2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

birde 4aa 3ba bunlar ne demek 4aa 4. gün demek mi. her 5. gün embriyosu kalitelimi
4aa 4.gün demek değil canım 1 den 6 ya kadat embriyo kalite sınıflandırması var 1 en düşük 6 en yüksek senin embriyo kaliten iyi 3ba da orta kalite oluyor , harflendirmede sanırım embriyo da ki hücre sayılarını ifade ediyor dış çeper iç çeper vs , a dan c ye oluyor bu da a en iyisi

ince iğne ile çekme canım çok fazla hava alıyor, hava çıkarayım derken ilaçta çıkmış oluyor o yüzden 5 cc lik enjektör ile çek, sonra ince iğnenin ucunu kullan

beni iki gündür aramıyorlar 2. gün aradılar. devam dediler. 3. gün dondurmadılar ama burada okuduklarım beni üzdü açıkcası 3. gün yasayıp 5. gün olan embriyolar var. buna neye göre karar veriyolar

canım normal 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektörle çek, sonra iğne ucunu ince iğne yani insülin enjektörünün iğnesiyle değiştir , 5cc lik enjektörün iğnesini değiştireceksin sadece
Ben göbekten yapcam diyince eczane sadece bunu verdi bana ya bu ampüllerin içine neden iğnesinide koymazki insan 400küsür yapıyosun bir ilacıda yani

Eklentiler

• F3F39487-088A-4CCB-B08B-CEDAA220C7AE.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 64
Ben göbekten yapcam diyince eczane sadece bunu verdi bana ya bu ampüllerin içine neden iğnesinide koymazki insan 400küsür yapıyosun bir ilacıda yani
Evet önce kalınla cekiyorsunuz sonra SADECE iğne ucunu kalından inceye değiştiriyorsunuz. Dediğinize de sonuna kadar katılıyorum insan bi uygun iğne koyar iğne ucu değiştirirken elimiz ayağımız dolaşıyor, hemşire değiliz neticede . 1-2 yapın alışıosunuz gerci

canım bunla da yapabilirsin ama çok dikkatli çekmen lazım , iç haznesi çok dar olduğu için bir de ilaç ağır formda olduğu için çok fazla hava da çekiyor, havayı çıkarayım derken haliyle ilaçta çıkmış oluyor böyle de doz azalır , biz maalesef hem nromal enjektör hemde insülin enjektörü ( seninkinden) aldık ve tanesi 5 tl ya

Benim fotografta attığım iğnenin ucu olurmu. birden normal büyük iğne alıcam ilacı cekince bu inceui ona takıcam. Eczacı buna cekebilirsin dedi ama nebileyim çok hava kalırsa olmaz

beni iki gündür aramıyorlar 2. gün aradılar. devam dediler. 3. gün dondurmadılar ama burada okuduklarım beni üzdü açıkcası 3. gün yasayıp 5. gün olan embriyolar var. buna neye göre karar veriyolar
Aynısını ben de yaşadım. Devamlı embriyoları açmak bakmak iyi değil demişlerdi , ne kadar oksijenle temas ederse o kadar kötüymüş embriyo için

Anladım canım bilseydim alırdım onuda ben. Eczacıya gönekten diyince bunu verdi yarın normal alırım birde. Ben oksapar gibi hazır sanıyorum birde ya gerçektn iyice saçmalık birde 2 çeşit iğne ayrı ücret ediyoruz

maalesef öyle

Benim fotografta attığım iğnenin ucu olurmu. birden normal büyük iğne alıcam ilacı cekince bu inceui ona takıcam. Eczacı buna cekebilirsin dedi ama nebileyim çok hava kalırsa olmaz
Fotodakinin sadece ucunu kullanıyoruz göbeğe batırırken. İlacı cekerken kalın enjektör ve kalın iğne ucuyla. Sonra kalın iğne ucunu cevirip çıkarıyoruz, inceyi takıyoruz göbeğimize batırıyoruz. İnce uçlunun enjektör kısmını kullanmıyoruz hiç bi aşamada. Eğer isterseniz iğne saatim akşam 10 video çeker atarım

Allah yardımcımız olsun ben doktordan sgk karşılayanları istedim. Tutana kadar en azından bunlar olsun dedi. Değiştirtcem tutunursa inşallah. Altından kalkcak gibi değil

Aynısını ben de yaşadım. Devamlı embriyoları açmak bakmak iyi değil demişlerdi , ne kadar oksijenle temas ederse o kadar kötüymüş embriyo için
5. Güne bekleme kararını neye göre alıyorlar

Çok teşekkür ederim anladım bunu opü önceside bir ilaçta yapmıştım ben ismini hatırlamıyorum tam. Onda iğneler içinden çıkmıştı ama şimdi kendimiz alınca Acaba hepsini ucları birbirine uyarmı diye düşündüm. Yarın başlıcam zaten büyük iğneden alırım yarın

Merhaba umarım her şey istediğiniz gibi olur . Ben 22 aralık transfer oldum 1 adet 3. Gün donmuş embriyo transferi yapıldı pazartesi kan testi vereceğim başka da embriyom yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hayır dondurulmadan önce hepsinin kalitesi belli zaten durumunuza göre 1 ya da 2 tanesi transfer ediliyor diğerleri donmuş şekilde kalacak yani dondurulmadan önce ilk hangisini transfer edecekleri zaten belli hakkınızda hayırlısı olsun

5. Güne bekleme kararını neye göre alıyorlar
3. günde embriyo iyi durumdaysa ve başka da embriyo varsa 5. güne gitmeyi tercih ediyorlar. Velev ki tek embriyo var veya kalite çok düşük riske atmayıp donduruyorlar veya hastanın özel bi durumu varsa daha önce embriyoları 5. güne hiç ulaşmamışsa gene riske atmıyorlar vs. bunlar benim araştırıp bildiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…