Sürekli kan tahlili mi veriyorsunuz doktor mu istiyor nasıl biliyorsunuz değerleriSizinle kafa kafaya gidiyoruz bende dayanamıyorum 12 Aralık ta transfer oldum 6. Gün 41 çıktı 8.gun 127 çıktı başka hiç birşey yaptırmadım ilaçlara dedikleri şekilde devam ediyorum 5 ocakta kontrole gel kalp atışına bakalım dediler zaman geçmiyor
Transfer sonrası hemen kan testi mi yaptınız nasıl öğrendiniz değerleri acabaMaşallah siZin değerler çok iyiymiş sağlıkla kucağınıza da alın inşallah
kk da evet var oyle bır kıtle aa oyle ıse kesın boyledır vs vs ..Bayılıyoruz "benim de betam böyle çıkmıştı, sonra düşük oldu", "benim de kesem görünmedi, dış gebelik oldu" demeye, eşim bir ara yasaklamıştı kk.ne girmemi, yardımcı olan çok insan var Allah razı olsun ama kötü tecrubelerimizi insanlar özellikle sormuyorsa anlatmamakta fayda var diye düşünüyorum.
evet sen ıcını ferah tut yanı embrıyoların gelısıyordoktoruma sordum gelişim göstergesiymiş
Bence bekleme kan ver için daha rahat etsin ben çizgiyi görür görmez kan verdim pozitif olduğunu anlayınca içim çok daha rahat oldu iki gün sonra tekrar karşın testi inşallahSabah ilk idrarla tekrar yapiyim öyleyse
Ben henüz vermedim yarın veya 11. gün vercem. Tekrar tekrar kan vermek istemedimÇok sağolun bizde emin olamadik ama içim çok rahatladi tabi her gelişmeyi yazarım bende herkesi merak ediyorum. Ablam kan testi verin kesinlessin diyor siz verdiniz mi kan testi
gebelik var mıydı ?Hanimlar merhaba
Transfer sonrasi 22. günüm sol yumurtamda batma var benim ara ara
Nedeni ne olabilir
evet pozitifgebelik var mıydı ?
evet bazı anne adayları 5. -6. günden itibaren kan testi vermeye bazısı da idrar testi yapmaya başlıyor. En doğru sonuçlar her zaman kandan alınıyor tabiTransfer sonrası hemen kan testi mi yaptınız nasıl öğrendiniz değerleri acaba
İdrar testinde çift çizgiyi ilk kez görünce hemen gidip kan verdim ben çıkan sonucuda klinigime gönderdim çok erken yapmışsın ama güzel iki gün sonra tekrar ver iki katı artmış mı sağlıkli ilerliyor mu görelim dedi çok şükür artmıştı şimdi kan vermene gerek yok 5 ocakta ilk kontrolüne git sakın önce gitme birşey göremezsin daha çok küçük bebeğin dedi hemşire bekliyorum o yüzdenSürekli kan tahlili mi veriyorsunuz doktor mu istiyor nasıl biliyorsunuz değerleri
Rahim büyüyor yer açılıyor kanama yoksa ağrılar çok şiddetli değilse normaldir benceevet pozitif
6. Haftamdayim sanirim emin degilim
Farketmiyor aç tok. İnşallah güzel sonuçlarını alalımYarın testi tekrarlarım kan testine aç karnına mı gitmek gerek korkunun ecele faydası yok mecbur gidicem
Öyle mi dersinRahim büyüyor yer açılıyor kanama yoksa ağrılar çok şiddetli değilse normaldir bence
Maşallah, burdaki gebeler daha iyi bilirevet pozitif
6. Haftamdayim sanirim emin degilim
Gözün aydın canım kaçıncı gün.Kızlar yaptım testi bakın benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Çok sağol canımGözün aydın canım kaçıncı gün.
Bekliyoruz canımÇok sağol canım7. Gün yarın ilk idrarla yapcam koyulaşırsa inşallah yine atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?