Merhaba adet olacakmış gibi ağrınız oluyor mu ara ara saniyelik gibiCanım çoook güzel artmş daha ne olsun2 gün arayka demi ? İkiz bile olabilir aynı saatlerde öi verdin kanı? Bende şimdi 3. Kanımı bekliyorum çıkmak üzere kalbim nasıl çarpıyo
Embriyologlar daha dogrusunu bilir. Eğer hayatında ilk kez embriyo takibi yapmıyorsa. Fakat tüp bebek merkezinize güven duyuyor olmanız da önemli bi psikolojik unsur tedavinizin gidişatı açısından3. Gün benimkini acıp bakmadılar ki kafalarına höre gidiyolar
2. Gün açmama kararı aldılar bende insan bi 3. Güne bakar nasıl gidiyo gitmiyosa donduralım diye
Embriyologlar daha dogrusunu bilir. Eğer hayatında ilk kez embriyo takibi yapmıyorsa. Fakat tüp bebek merkezinize güven duyuyor olmanız da önemli bi psikolojik unsur tedavinizin gidişatı o
O kadar haklısın ki yatın 5. Gün anksiyetem arttı panik yaptımEmbriyologlar daha dogrusunu bilir. Eğer hayatında ilk kez embriyo takibi yapmıyorsa. Fakat tüp bebek merkezinize güven duyuyor olmanız da önemli bi psikolojik unsur tedavinizin gidişatı açısından
Bende de oluyor. Normal takvime göre adetime 3 gün var. Adet ağrısı gibi geliyor gidiyor.Merhaba adet olacakmış gibi ağrınız oluyor mu ara ara saniyelik gibi
Kuzum dökülmüyor zaten ampüllGözümde canlandırdım ama ampülü ters nasıl ceviriyorsun onu canlandıramadım
Bak yaparken eşime çektirdim şöyleGözümde canlandırdım ama ampülü ters nasıl ceviriyorsun onu canlandıramadım
Evet canım oluyor kısa sürüyor ama ilk zamanlar çok daha fazlaydı.. bugğn mesela 1 saat kadar çok şiddetli bel ağrım oldu. Kasığım bazen adet olacak gibi bazende batma şeklinde ağrı giriyor ama kısa sürüyorMerhaba adet olacakmış gibi ağrınız oluyor mu ara ara saniyelik gibi
hee anladımm dur yarın bu şekilde deniyim bende beceremezsem alırım büyüklerdenKuzum dökülmüyor zaten ampüll
Bak yaparken eşime çektirdim şöyle
Rica ederim canm yardımcı olabildiysem ne mutluhee anladımm dur yarın bu şekilde deniyim bende beceremezsem alırım büyüklerdençok sağol canım :)
ahahahahah bende bende, neler yapıcam onabugün işte progestan ve lutinusa 900 tl ödedim. Lutinusda günde 4 defa 5 günlük yani. 7 gün sonrada progestan biter. Transfer günğ birdaha alırız. 5 günde bir 900 tl bayılırız eczaneye. E estrofemide günde 1 şeklinde yazmış doktor şimdi aylık gibi olcak mecbur kalanları ücretli alcam yine 5 gündede bir estrofem
Ay bir gelsin şu bebe ona neler yapcam. Bende onun totosuna bez almıcam o zaman
Yaaahahahahah bende bende, neler yapıcam ona
Bende de nasıl biliyo musun sanki adet olmuşum da afedersin kanamam oluyor gibi bi ağrı anlık giriyorEvet canım oluyor kısa sürüyor ama ilk zamanlar çok daha fazlaydı.. bugğn mesela 1 saat kadar çok şiddetli bel ağrım oldu. Kasığım bazen adet olacak gibi bazende batma şeklinde ağrı giriyor ama kısa sürüyor
Olur tabiiİnşallah güzel haberlerinizi duyarız tek bebeğiniz size can olurekliyimmi listeye
Yaa bende hep transferden sonrayı 1 saniyordum ozaman bugun iki mi? Çok heyecanlıAaa süper o zaman burda okumuştum hep ertesi günü 1. Gün baz alanları okumuştumpazar bi test te benden gelebilir
Evet öyleymişYaa bende hep transferden sonrayı 1 saniyordum ozaman bugun iki mi? Çok heyecanlı
Bende dogrudan küçük igneyle yapiyorum.elimle vura vura havasini aliyorum kenardan 1damla felan damliyor ama yapacak birsey yok birsey olmaz heralde buyuk igneyi hic bilmiyordum.ama boyle devam ederim sankihee anladımm dur yarın bu şekilde deniyim bende beceremezsem alırım büyüklerdençok sağol canım :)
Kolau oluyorsa o şekilde yapabiliyorsan devam et bu şekilde tabi canım. Bende yarın duruma göre bakıcamBende dogrudan küçük igneyle yapiyorum.elimle vura vura havasini aliyorum kenardan 1damla felan damliyor ama yapacak birsey yok birsey olmaz heralde buyuk igneyi hic bilmiyordum.ama boyle devam ederim sanki
Merhaba ben de yarın başlayacağım da yazınızı ve fotoğrafı gördüm normalde bana da büyük ile çekip ince uç takmamı söylediler sizin yöntemde iyiymiş ince ile çekebilmek zor dediler siz baya becermişsiniz maşallahKuzum dökülmüyor zaten ampüll
Bak yaparken eşime çektirdim şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?