• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben kaç aydır devlet hastanelerinde oksapara rapor çıkarttırmak için uğraştım çıkarttıramadım. Yazdırdığımda da 1 kutu yazdırıuorum mesela 88 tlye aldım. Ama dün özel hastanede bir kadın doğuma gittim 5 dkda hemen çıkardı raporu. 6 kutu da yazdı.
Dün ama eczane 2 kutusunu verdi 4ünü bugün alcam. 2 kuru oksapar, 2 kutu climara bant 1 estrofem,1 antibiyotik, 1 prednol 78 tl aldım.
Sanırım raporlu olunca yazdırmaktan daha da uyguna geliyor
canım ben kendi dr uma sorduğumda gebe kalmadan rapor çıkartılmıyor dedi,nasıl yapıcaz bu işi ya bende ailes hekimliğine gidip yazdırmayı düşünüyordum , yazarlar mı acaba kimisi yazdırabilmiş kimisi yazdıramamış 🤦

canım ben kendi dr uma sorduğumda gebe kalmadan rapor çıkartılmıyor dedi,nasıl yapıcaz bu işi ya bende ailes hekimliğine gidip yazdırmayı düşünüyordum , yazarlar mı acaba kimisi yazdırabilmiş kimisi yazdıramamış 🤦
Evet kimisi yazdırabiliyor canım ben orayada yazdıramadım sadece devlette kadın doğuma ve kardiyolojiye yazdırabildim bittikce😔

Ah inşallah canım☺️ Benim alerjim varmı hiç bilmiyorum ama birkaç yıldır yıldır hep böyle aralık ocak aylarında hastalanıyorum bir doktor alerji ilacı verdi 3 yıldır o ilacı içmeden düzelemiyorum var demekki birşey diyorum 😬
sürekli tekrarlıyorsa var maalesef 🤦

Kızlar bu progestan iğne ne kadar doktorum bana vermedi ama ben yurtdışında yasadıgım için yinede alıp götürmek istiyorum ne olur ne olmaz diye

kızlar bu progestan fitil hep sanki akıyor beyaz beyaz parçalar görüyorum ve peçeteye sildikçe geliyor. normalmidir bu durum.koymayı beceremiyormuyum acaba

Benimde treflu mu ne öyle bir soğuk algınlığı ilacı ile alerji ilacı kullandım birkaç defa beni toparladı geçen gece ateşlendim çok ilacı içip uyudum terle atmışım sonra toparladım baya canım. Birde doktor antibiyotik başlatıyor bana yarın transfere kadar kullancakmışım onunlada daha iyi toparlarım diye düşünüyorum
Çok iyi canım tamamen atlatmış olursun hadi inşallah güzel haberlerini alırız 😍😍🙏🙏

Kızlar bu progestan iğne ne kadar doktorum bana vermedi ama ben yurtdışında yasadıgım için yinede alıp götürmek istiyorum ne olur ne olmaz diye
Dex verdi bana onu karşılamıyor sigorta 7 ampül 400 küsür canım göbekten vuruluyorr

kızlar bu progestan fitil hep sanki akıyor beyaz beyaz parçalar görüyorum ve peçeteye sildikçe geliyor. normalmidir bu durum.koymayı beceremiyormuyum acaba
yerleştirdikten sonra bacaklarını kendine doğru çek ve en az 40 dk bekle, bu süreçte emilmesi gereken emiliyor zaten, Emilmeyen kısımlar atılıyor , hepsi emilmiyor yani, bana 40 dk bekle o sürede emilen miktar yeterli dediler, sonrasında akması normal yani

25 mg canım ama belki yaşadığın ülkede daha uygundur kız
Şimdi eşime yazdımda git eczaneye bi sor reçetesiz veriyolarmı diye vermiyolarsa burdan götürüyüm doktorum vermedi ama benim yanımda dursun önceki gebeliğimde çok kanamam olmustu yine öyle bişey olursa doktoruma sorar vururum

dikloron dikloron N nirayku kızlar 3. Günden merhaba🤣 nasıl gidiyor bugün ne gibi belirtileriniz var
merhaba canım 😁 dünkü hafif ağrılar bugün yok gibi dikkatimi çeken şey hareket ederken daha hisssedilir oluyor sancı sanki, dinlenme pozisyonunda hiçbir şey yok 🙌 bir de progestan dex moralimi bozuyor ben hemşireyim dikkat etmeme rağmen morluk ve şişlik yapıyor 🥺

merhaba canım 😁 dünkü hafif ağrılar bugün yok gibi dikkatimi çeken şey hareket ederken daha hisssedilir oluyor sancı sanki, dinlenme pozisyonunda hiçbir şey yok 🙌 bir de progestan dex moralimi bozuyor ben hemşireyim dikkat etmeme rağmen morluk ve şişlik yapıyor 🥺
Canım yaa resmen aynıyız valla benimde ağrılarım batmalarım bugün yok sanki ani bi harekette hafif bi sancı hissediyorum bende sırtüstü yattıgımda hiçbirşey hissetmiyorum😂 valla canım ben iğne kullanmıyorum o yüzden ona pek yorum yapamıycam ama gonalf felan kullanırken bendede morluk olusmustu normaldir ya takma o kadar

Canım yaa resmen aynıyız valla benimde ağrılarım batmalarım bugün yok sanki ani bi harekette hafif bi sancı hissediyorum bende sırtüstü yattıgımda hiçbirşey hissetmiyorum😂 valla canım ben iğne kullanmıyorum o yüzden ona pek yorum yapamıycam ama gonalf felan kullanırken bendede morluk olusmustu normaldir ya takma o kadar
taktığım konu deneyimli olup böyle sorunlar yaşamam yoksa acı eşiğim yüksektir 😁 inşallah sorunsuz çok güzel ilerler de pozitifi görürüz cidden çok heyecanlıyım yaa 😬🤩

Back