• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Transfer günümüz 1. Gün mü sayılıyor yoksa Salı mi 1. Gün olmuş oluyor 🥰bize de haber verin merak ederiz 🙏🤲
bana transfer günü 1.gün sayılıyor dendi canım, ama burda yazılanları da gördüm transfer gününü saymıyorlar

ben duş aldım bugün soğuğa yakın ılık su ile, ben resmen kabızım dün çok zorladı beni 😥 bugün sabah duphalac içtim 1ölçek akşam da içicem, kabızlık devam ederse her gün içmeyi düşünüyorum açıkçası , kuru kayısı da yememe rağmen böyleyim 😒
Evet bende de kabızlık var bende duphalac içtim ama çok faydasını göremedim 🥲ben yarın duş alacağım ama arada kalkıp yemeğimi falan yapıyorum kendimi çok yormadan hareket ediyorum devamlı yatmıyorum 🫤

Evet bende de kabızlık var bende duphalac içtim ama çok faydasını göremedim 🥲ben yarın duş alacağım ama arada kalkıp yemeğimi falan yapıyorum kendimi çok yormadan hareket ediyorum devamlı yatmıyorum 🫤
bende öyle ya 2 saatte bir 10 15 dk yürüyorum, kahvaltımı kendim hazırladım yemeği de eşim yapıyor, fazla ayakta kalmak istemiyorum, bugünü de bir atlatsak yarın daha rahat oluruz inşallah

bende öyle ya 2 saatte bir 10 15 dk yürüyorum, kahvaltımı kendim hazırladım yemeği de eşim yapıyor, fazla ayakta kalmak istemiyorum, bugünü de bir atlatsak yarın daha rahat oluruz inşallah
Evet yarın hepimiz biraz daha rahatlayacağız hareket anlamında ❤️hayırlı haberler alalım inşallah 🤲🤲

Canım çoook güzel artmş daha ne olsun😍 2 gün arayka demi ? İkiz bile olabilir 😍aynı saatlerde öi verdin kanı? Bende şimdi 3. Kanımı bekliyorum çıkmak üzere kalbim nasıl çarpıyo
Evet iki gün arayla verdim ama ucuncu kanı istemedi 15 gun sonra kese gormeye cagırdı insallah goruruz canım bende cok heycanlıyım Allah m hepimizin sağlıklı sekilde ilerler insallah.

Evet iki gün arayla verdim ama ucuncu kanı istemedi 15 gun sonra kese gormeye cagırdı insallah goruruz canım bende cok heycanlıyım Allah m hepimizin sağlıklı sekilde ilerler insallah.
Seni neden o kadar uzak tarihte çağırdı canım ben cuma kese görmeye gideceğim inşallah

Merhaba kızlar iki gündür beni lab. aramadılar bugün ben aradım niye beni aramıyorsunuz diye. 5. günü bekliyoruz dediler. şasırdım neye göre 5. günü beklemeye karar verdiniz dedim. bu konuda bilgim yok cevabını aldım. 3. ve 4. gün embriyolarım acılmamıs. kafam cok karıstı. açmadan nasıl 5. günü bekliyolar.
bilgisi olan varmı?

birde 4aa 3ba bunlar ne demek 4aa 4. gün demek mi. her 5. gün embriyosu kalitelimi

Şimdi eşime yazdımda git eczaneye bi sor reçetesiz veriyolarmı diye vermiyolarsa burdan götürüyüm doktorum vermedi ama benim yanımda dursun önceki gebeliğimde çok kanamam olmustu yine öyle bişey olursa doktoruma sorar vururum
Sigorta karşılamıyor zaten canım o yüzden verirler bence reçetesiz

Kızlar merhabaa, benim 23 aralıkta bhcg 1299 çıkmıştı bugün yani 5 gün sonra 9000 civarlarında çıktı. Doktor karından baktı şu an net bir görüntümüz yok haftaya netleşecek ama 2 kese biri büyük biri küçük dedi. Bugün keseyi görmüş sayabilir miyim sizce kendimi
Bence evet canım maşallah 😍

Kızlar progestan dex kullananlar bunu nasıl yaptınız ben aldım ampüller var. Göbekten vurulcam dedim birde ince iğnelerden verdiler e o iğnelerle çekebilcekmiyim ilacı ben. Reçetede büyükle çekilir küçüğe aktarılır yazıyorda

Kızlar progestan dex kullananlar bunu nasıl yaptınız ben aldım ampüller var. Göbekten vurulcam dedim birde ince iğnelerden verdiler e o iğnelerle çekebilcekmiyim ilacı ben. Reçetede büyükle çekilir küçüğe aktarılır yazıyorda
canım normal 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektörle çek, sonra iğne ucunu ince iğne yani insülin enjektörünün iğnesiyle değiştir , 5cc lik enjektörün iğnesini değiştireceksin sadece

Back