüm bronşit oldum iyileştim grip oldum iyileştim boğaz enfeksiyonu oldum iyilesemeden orta kulak iltihabı oldum yılan hikayesi gibiydi benim ve hepsinde de hiç ilaç kullanmadım tek ağrı kesicilerle ayakta durdumGeçmiş olsun ne yapıyorsun düzelebilmek için ilaç falan alıyormusun
Sıkıca tutunsun yavrun sana inşallah ekliyorum canım
Günaydın hayırlı olsun kaliteleri gayet iyi hiç endişelenme insallah ilk seferinde pozitif sonuc alırsınkızlar günaydın biraz önce lab. aradılar 6 tane dondurmuşlar 5ab 5bb 4aa 4ab 4bb sizce bu kaliteler nasıl
hepimizin kucagı boş kalmasın inşallah canım Allah elimizden tutsun. ne kadar değişik işlermiş. o kadar yoruldum ki.Günaydın hayırlı olsun kaliteleri gayet iyi hiç endişelenme insallah ilk seferinde pozitif sonuc alırsın
3.gun dondurulmaması demekkı embrıyoların ıyı gıdıyormus kı bırakmıslar 5.gune gelısımını tamamlasınlar dıye bunda uzulecek bısey yok kı ..beni iki gündür aramıyorlar 2. gün aradılar. devam dediler. 3. gün dondurmadılar ama burada okuduklarım beni üzdü açıkcası 3. gün yasayıp 5. gün olan embriyolar var. buna neye göre karar veriyolar
embrıyoların cok kalıtelı kendını bıraz rahatlatman lazım canım,hepimizin kucagı boş kalmasın inşallah canım Allah elimizden tutsun. ne kadar değişik işlermiş. o kadar yoruldum ki.
Çok haklısın canım zaten transferim 2 adet sonra olacak umarım su stresi atabilirimembrıyoların cok kalıtelı kendını bıraz rahatlatman lazım canım,
cok streslısın bu kendıne ve vucuduna cok zararlı ..
Ne zaman kan vereceksiniz siz ?Benim de bugün adet günüm normal de proluton iğne yaptırıyorum iki günde bir sanki iyi geliyor gibi
Bende öyleyim titreme geliyor bazen uzun kollu kıyafet cosrap giyemem normelde şimdi uzun kol giyip ayaklarıma patik çorap giyiorum gecede ekstra battaniye örtüyorumArkadaşlar pozitiflerden sürekli üşüyen var mi acaba dün e kadar yanıyordum. 2 gündür içim üşüyor
atarsın rahat ol elımızden gelen herseyı yapıyoruz gerısı Allahın takdırı,Çok haklısın canım zaten transferim 2 adet sonra olacak umarım su stresi atabilirim
inşallah güzel haberler ile dönersinatarsın rahat ol elımızden gelen herseyı yapıyoruz gerısı Allahın takdırı,
bende bu adet ıle gıdecegım 2 adet bekledım
amiiinnn canım inşallaahhhinşallah güzel haberler ile dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?