Cok sevindim. Benimkide bu sekildeydi . Bugün yaptım bende . Hayırlısı olsunhakkımızda3-4 dk içinde çıktı
Teşekkür ederim seni de tebrik ederim her şey yolunda gider hayirliyssa kucagimiza alalım inşallahCok sevindim. Benimkide bu sekildeydi . Bugün yaptım bende . Hayırlısı olsunhakkımızda
bazı merkezler hergun aıryor..sağol canım her gün arıyolar beni bugün aradılar. 2. gün 3 hücreli dediler 3 hücre ne oluyor biliyormusunuz çok merak ediyorum panik yaptım birden
2. gün embriyosu 3-4 hücreli yani normal seyrinde demek kisağol canım her gün arıyolar beni bugün aradılar. 2. gün 3 hücreli dediler 3 hücre ne oluyor biliyormusunuz çok merak ediyorum panik yaptım birden
bir arkadasım 7 hücre olmalı senin ki gelişmiyor deyince o kadar üzüldüm ki2. gün embriyosu 3-4 hücreli yani normal.
İnşallah benim de sizinki gibi koyulaşırgörüyoruz tabi, el sallıyor annesi :)
3. gün embriyosuyla karıştırdı galiba zaar. yarına hücre sayısı artacak, üzülmeyin güzel enerjinizi duanızı yollayın onabir arkadasım 7 hücre olmalı senin ki gelişmiyor deyince o kadar üzüldüm ki
Evet bariz silik çizgi var kaçıncı günüydü transferin
İnşallah inşallahİnşallah benim de sizinki gibi koyulaşır
Evet ilk idrar daha koyu çıkıyorKızlar ilk idrarla yapmak fark ediyor mu sizce sabah ilk idrarla tekrar yapsam mı
çok teşekkür ederim. bir sroum daha olacak bu hücre sayısı kalite ile orantılımı?3. gün embriyosuyla karıştırdı galiba zaar. yarına hücre sayısı artacak, üzülmeyin güzel enerjinizi duanızı yollayın ona
Çok sağolun bizde emin olamadik ama içim çok rahatladi tabi her gelişmeyi yazarım bende herkesi merak ediyorum. Ablam kan testi verin kesinlessin diyor siz verdiniz mi kan testiİnşallah inşallahbenimki de aynı böyle başladı , 9. güne kadar hep silik gitti. bikaç gün daha silik görürseniz endişe etmeyin :) Buraya da atın arada biz de sevelim
Hayır değil bu insan embriyosu için ortak bi durum. Hepimiz hayatımızın 2. gününde 3-4 hücreliydik. Allahın hikmeti yani kısacaçok teşekkür ederim. bir sroum daha olacak bu hücre sayısı kalite ile orantılımı?
Sabah ilk idrarla tekrar yapiyim öyleyseEvet ilk idrar daha koyu çıkıyor
Sperm ve yumurtayi birlestirdikten sonra oluşan zigot mitoz bölünme geçirerek embriyoyu oluşturur. Insanlar birbirini korkutmayi bıraksın bence, bu bölünmeler zıııp diye 1 hücreden 500 hucreye çıkmaz, tabiiki bir embriyolog bunun süresini daha iyi bilir lakin daha 2.gunden bahsediyorsunuz, bu 3 hucre olacak, 10 olacak, 20 olacak (atiyorum suan), 5.gune geldiğinde benim embriyolarim icin aradiklarinda "artik hücreler sayılamayacak kadar çok" demişti embriyolog. Yani arkadasiniz da olsa rica ediyorum kötü örnekler veren insanlara kulaklarınızı tıkayınız (=bir arkadasım 7 hücre olmalı senin ki gelişmiyor deyince o kadar üzüldüm ki
Fakat bu dediğim 2. gün embriyosu için daha sonra ilerleyen günlerde embriyonun kabuk kalınlığı olsun, canlılık miktarı olsun , hücre sayısının katlanması olsun bunlar kaliteyi belirleyecek fakat şu an 2. gün embriyosu için 7 hücreli olmalıydı gibi bişey söz konusu değilçok teşekkür ederim. bir sroum daha olacak bu hücre sayısı kalite ile orantılımı?
bencede ya ...Sperm ve yumurtayi birlestirdikten sonra oluşan zigot mitoz bölünme geçirerek embriyoyu oluşturur. Insanlar birbirini korkutmayi bıraksın bence, bu bölünmeler zıııp diye 1 hücreden 500 hucreye çıkmaz, tabiiki bir embriyolog bunun süresini daha iyi bilir lakin daha 2.gunden bahsediyorsunuz, bu 3 hucre olacak, 10 olacak, 20 olacak (atiyorum suan), 5.gune geldiğinde benim embriyolarim icin aradiklarinda "artik hücreler sayılamayacak kadar çok" demişti embriyolog. Yani arkadasiniz da olsa rica ediyorum kötü örnekler veren insanlara kulaklarınızı tıkayınız (=
Bayılıyoruz "benim de betam böyle çıkmıştı, sonra düşük oldu", "benim de kesem görünmedi, dış gebelik oldu" demeye, eşim bir ara yasaklamıştı kk.ne girmemi, yardımcı olan çok insan var Allah razı olsun ama kötü tecrubelerimizi insanlar özellikle sormuyorsa anlatmamakta fayda var diye düşünüyorum.bencede ya ...
insanlar birbirine negatifi yaymayı ne çok sevıyor ....
doktoruma sordum gelişim göstergesiymişbencede ya ...
insanlar birbirine negatifi yaymayı ne çok sevıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?