2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

sağol canım her gün arıyolar beni bugün aradılar. 2. gün 3 hücreli dediler 3 hücre ne oluyor biliyormusunuz çok merak ediyorum panik yaptım birden
bazı merkezler hergun aıryor..
çok panıksın bıraz rahatlaman lazım canım , sorun olsa zaten söylüyorlar .. olması gerektiği gibi demekki inan ben bunları hiç sorgulamadım her aradıkların cok guzel ılerlıyor ıstedıgımız gıbı vs vs konustuk kapattık ..
hayırlı olsun ınsallahh

3. gün embriyosuyla karıştırdı galiba zaar. yarına hücre sayısı artacak, üzülmeyin güzel enerjinizi duanızı yollayın ona
çok teşekkür ederim. bir sroum daha olacak bu hücre sayısı kalite ile orantılımı?

İnşallah inşallah benimki de aynı böyle başladı , 9. güne kadar hep silik gitti. bikaç gün daha silik görürseniz endişe etmeyin :) Buraya da atın arada biz de sevelim
Çok sağolun bizde emin olamadik ama içim çok rahatladi tabi her gelişmeyi yazarım bende herkesi merak ediyorum. Ablam kan testi verin kesinlessin diyor siz verdiniz mi kan testi

bir arkadasım 7 hücre olmalı senin ki gelişmiyor deyince o kadar üzüldüm ki
Sperm ve yumurtayi birlestirdikten sonra oluşan zigot mitoz bölünme geçirerek embriyoyu oluşturur. Insanlar birbirini korkutmayi bıraksın bence, bu bölünmeler zıııp diye 1 hücreden 500 hucreye çıkmaz, tabiiki bir embriyolog bunun süresini daha iyi bilir lakin daha 2.gunden bahsediyorsunuz, bu 3 hucre olacak, 10 olacak, 20 olacak (atiyorum suan), 5.gune geldiğinde benim embriyolarim icin aradiklarinda "artik hücreler sayılamayacak kadar çok" demişti embriyolog. Yani arkadasiniz da olsa rica ediyorum kötü örnekler veren insanlara kulaklarınızı tıkayınız (=

çok teşekkür ederim. bir sroum daha olacak bu hücre sayısı kalite ile orantılımı?
Fakat bu dediğim 2. gün embriyosu için daha sonra ilerleyen günlerde embriyonun kabuk kalınlığı olsun, canlılık miktarı olsun , hücre sayısının katlanması olsun bunlar kaliteyi belirleyecek fakat şu an 2. gün embriyosu için 7 hücreli olmalıydı gibi bişey söz konusu değil

bencede ya ...
insanlar birbirine negatifi yaymayı ne çok sevıyor ....

bencede ya ...
insanlar birbirine negatifi yaymayı ne çok sevıyor ....
Bayılıyoruz "benim de betam böyle çıkmıştı, sonra düşük oldu", "benim de kesem görünmedi, dış gebelik oldu" demeye, eşim bir ara yasaklamıştı kk.ne girmemi, yardımcı olan çok insan var Allah razı olsun ama kötü tecrubelerimizi insanlar özellikle sormuyorsa anlatmamakta fayda var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…