Bende aşırıı heycanlıyım ama o kadar pozitif oldugunu hissediyorumki test yapmak için bu sefer acele etmiyorum ama pazar günü test yaparım kesintaktığım konu deneyimli olup böyle sorunlar yaşamam yoksa acı eşiğim yüksektirinşallah sorunsuz çok güzel ilerler de pozitifi görürüz cidden çok heyecanlıyım yaa
çalıştığım için öyle duramam malesef. aslında bana fitili tak 15 dkka yürü yazmışlar. çok saçma millet uzanıyor amasın diye. ben memurum işyerinde takınca doğrudan oturuyorum. inşallah oluyorduryerleştirdikten sonra bacaklarını kendine doğru çek ve en az 40 dk bekle, bu süreçte emilmesi gereken emiliyor zaten, Emilmeyen kısımlar atılıyor , hepsi emilmiyor yani, bana 40 dk bekle o sürede emilen miktar yeterli dediler, sonrasında akması normal yani
Oluyodur canım merak etme sen onu koyduktan sonra o yukarı çıkıyor zatençalıştığım için öyle duramam malesef. aslında bana fitili tak 15 dkka yürü yazmışlar. çok saçma millet uzanıyor amasın diye. ben memurum işyerinde takınca doğrudan oturuyorum. inşallah oluyordur
ben Çarşamba yı beklicem test için hiç erken yapmaya niyetim yokBende aşırıı heycanlıyım ama o kadar pozitif oldugunu hissediyorumki test yapmak için bu sefer acele etmiyorum ama pazar günü test yaparım kesin
Ben sabredemem ya hepsinde 7. Gün yapmıştım bundada öyle yapıcamben Çarşamba yı beklicem test için hiç erken yapmaya niyetim yok
yani yürüme saçma olmuş biraz, en azından oturuyorsun oda güzel ama ister istemez çıkıyor gene endişe edecek durum yok canımçalıştığım için öyle duramam malesef. aslında bana fitili tak 15 dkka yürü yazmışlar. çok saçma millet uzanıyor amasın diye. ben memurum işyerinde takınca doğrudan oturuyorum. inşallah oluyordur
hadi bakalım hayırlısıBen sabredemem ya hepsinde 7. Gün yapmıştım bundada öyle yapıcam
Normal canım fitilin dış kapsülü atılıyor.kızlar bu progestan fitil hep sanki akıyor beyaz beyaz parçalar görüyorum ve peçeteye sildikçe geliyor. normalmidir bu durum.koymayı beceremiyormuyum acaba
Kızlar bu progestan iğne ne kadar doktorum bana vermedi ama ben yurtdışında yasadıgım için yinede alıp götürmek istiyorum ne olur ne olmaz d
Merhaba kızlar benim bel ağrılarım çok oluyor yatınca birşey yok ama kalkınca ağrıyormerhaba canımdünkü hafif ağrılar bugün yok gibi dikkatimi çeken şey hareket ederken daha hisssedilir oluyor sancı sanki, dinlenme pozisyonunda hiçbir şey yok bir de progestan dex moralimi bozuyor ben hemşireyim dikkat etmeme rağmen morluk ve şişlik yapıyor
Duş almadım canımMerhaba kızlar benim bel ağrılarım çok oluyor yatınca birşey yok ama kalkınca ağrıyorben de Salı falan test yaparım diye düşünüyorum inşallah tutunmuştur bebeklerimiz duş aldınız mı kabızlık durumunuz nedir
Bende oskaparı göbekten yapıyorum böyle bir yanma yok
Transfer günümüz 1. Gün mü sayılıyor yoksa Salı mi 1. Gün olmuş oluyorDuş almadım canım
kabızlık desen korkudan hiç tuvalete gitmiyorum zeytinyağı içtim bi kasık ama gaz problemi var bende
Canım biz hep transfer gününü 1. Gün sayıyoruz hatta emin olmak için hemsireye sordum oda tabiki bugün 1. gün dediTransfer günümüz 1. Gün mü sayılıyor yoksa Salı mi 1. Gün olmuş oluyorbize de haber verin merak ederiz
Güzel artmış değeriniz ne zaman doktora gideceksiniz ❤Kızlar ikinci kan testi mi de verdim 273 den 830 cıkmıs değerlerim nasıl sizce
Aaa süper o zaman burda okumuştum hep ertesi günü 1. Gün baz alanları okumuştumCanım biz hep transfer gününü 1. Gün sayıyoruz hatta emin olmak için hemsireye sordum oda tabiki bugün 1. gün dedi
gebe kalınca raporlu oluyor kadın doguma gıdınce yazılıyormus,canım ben kendi dr uma sorduğumda gebe kalmadan rapor çıkartılmıyor dedi,nasıl yapıcaz bu işi ya bende ailes hekimliğine gidip yazdırmayı düşünüyordum , yazarlar mı acaba kimisi yazdırabilmiş kimisi yazdıramamış
Canım çoook güzel artmş daha ne olsunKızlar ikinci kan testi mi de verdim 273 den 830 cıkmıs değerlerim nasıl sizce
Evet bazıları ertesi günü 1. Gün sayıyolar ama bana hiç mantıklı gelmiyorAaa süper o zaman burda okumuştum hep ertesi günü 1. Gün baz alanları okumuştumpazar bi test te benden gelebilir
ben duş aldım bugün soğuğa yakın ılık su ile, ben resmen kabızım dün çok zorladı beniMerhaba kızlar benim bel ağrılarım çok oluyor yatınca birşey yok ama kalkınca ağrıyorben de Salı falan test yaparım diye düşünüyorum inşallah tutunmuştur bebeklerimiz duş aldınız mı kabızlık durumunuz nedir
Bende oskaparı göbekten yapıyorum böyle bir yanma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?