- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Allah razı olsun canımMasallah saglıkla artarak gitsin insallah sağlıklı sekilde kucagınıza alın cok sevindim insallah darısı bana ben bir türlü kan veremedim devlet yapmıyor özelin kiti mi ne bozukmus ne zaman cıkacagı belli olmaz dedi pazartesi ye kaldı her türlü cok heyecanlıyım sizin adınıza da cokkk sevindimm Allah herkese yasatsınn
Çook teşekkür ederm canımmMaşallah çok güzel artmış değeriniz hayırlıyla alın kucağınıza
Canımmm çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah güzelce kalp atışını duyaym inşGözün Aydın canım cok sevındım güzel cıkmıs sonucun
Ya bende bunu anlamıyorum. Doktorlara sinirleniyorum. Bana da ilk başta standart tüp bebek yapıldı. Negatifle sonuçlandı. Ben 2.tüp bebekte yalvardm ne gerekiyosa yapalım dedim. Histereskopi rahime çizik, lucrin, prednol, prograf, intralipid serum, ne varsa yaptılar gebelik oluştu ama 8.haftada kalbi durdu meğersem genetiği bozukmş bebeğimin. 2.tedavimdeki herşeye ek olarak bu denememde pgt ngs de yaptrdk çok şülür şuan pozitif ama ben şuna kızıyorum bizler deneme tahtasımıyız ya? Elinden ne geliyorsa suan teknoloji ve bilim en son nerdeyse uygula hepsini ya her sseferinde biz iğnelere maddi olarak bu kadar zorlanmayı haketmiyoruz. Bu transferde bunu denedik olmadı bi sonrakinde bunuda ekleyelim. Ee ondada olmadı o zaman diğernde sunu da ekleyelim?? Bu ne ya hepsini dene maddi manevide bizi üzmeyin öyle değilmi?Hayır ben histeroskopi olmadım, doktorum önermiyor çok dar değil diyor , bebeğin büyücek alanı var diyor , aslında bir de işin özü denicez diye söylüyor kendisi olumsuz olursa yaparız dedi , çünkü işlem görmemiş bir Rahime bir şey yapmak istemiyorum diyor. Ama işte bende ah bu korku .. daha önce hamile kaldım sorunsuz şekilde tutundu ama malesef aldırmak zorunda kalmıştık
Canım aynı yerde kan ver çünkü hastanelerden farklı çıkabiliyor aynı hastanede versen kafan karismazİğnemi olmaya geldim şimdi tekrar kan verdim burası bana daha yakın hastane bakalım burada ne çıkacak 5 saat fark var diğerini 15.30 da yapmıştım bunu 20.30
Bu verdiğim hastane bana 5 dakika uzaklıkta eğer aynı değer gelirse hep burda vercem artık denemek istedim doğru diyorsun teşekkür ederimCanım aynı yerde kan ver çünkü hastanelerden farklı çıkabiliyor aynı hastanede versen kafan karismaz
Canım inşallah ikiye katlanırBu verdiğim hastane bana 5 dakika uzaklıkta eğer aynı değer gelirse hep burda vercem artık denemek istedim doğru diyorsun teşekkür ederim
Ayy kuzummm maşallah söylemiştim sana inanıyorum artacağına kat kat sağlıkla artsınnnKızlarr sonucum 119 çıkmışşşşş… 8. Günüm bugün. 6.gün 42ydiiidoktorum 4 gün sonra tekrar dedi
Dr yorum yaptı mı peki 3.gün yaptırmışsın ama en az %60 66 arası artış olmalı diyorlar canım inşallah sağlıkla ilerler bebişinIyi akşamlar kızlar trasferimin 9. Günü beta 328, 12. Günü 799 geldi artışı normaldir insallah.
Bekleyen herkes güzel haberlerini en kisa zamanda alsın insallah
Ilk gun 30 (transferin 5.gunu)Sizin değerleriniz nasıldı kaçıncı gün yaptırmıştınız
11mm di benim transfer gunuTransfer olan arkadaslarim, adetin 9.-10. Gunu rahminizin kalinligi kac mm idi?
Aminn canımmmmmm çooook teşekkür ederimmm inşallahAyy kuzummm maşallah söylemiştim sana inanıyorum artacağına kat kat sağlıkla artsınnn
Keseyi görmedin daha demi canım senIlk gun 30 (transferin 5.gunu)
Ertesi gun 52
Ertesi gun 75
2gun sonra 170
2 gun sonra 407
2 gun sonra 1066
2 gun sonra 2099
Şimdilik sıkıntı yok canım 2 ocak test günü canım
İnşallah canımHadi bakalım hayırlısıyla inş
Vallahi 10 gün sonra demislerdi, 10 gün sonrasi salıya geliyor ama ben pazartesi gunu doktora gideceğim, Allah nasip ederse herhalde o zaman 4000lerde olur betahcg umarim görünür kese yada keselerKeseyi görmedin daha demi canım sen
Vallahi 10 gün sonra demislerdi, 10 gün sonrasi salıya geliyor ama ben pazartesi gunu doktora gideceğim, Allah nasip ederse herhalde o zaman 4000lerde olur betahcg umarim görünür kese yada keselerKeseyi görmedin daha demi canım sen
Ya ben sanırım 2000lerde görmüştüm canım neden o kadar ileri verdi doktor kii kalp atışını bile duyabilirsin benceVallahi 10 gün sonra demislerdi, 10 gün sonrasi salıya geliyor ama ben pazartesi gunu doktora gideceğim, Allah nasip ederse herhalde o zaman 4000lerde olur betahcg umarim görünür kese yada keseler
Vallahi deyin? Vallahi oyle birsey olursa dünyanın en mutlu insanı ben olurum, eşim iş için sehir dışına gidecek, gitmeden kalp atışını duyamaz ama bir umut keseyi görür diye düşünüyordum, 9u transfer 18i test tarihiydi. 26sinda kalp atisi duyulur mu ki?Ya ben sanırım 2000lerde görmüştüm canım neden o kadar ileri verdi doktor kii kalp atışını bile duyabilirsin bence
Canım ayyy ne güzel inşallah duyarsınzVallahi deyin? Vallahi oyle birsey olursa dünyanın en mutlu insanı ben olurum, eşim iş için sehir dışına gidecek, gitmeden kalp atışını duyamaz ama bir umut keseyi görür diye düşünüyordum, 9u transfer 18i test tarihiydi. 26sinda kalp atisi duyulur mu ki?
Hakkımızda hayırlısı diyelim o zaman, inşallah keseyi yada keseleri sağlıkla görürüz de kalp atışını telefondan dinler artikCanım ayyy ne güzel inşallah duyarsınzbelki çok derinlerden duyulabilir yoksa 1 hafta sonrasında garanti duyarsınız. 7.8. Haftalarda kesin duyuluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?