- 26 Mart 2021
- 396
- 166
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende önümüzdeki hafta pzt ya da salı günü gidecemBeni haftaya çağırdılar canım kontrole
Merhaba Transfer gününüz belli oldu mu ?Yok canım olmadım daha yarın kontrolüm var tarıhı netlesır yarın muhtemelen 25-26 Aralık.
taze ıse catlatma ıgnesı oldunuz mu ? o yanıltabılıyorTaze transfer evet çıktı 5 dakika içinde laboquıck markası
10 Aralık’ta oldum etkisi kalmış mıdırtaze ıse catlatma ıgnesı oldunuz mu ? o yanıltabılıyor
baya olmus evet 16gun de etkısı kalmamıstır zaten,10 Aralık’ta oldum etkisi kalmış mıdır
Yok kalmamıştır o zaman baya geçmiş üstünden hemen çıktıysa çizgi bebiş var bence yarın telrarlayın9. Günüm çatlatma iğnesini 10 aralıkta oldum etkisi kalmış mıdır hala
Yarın testi tekrarlarım kan testine aç karnına mı gitmek gerek korkunun ecele faydası yok mecbur gidicemYok kalmamıştır o zaman baya geçmiş üstünden hemen çıktıysa çizgi bebiş var bence yarın telrarlayın
3. Gün embriyosuydı herkesn 5 benim tutar mı diyordum ilki negatif cıkmıstı cunku Allah m isteyen herkesin kalbini doldurdun bu mutlulukla tabi cok erken iki gun sonra kan vericem insallah yukselmis olurSüper canımmm daha ne olsunn gözünaydınnnn Sağlıkla ilerlesin inşallah 5.gün mü yoksa 3.gün embriyosumuydu?
Belli olmadı daha canım su an klınıkteyım bırazdan bellı olurMerhaba Transfer gününüz belli oldu mu ?
Evet var canım kaçıncı gün emriyosu kaçıncı gundesinKızlar yaptım testi bakın benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Evet bariz silik çizgi var kaçıncı günüydü transferinKızlar yaptım testi bakın benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
görüyoruz tabi, el sallıyor annesi :)Kızlar yaptım testi bakın benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Sağlıcakla gelsinKızlar yaptım testi bakın benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Bugün 7. Günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu.. ellerim titriyor silik çıkınca tereddüt ettik ama hiç bı zaman bu silik çizgiyi görmemiştimKızlar yaptım testi bakın benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
sağol canım her gün arıyolar beni bugün aradılar. 2. gün 3 hücreli dediler 3 hücre ne oluyor biliyormusunuz çok merak ediyorum panik yaptım birdenhayırlı olsun canım,gecmıs olsun..
kac yumos toplandı?
bugun ararlar senı kalıtelı ve kalıtesız demıyorlarda şu kadarı döllendi diyorlar kalan kısımda döllenmemiş kalitesiz ya da olgunlaşmamış oluyor..
hayırlı haberler al ınsallahh.
benı ,1.3ve 5.gunler aramıstı
5 dakika içinde çıktıysa tamamdırBugün 7. Günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu.. ellerim titriyor silik çıkınca tereddüt ettik ama hiç bı zaman bu silik çizgiyi görmemiştim
3-4 dk içinde çıktı5 dakika içinde çıktıysa tamamdır