• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

5. Güne bekleme kararını neye göre alıyorlar
5. Gün blastokist transferler 3. Güne göre daha fazla tutunma şansı oluyor o yüzden çoğu merkez blastokist transferi yapıyor. Benim de 3. Gün 6 embriyom vardı 5. Güne 2 tane kaldı diğerleri atıldı.

Kızlar progestan dex kullananlar bunu nasıl yaptınız ben aldım ampüller var. Göbekten vurulcam dedim birde ince iğnelerden verdiler e o iğnelerle çekebilcekmiyim ilacı ben. Reçetede büyükle çekilir küçüğe aktarılır yazıyorda
Canım ben insülin enjektörüne çekiyorum sadece ters çeviriyorum ampulü iğnenin ucunu tam kırdığım yerin biraz içine girdiriyorm enjektör havaya bakıyor o şekilde çekiyorm enjektöre anlatabildim mi bilmiyorm ama🤣🤣

Allah yardımcımız olsun ben doktordan sgk karşılayanları istedim. Tutana kadar en azından bunlar olsun dedi. Değiştirtcem tutunursa inşallah. Altından kalkcak gibi değil 😥
gerçekten öyle ya , pozitif olunca sgk karşılamaz mı acaba düşük riski var diye sanki burda öyle okudum

Merhaba kızlar iki gündür beni lab. aramadılar bugün ben aradım niye beni aramıyorsunuz diye. 5. günü bekliyoruz dediler. şasırdım neye göre 5. günü beklemeye karar verdiniz dedim. bu konuda bilgim yok cevabını aldım. 3. ve 4. gün embriyolarım acılmamıs. kafam cok karıstı. açmadan nasıl 5. günü bekliyolar.
bilgisi olan varmı?
Beni de bu şekilde aradılar embriyolari sürekli açmak strese sokar potansiyeline göre 5. Güne gelip gelmeyeceğini anlıyoruz izliyoruz dediler emin olmadıklarını 6. Güne bekletiyorlar benim 6. Gün embriyom var bir tane dondurulmuş 5. Gün olması daha iyi oluyor embriyolog 3 ün üzerindeki kalitenin yeterli olduğunu söylemişti bize

Ben bu yeşilli enjektörle çekip kahverengi ucu ona takıyorum o şekilde vuruyorum ince olan enjektör ve iğneyle ilaç çekilmiyor işkence oluyor

Eklentiler

• 1672243593108..jpg
    1672243593108..jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba umarım her şey istediğiniz gibi olur 🥰. Ben 22 aralık transfer oldum 1 adet 3. Gün donmuş embriyo transferi yapıldı pazartesi kan testi vereceğim başka da embriyom yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
İnşallah güzel haberlerinizi duyarız tek bebeğiniz size can olur 🥰 ekliyimmi listeye

Canım ben insülin enjektörüne çekiyorum sadece ters çeviriyorum ampulü iğnenin ucunu tam kırdığım yerin biraz içine girdiriyorm enjektör havaya bakıyor o şekilde çekiyorm enjektöre anlatabildim mi bilmiyorm ama🤣🤣
Gözümde canlandırdım ama ampülü ters nasıl ceviriyorsun onu canlandıramadım🤣

gerçekten öyle ya , pozitif olunca sgk karşılamaz mı acaba düşük riski var diye sanki burda öyle okudum
Doktor öyle dedi bana işte. Pozitif olunca düşük riski gösterip sgk karşılar o zaman dedi ama bunlarımı yoksa diğerlerinimi bilmiyorum

Ben bu yeşilli enjektörle çekip kahverengi ucu ona takıyorum o şekilde vuruyorum ince olan enjektör ve iğneyle ilaç çekilmiyor işkence oluyor
Tamam bende yarın büyüklerden alcam o halde. Birkere denerim küçükle çekmeyi ama sanmıyorum olcağını herkes zorlanmış ben nAsıl yapayım 😅

3. günde embriyo iyi durumdaysa ve başka da embriyo varsa 5. güne gitmeyi tercih ediyorlar. Velev ki tek embriyo var veya kalite çok düşük riske atmayıp donduruyorlar veya hastanın özel bi durumu varsa daha önce embriyoları 5. güne hiç ulaşmamışsa gene riske atmıyorlar vs. bunlar benim araştırıp bildiklerim
Benim 3. Gün bakmadılar bile 2. Gün aradılar devam dediler 3. Gün ben aradım niye aramadınız diye 5. Gün acacagız dediler

5. Gün blastokist transferler 3. Güne göre daha fazla tutunma şansı oluyor o yüzden çoğu merkez blastokist transferi yapıyor. Benim de 3. Gün 6 embriyom vardı 5. Güne 2 tane kaldı diğerleri atıldı.
3. Gün benimkini acıp bakmadılar ki kafalarına höre gidiyolar☹️
Beni de bu şekilde aradılar embriyolari sürekli açmak strese sokar potansiyeline göre 5. Güne gelip gelmeyeceğini anlıyoruz izliyoruz dediler emin olmadıklarını 6. Güne bekletiyorlar benim 6. Gün embriyom var bir tane dondurulmuş 5. Gün olması daha iyi oluyor embriyolog 3 ün üzerindeki kalitenin yeterli olduğunu söylemişti bize
2. Gün açmama kararı aldılar bende insan bi 3. Güne bakar nasıl gidiyo gitmiyosa donduralım diye

Doktor öyle dedi bana işte. Pozitif olunca düşük riski gösterip sgk karşılar o zaman dedi ama bunlarımı yoksa diğerlerinimi bilmiyorum
karşılamıyorsa yandık cidden benim günde 2 defa bi de 2 kutu almam lazım haftada 🤦 neyse önce bi tutunsunda inşallah, Rabbim hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun 🙏

karşılamıyorsa yandık cidden benim günde 2 defa bi de 2 kutu almam lazım haftada 🤦 neyse önce bi tutunsunda inşallah, Rabbim hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun 🙏
bugün işte progestan ve lutinusa 900 tl ödedim. Lutinusda günde 4 defa 5 günlük yani. 7 gün sonrada progestan biter. Transfer günğ birdaha alırız. 5 günde bir 900 tl bayılırız eczaneye. E estrofemide günde 1 şeklinde yazmış doktor şimdi aylık gibi olcak mecbur kalanları ücretli alcam yine 5 gündede bir estrofem 🥲
Ay bir gelsin şu bebe ona neler yapcam. Bende onun totosuna bez almıcam o zaman😅😅😅

Back