- 29 Nisan 2021
- 4.939
- 7.515
- 108
bana transfer günü 1.gün sayılıyor dendi canım, ama burda yazılanları da gördüm transfer gününü saymıyorlarTransfer günümüz 1. Gün mü sayılıyor yoksa Salı mi 1. Gün olmuş oluyor bize de haber verin merak ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana transfer günü 1.gün sayılıyor dendi canım, ama burda yazılanları da gördüm transfer gününü saymıyorlarTransfer günümüz 1. Gün mü sayılıyor yoksa Salı mi 1. Gün olmuş oluyor bize de haber verin merak ederiz
harikaaaa , sorunsuz artışlar olur inşallahKızlar ikinci kan testi mi de verdim 273 den 830 cıkmıs değerlerim nasıl sizce
Evet bende de kabızlık var bende duphalac içtim ama çok faydasını göremedim ben yarın duş alacağım ama arada kalkıp yemeğimi falan yapıyorum kendimi çok yormadan hareket ediyorum devamlı yatmıyorumben duş aldım bugün soğuğa yakın ılık su ile, ben resmen kabızım dün çok zorladı beni bugün sabah duphalac içtim 1ölçek akşam da içicem, kabızlık devam ederse her gün içmeyi düşünüyorum açıkçası , kuru kayısı da yememe rağmen böyleyim
Süper canım masallahKızlar sonucummm çıktı 956 nasıl sizce?
6. Gün 42
8. Gün 119
12.gün 956
bende öyle ya 2 saatte bir 10 15 dk yürüyorum, kahvaltımı kendim hazırladım yemeği de eşim yapıyor, fazla ayakta kalmak istemiyorum, bugünü de bir atlatsak yarın daha rahat oluruz inşallahEvet bende de kabızlık var bende duphalac içtim ama çok faydasını göremedim ben yarın duş alacağım ama arada kalkıp yemeğimi falan yapıyorum kendimi çok yormadan hareket ediyorum devamlı yatmıyorum
Evet yarın hepimiz biraz daha rahatlayacağız hareket anlamında hayırlı haberler alalım inşallahbende öyle ya 2 saatte bir 10 15 dk yürüyorum, kahvaltımı kendim hazırladım yemeği de eşim yapıyor, fazla ayakta kalmak istemiyorum, bugünü de bir atlatsak yarın daha rahat oluruz inşallah
amin inşallahEvet yarın hepimiz biraz daha rahatlayacağız hareket anlamında hayırlı haberler alalım inşallah
Evet iki gün arayla verdim ama ucuncu kanı istemedi 15 gun sonra kese gormeye cagırdı insallah goruruz canım bende cok heycanlıyım Allah m hepimizin sağlıklı sekilde ilerler insallah.Canım çoook güzel artmş daha ne olsun 2 gün arayka demi ? İkiz bile olabilir aynı saatlerde öi verdin kanı? Bende şimdi 3. Kanımı bekliyorum çıkmak üzere kalbim nasıl çarpıyo
Seni neden o kadar uzak tarihte çağırdı canım ben cuma kese görmeye gideceğim inşallahEvet iki gün arayla verdim ama ucuncu kanı istemedi 15 gun sonra kese gormeye cagırdı insallah goruruz canım bende cok heycanlıyım Allah m hepimizin sağlıklı sekilde ilerler insallah.
Sigorta karşılamıyor zaten canım o yüzden verirler bence reçetesizŞimdi eşime yazdımda git eczaneye bi sor reçetesiz veriyolarmı diye vermiyolarsa burdan götürüyüm doktorum vermedi ama benim yanımda dursun önceki gebeliğimde çok kanamam olmustu yine öyle bişey olursa doktoruma sorar vururum
Bilmiyorum canım burda olan ilaçlar yurtdısında olmuyo bazenSigorta karşılamıyor zaten canım o yüzden verirler bence reçetesiz
Bence evet canım maşallahKızlar merhabaa, benim 23 aralıkta bhcg 1299 çıkmıştı bugün yani 5 gün sonra 9000 civarlarında çıktı. Doktor karından baktı şu an net bir görüntümüz yok haftaya netleşecek ama 2 kese biri büyük biri küçük dedi. Bugün keseyi görmüş sayabilir miyim sizce kendimi
O zaman al yanında bulunsun dediğin gibiBilmiyorum canım burda olan ilaçlar yurtdısında olmuyo bazen
canım normal 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektörle çek, sonra iğne ucunu ince iğne yani insülin enjektörünün iğnesiyle değiştir , 5cc lik enjektörün iğnesini değiştireceksin sadeceKızlar progestan dex kullananlar bunu nasıl yaptınız ben aldım ampüller var. Göbekten vurulcam dedim birde ince iğnelerden verdiler e o iğnelerle çekebilcekmiyim ilacı ben. Reçetede büyükle çekilir küçüğe aktarılır yazıyorda
Haftaya cuma mı. Kaçıncı gün oluyorSeni neden o kadar uzak tarihte çağırdı canım ben cuma kese görmeye gideceğim inşallah