Hayır ben histeroskopi olmadım, doktorum önermiyor çok dar değil diyor , bebeğin büyücek alanı var diyor , aslında bir de işin özü denicez diye söylüyor kendisi olumsuz olursa yaparız dedi , çünkü işlem görmemiş bir Rahime bir şey yapmak istemiyorum diyor. Ama işte bende ah bu korku .. daha önce hamile kaldım sorunsuz şekilde tutundu ama malesef aldırmak zorunda kalmıştıkAmin inşallah bekleyen herkes pozitif sonuçlara ulaşır. Benim ilk günden beri çok küçük kasık ağrılarım vardı.Dün geçti bugün adet agrisi çekiyorum önce hafifti ama şimdi biraz daha arttı adet mi olacagim bilemiyorum. Eğer olmazsam belki bende pazartesi test yaptırırım
bana da ofis histeroskopi de hafif denmişti ama anestezi altında tekrar bakıldığında bayağı dar demişti dr um, peki neden aldırmak zorunda kaldınız sorum neydi ?Hayır ben histeroskopi olmadım, doktorum önermiyor çok dar değil diyor , bebeğin büyücek alanı var diyor , aslında bir de işin özü denicez diye söylüyor kendisi olumsuz olursa yaparız dedi , çünkü işlem görmemiş bir Rahime bir şey yapmak istemiyorum diyor. Ama işte bende ah bu korku .. daha önce hamile kaldım sorunsuz şekilde tutundu ama malesef aldırmak zorunda kalmıştık
Hiç bir sorun yoktu , eşimle hamile kaldığımda evli değildik, ve aileler bilmiyordu bu yüzden aldırmak zorunda kaldık maalesef , Allah şimdi böyle aratıyor işte.. sizin oldu mu bebişşşbana da ofis histeroskopi de hafif denmişti ama anestezi altında tekrar bakıldığında bayağı dar demişti dr um, peki neden aldırmak zorunda kaldınız sorum neydi ?
Bu arada ben yanlış söyledim galiba bana her iki türlü de bakıldı hem anestezili hem de ofis histeroskopi , iki ayrı doktor tarafında ikiside engel değil dedi ,Hiç bir sorun yoktu , eşimle hamile kaldığımda evli değildik, ve aileler bilmiyordu bu yüzden aldırmak zorunda kaldık maalesef , Allah şimdi böyle aratıyor işte.. sizin oldu mu bebişşş
Masallah saglıkla artarak gitsin insallah sağlıklı sekilde kucagınıza alın cok sevindim insallah darısı bana ben bir türlü kan veremedim devlet yapmıyor özelin kiti mi ne bozukmus ne zaman cıkacagı belli olmaz dedi pazartesi ye kaldı her türlü cok heyecanlıyım sizin adınıza da cokkk sevindimm Allah herkese yasatsınnKızlarr sonucum 119 çıkmışşşşş… 8. Günüm bugün. 6.gün 42ydiiidoktorum 4 gün sonra tekrar dedi
Neden üzüldünüz? 5in üstü pozitif degil mi? Icine sinmediyse 2 gun bekleme yarın bir daha ver ben oyle yapmistim, hayirlisi olsun (=16 çıktı kızlar sonucum
anladım canım, bende tıbbi bi sebebi mi diye merak ettim, öncelikle korkularını bi kenara bırak hep olumlu düşünerek başla tedaviye, zaten zor bir süreç bi de korku ve endişe ile kendimizi daha fazla yormuş oluyoruz o yüzden hep pozitif ol inşallah sonuçta pozitif olurHiç bir sorun yoktu , eşimle hamile kaldığımda evli değildik, ve aileler bilmiyordu bu yüzden aldırmak zorunda kaldık maalesef , Allah şimdi böyle aratıyor işte.. sizin oldu mu bebişşş
yaa çok iyi o zaman, tek sorun çikolata kisti görünüyor oda engel olmaz inşallahHiç bir sorun yoktu , eşimle hamile kaldığımda evli değildik, ve aileler bilmiyordu bu yüzden aldırmak zorunda kaldık maalesef , Allah şimdi böyle aratıyor işte.. sizin oldu mu bebişşş
Gözün Aydın canım cok sevındım güzel cıkmıs sonucunKızlarr sonucum 119 çıkmışşşşş… 8. Günüm bugün. 6.gün 42ydiiidoktorum 4 gün sonra tekrar dedi
İnşallah hepimiz umduğumuza ulaşalım. Bende hiç bir belirti yok şu ana kadar olmadıAmin inşallah bekleyen herkes pozitif sonuçlara ulaşır. Benim ilk günden beri çok küçük kasık ağrılarım vardı.Dün geçti bugün adet agrisi çekiyorum önce hafifti ama şimdi biraz daha arttı adet mi olacagim bilemiyorum. Eğer olmazsam belki bende pazartesi test yaptırırım
Şimdilik sıkıntı yok canım 2 ocak test günü canımSenin nasıl gidiyor canım test günü ne zman
Düşük geldi değerim doktorum da gününe göre düşük ama ıkı kat artması önemli olan dedi . Bekleyip göreceğiz bugün ağrılarım çoğaldı belim kasıklarım karnımın altına doğru böyle o yüzden biraz endişelendim açıkçası ama inşallah artarNeden üzüldünüz? 5in üstü pozitif degil mi? Icine sinmediyse 2 gun bekleme yarın bir daha ver ben oyle yapmistim, hayirlisi olsun (=
Maşallah çok güzel artmış değeriniz hayırlıyla alın kucağınızaKızlarr sonucum 119 çıkmışşşşş… 8. Günüm bugün. 6.gün 42ydiiidoktorum 4 gün sonra tekrar dedi
Bence güzel düşünün güzel olsun, dedigim gibi ben biraz sabırsızım 2 gun bekleyemedim, 3 gun ustuste kan vermiştim, stres daha kötü birsey sonuçta, akliniza takilacagina yarin bir daha yaptirin kafaniz rahat etsin (=Düşük geldi değerim doktorum da gününe göre düşük ama ıkı kat artması önemli olan dedi . Bekleyip göreceğiz bugün ağrılarım çoğaldı belim kasıklarım karnımın altına doğru böyle o yüzden biraz endişelendim açıkçası ama inşallah artar
Takibinizi yapan Doktorunuz çağırmadımıBende 2 Aralıkda trasfer oldum daha hiç ultrason gitmedim
İğnemi olmaya geldim şimdi tekrar kan verdim burası bana daha yakın hastane bakalım burada ne çıkacak 5 saat fark var diğerini 15.30 da yapmıştım bunu 20.30Bence güzel düşünün güzel olsun, dedigim gibi ben biraz sabırsızım 2 gun bekleyemedim, 3 gun ustuste kan vermiştim, stres daha kötü birsey sonuçta, akliniza takilacagina yarin bir daha yaptirin kafaniz rahat etsin (=
Sizin değerleriniz nasıldı kaçıncı gün yaptırmıştınızBence güzel düşünün güzel olsun, dedigim gibi ben biraz sabırsızım 2 gun bekleyemedim, 3 gun ustuste kan vermiştim, stres daha kötü birsey sonuçta, akliniza takilacagina yarin bir daha yaptirin kafaniz rahat etsin (=
Teşekkür ederim öyle yapıcam bu akşam bakalımGeçti gecti merak etmeyin sizinki de gecer, yatarken de birşey sarıp yatın ben öyle yaptım 3güne geçti (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?