4aa 4.gün demek değil canım 1 den 6 ya kadat embriyo kalite sınıflandırması var 1 en düşük 6 en yüksek senin embriyo kaliten iyi 3ba da orta kalite oluyor , harflendirmede sanırım embriyo da ki hücre sayılarını ifade ediyor dış çeper iç çeper vs , a dan c ye oluyor bu da a en iyisibirde 4aa 3ba bunlar ne demek 4aa 4. gün demek mi. her 5. gün embriyosu kalitelimi
ince iğne ile çekme canım çok fazla hava alıyor, hava çıkarayım derken ilaçta çıkmış oluyor o yüzden 5 cc lik enjektör ile çek, sonra ince iğnenin ucunu kullanKızlar progestan dex kullananlar bunu nasıl yaptınız ben aldım ampüller var. Göbekten vurulcam dedim birde ince iğnelerden verdiler e o iğnelerle çekebilcekmiyim ilacı ben. Reçetede büyükle çekilir küçüğe aktarılır yazıyorda
4gün sonra yani bugun oldum oldukça ağrılı geçiyor hiç böyle ağrı çekmemiştimMerhaba, ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olunuyot acaba? Biliyor musunuz?
beni iki gündür aramıyorlar 2. gün aradılar. devam dediler. 3. gün dondurmadılar ama burada okuduklarım beni üzdü açıkcası 3. gün yasayıp 5. gün olan embriyolar var. buna neye göre karar veriyolar4aa 4.gün demek değil canım 1 den 6 ya kadat embriyo kalite sınıflandırması var 1 en düşük 6 en yüksek senin embriyo kaliten iyi 3ba da orta kalite oluyor , harflendirmede sanırım embriyo da ki hücre sayılarını ifade ediyor dış çeper iç çeper vs , a dan c ye oluyor bu da a en iyisi
ince iğne ile çekme canım çok fazla hava alıyor, hava çıkarayım derken ilaçta çıkmış oluyor o yüzden 5 cc lik enjektör ile çek, sonra ince iğnenin ucunu kullan
Ben göbekten yapcam diyince eczane sadece bunu verdi bana ya bu ampüllerin içine neden iğnesinide koymazki insan 400küsür yapıyosun bir ilacıda yanicanım normal 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektörle çek, sonra iğne ucunu ince iğne yani insülin enjektörünün iğnesiyle değiştir , 5cc lik enjektörün iğnesini değiştireceksin sadece
Hayır canım bu cumaa çağırdı. 14.günüm oluyoHaftaya cuma mı. Kaçıncı gün oluyor
Evet önce kalınla cekiyorsunuz sonra SADECE iğne ucunu kalından inceye değiştiriyorsunuz. Dediğinize de sonuna kadar katılıyorum insan bi uygun iğne koyar iğne ucu değiştirirken elimiz ayağımız dolaşıyor, hemşire değiliz neticede . 1-2 yapın alışıosunuz gerciBen göbekten yapcam diyince eczane sadece bunu verdi bana ya bu ampüllerin içine neden iğnesinide koymazki insan 400küsür yapıyosun bir ilacıda yani
canım bunla da yapabilirsin ama çok dikkatli çekmen lazım , iç haznesi çok dar olduğu için bir de ilaç ağır formda olduğu için çok fazla hava da çekiyor, havayı çıkarayım derken haliyle ilaçta çıkmış oluyor böyle de doz azalır , biz maalesef hem nromal enjektör hemde insülin enjektörü ( seninkinden) aldık ve tanesi 5 tl yaBen göbekten yapcam diyince eczane sadece bunu verdi bana ya bu ampüllerin içine neden iğnesinide koymazki insan 400küsür yapıyosun bir ilacıda yani
Benim fotografta attığım iğnenin ucu olurmu. birden normal büyük iğne alıcam ilacı cekince bu inceui ona takıcam. Eczacı buna cekebilirsin dedi ama nebileyim çok hava kalırsa olmazEvet önce kalınla cekiyorsunuz sonra SADECE iğne ucunu kalından inceye değiştiriyorsunuz. Dediğinize de sonuna kadar katılıyorum insan bi uygun iğne koyar iğne ucu değiştirirken elimiz ayağımız dolaşıyor, hemşire değiliz neticede . 1-2 yapın alışıosunuz gerci
Aynısını ben de yaşadım. Devamlı embriyoları açmak bakmak iyi değil demişlerdi , ne kadar oksijenle temas ederse o kadar kötüymüş embriyo içinbeni iki gündür aramıyorlar 2. gün aradılar. devam dediler. 3. gün dondurmadılar ama burada okuduklarım beni üzdü açıkcası 3. gün yasayıp 5. gün olan embriyolar var. buna neye göre karar veriyolar
Anladım canım bilseydim alırdım onuda ben. Eczacıya gönekten diyince bunu verdi yarın normal alırım birde. Ben oksapar gibi hazır sanıyorum birde ya gerçektn iyice saçmalık birde 2 çeşit iğne ayrı ücret ediyoruzcanım bunla da yapabilirsin ama çok dikkatli çekmen lazım , iç haznesi çok dar olduğu için bir de ilaç ağır formda olduğu için çok fazla hava da çekiyor, havayı çıkarayım derken haliyle ilaçta çıkmış oluyor böyle de doz azalır , biz maalesef hem nromal enjektör hemde insülin enjektörü ( seninkinden) aldık ve tanesi 5 tl ya
maalesef öyleAnladım canım bilseydim alırdım onuda ben. Eczacıya gönekten diyince bunu verdi yarın normal alırım birde. Ben oksapar gibi hazır sanıyorum birde ya gerçektn iyice saçmalık birde 2 çeşit iğne ayrı ücret ediyoruz
Benim fotografta attığım iğnenin ucu olurmu. birden normal büyük iğne alıcam ilacı cekince bu inceui ona takıcam. Eczacı buna cekebilirsin dedi ama nebileyim çok hava kalırsa olmaz
Fotodakinin sadece ucunu kullanıyoruz göbeğe batırırken. İlacı cekerken kalın enjektör ve kalın iğne ucuyla. Sonra kalın iğne ucunu cevirip çıkarıyoruz, inceyi takıyoruz göbeğimize batırıyoruz. İnce uçlunun enjektör kısmını kullanmıyoruz hiç bi aşamada. Eğer isterseniz iğne saatim akşam 10 video çeker atarımAnladım canım bilseydim alırdım onuda ben. Eczacıya gönekten diyince bunu verdi yarın normal alırım birde. Ben oksapar gibi hazır sanıyorum birde ya gerçektn iyice saçmalık birde 2 çeşit iğne ayrı ücret ediyoruz
Allah yardımcımız olsun ben doktordan sgk karşılayanları istedim. Tutana kadar en azından bunlar olsun dedi. Değiştirtcem tutunursa inşallah. Altından kalkcak gibi değilmaalesef öyle
5. Güne bekleme kararını neye göre alıyorlarAynısını ben de yaşadım. Devamlı embriyoları açmak bakmak iyi değil demişlerdi , ne kadar oksijenle temas ederse o kadar kötüymüş embriyo için
Çok teşekkür ederim anladım bunu opü önceside bir ilaçta yapmıştım ben ismini hatırlamıyorum tam. Onda iğneler içinden çıkmıştı ama şimdi kendimiz alınca Acaba hepsini ucları birbirine uyarmı diye düşündüm. Yarın başlıcam zaten büyük iğneden alırım yarınFotodakinin sadece ucunu kullanıyoruz göbeğe batırırken. İlacı cekerken kalın enjektör ve kalın iğne ucuyla. Sonra kalın iğne ucunu cevirip çıkarıyoruz, inceyi takıyoruz göbeğimize batırıyoruz. İnce uçlunun enjektör kısmını kullanmıyoruz hiç bi aşamada. Eğer isterseniz iğne saatim akşam 10 video çeker atarım
Merhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
@berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Sabahatsabu 5. Gün aa 12 ARALIK Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @kopuk16 33 3. Gün a kalite 20 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @turuncukivircik 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 2 OCAK @kaynanadelisi 26 ARALIK @nirayku 5. Gün 26 ARALIK @leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK @metece 36 2adet 4aa-4ab 27 ARALIK @Ayyildiz188 25 6. Gün 30 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Merhaba umarım her şey istediğiniz gibi olurMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
@berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Sabahatsabu 5. Gün aa 12 ARALIK Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @kopuk16 33 3. Gün a kalite 20 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @turuncukivircik 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 2 OCAK @kaynanadelisi 26 ARALIK @nirayku 5. Gün 26 ARALIK @leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK @metece 36 2adet 4aa-4ab 27 ARALIK @Ayyildiz188 25 6. Gün 30 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Hayır dondurulmadan önce hepsinin kalitesi belli zaten durumunuza göre 1 ya da 2 tanesi transfer ediliyor diğerleri donmuş şekilde kalacak yani dondurulmadan önce ilk hangisini transfer edecekleri zaten belli hakkınızda hayırlısı olsunben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
3. günde embriyo iyi durumdaysa ve başka da embriyo varsa 5. güne gitmeyi tercih ediyorlar. Velev ki tek embriyo var veya kalite çok düşük riske atmayıp donduruyorlar veya hastanın özel bi durumu varsa daha önce embriyoları 5. güne hiç ulaşmamışsa gene riske atmıyorlar vs. bunlar benim araştırıp bildiklerim5. Güne bekleme kararını neye göre alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?