2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Transfer günümüz 1. Gün mü sayılıyor yoksa Salı mi 1. Gün olmuş oluyor bize de haber verin merak ederiz
bana transfer günü 1.gün sayılıyor dendi canım, ama burda yazılanları da gördüm transfer gününü saymıyorlar

Evet bende de kabızlık var bende duphalac içtim ama çok faydasını göremedim ben yarın duş alacağım ama arada kalkıp yemeğimi falan yapıyorum kendimi çok yormadan hareket ediyorum devamlı yatmıyorum

Evet bende de kabızlık var bende duphalac içtim ama çok faydasını göremedim ben yarın duş alacağım ama arada kalkıp yemeğimi falan yapıyorum kendimi çok yormadan hareket ediyorum devamlı yatmıyorum
bende öyle ya 2 saatte bir 10 15 dk yürüyorum, kahvaltımı kendim hazırladım yemeği de eşim yapıyor, fazla ayakta kalmak istemiyorum, bugünü de bir atlatsak yarın daha rahat oluruz inşallah

bende öyle ya 2 saatte bir 10 15 dk yürüyorum, kahvaltımı kendim hazırladım yemeği de eşim yapıyor, fazla ayakta kalmak istemiyorum, bugünü de bir atlatsak yarın daha rahat oluruz inşallah
Evet yarın hepimiz biraz daha rahatlayacağız hareket anlamında hayırlı haberler alalım inşallah

Canım çoook güzel artmş daha ne olsun 2 gün arayka demi ? İkiz bile olabilir aynı saatlerde öi verdin kanı? Bende şimdi 3. Kanımı bekliyorum çıkmak üzere kalbim nasıl çarpıyo
Evet iki gün arayla verdim ama ucuncu kanı istemedi 15 gun sonra kese gormeye cagırdı insallah goruruz canım bende cok heycanlıyım Allah m hepimizin sağlıklı sekilde ilerler insallah.

Evet iki gün arayla verdim ama ucuncu kanı istemedi 15 gun sonra kese gormeye cagırdı insallah goruruz canım bende cok heycanlıyım Allah m hepimizin sağlıklı sekilde ilerler insallah.
Seni neden o kadar uzak tarihte çağırdı canım ben cuma kese görmeye gideceğim inşallah

Merhaba kızlar iki gündür beni lab. aramadılar bugün ben aradım niye beni aramıyorsunuz diye. 5. günü bekliyoruz dediler. şasırdım neye göre 5. günü beklemeye karar verdiniz dedim. bu konuda bilgim yok cevabını aldım. 3. ve 4. gün embriyolarım acılmamıs. kafam cok karıstı. açmadan nasıl 5. günü bekliyolar.
bilgisi olan varmı?

birde 4aa 3ba bunlar ne demek 4aa 4. gün demek mi. her 5. gün embriyosu kalitelimi

Sigorta karşılamıyor zaten canım o yüzden verirler bence reçetesiz

Bence evet canım maşallah

Kızlar progestan dex kullananlar bunu nasıl yaptınız ben aldım ampüller var. Göbekten vurulcam dedim birde ince iğnelerden verdiler e o iğnelerle çekebilcekmiyim ilacı ben. Reçetede büyükle çekilir küçüğe aktarılır yazıyorda

canım normal 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektörle çek, sonra iğne ucunu ince iğne yani insülin enjektörünün iğnesiyle değiştir , 5cc lik enjektörün iğnesini değiştireceksin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…