2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

3. Gün benimkini acıp bakmadılar ki kafalarına höre gidiyolar

2. Gün açmama kararı aldılar bende insan bi 3. Güne bakar nasıl gidiyo gitmiyosa donduralım diye
Embriyologlar daha dogrusunu bilir. Eğer hayatında ilk kez embriyo takibi yapmıyorsa. Fakat tüp bebek merkezinize güven duyuyor olmanız da önemli bi psikolojik unsur tedavinizin gidişatı açısından

Embriyologlar daha dogrusunu bilir. Eğer hayatında ilk kez embriyo takibi yapmıyorsa. Fakat tüp bebek merkezinize güven duyuyor olmanız da önemli bi psikolojik unsur tedavinizin gidişatı o
Embriyologlar daha dogrusunu bilir. Eğer hayatında ilk kez embriyo takibi yapmıyorsa. Fakat tüp bebek merkezinize güven duyuyor olmanız da önemli bi psikolojik unsur tedavinizin gidişatı açısından
O kadar haklısın ki yatın 5. Gün anksiyetem arttı panik yaptım

Eklentiler

• 4A5B07B6-0D2B-4C71-82A5-683A02A133F7.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 81
ahahahahah bende bende, neler yapıcam ona

Bende de nasıl biliyo musun sanki adet olmuşum da afedersin kanamam oluyor gibi bi ağrı anlık giriyor

hee anladımm dur yarın bu şekilde deniyim bende beceremezsem alırım büyüklerden çok sağol canım :)
Bende dogrudan küçük igneyle yapiyorum.elimle vura vura havasini aliyorum kenardan 1damla felan damliyor ama yapacak birsey yok birsey olmaz heralde buyuk igneyi hic bilmiyordum.ama boyle devam ederim sanki

Bende dogrudan küçük igneyle yapiyorum.elimle vura vura havasini aliyorum kenardan 1damla felan damliyor ama yapacak birsey yok birsey olmaz heralde buyuk igneyi hic bilmiyordum.ama boyle devam ederim sanki
Kolau oluyorsa o şekilde yapabiliyorsan devam et bu şekilde tabi canım. Bende yarın duruma göre bakıcam

Kuzum dökülmüyor zaten ampüll

Bak yaparken eşime çektirdim şöyle
Merhaba ben de yarın başlayacağım da yazınızı ve fotoğrafı gördüm normalde bana da büyük ile çekip ince uç takmamı söylediler sizin yöntemde iyiymiş ince ile çekebilmek zor dediler siz baya becermişsiniz maşallah bence herkes yapamayabilir yani en azından ben yapamam heralde böyle dökülür diye düşünürüm kesin dökerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…