2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yok daha bugun 6.gun yerlesmemisdr ki bileki carsamba yada pers kan vermeyi dusunuyorum bide bn catlatma ignesi olmusdum 14 aralıkda onun etksini gecmesini bekliyorm
Anladıım inşallah hepimiz için olumlu olsun. Benimki dondurulmuş embriyoydu. Ben pazartesi ilk testimi yapmayı düşünüyorum. Cuma da kan veririm sonra araya tatil girer. Ocak 2 de katlanmaya bakarım diye düşündüm

Bende 19 Aralık hiç test yapma girişiminde bulundunuz mu ? Ben 30unda kan vermeyi düşünüyorum sizde durumlar nasıl
Doktor bana 29 unda kan testi yaptır dedi. Aslında ben gününü bekleylmeyi düşünüyorum ama bı yandan pozitifse pazartesi erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum. Eşime belli etmeden yapsam pozitifse sürpriz olsun istiyorum ama negatifse de çok uzulecegim kararsızım

Ben kendimi her iki duruma da hazırlamak istiyorum. Diğer türlüsü benim için büyük bir yıkım olabilir. Bu yüzden pazartesi testimi yapmayı düşünüyorum. İnşallah umudumuz kırılmaz ve sağlıcakla da kucaklarız

Kaç günde bir baktirdiniz acaba rahim kalınlığına ben yeni regl oldum ilk defa pazartesi baktiricam
Benim rahim dinlendirme yapıldı adetliyken bir kez baktı ilaçlara başlamıştım. Bir hafta sonrada ikinci kez baktı yine ilaçlara devam ettim. Sonra transfer oldu iki kez yani toplamda

Bayanlar bende size bir şey sormak istiyorum, bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım iğnelerimi oluyorum ancak bende şöyle bir sorun var sol yumurtalığımda 3 cm lik bir çikolata kisti var, ve rahim T şekilde , 28 yaşındayım daha önce bir gebelik yaşadım 6 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım, ondan sonra zaten bir daha gebe kalmadım , aşılama , yumurta takibi falan oldu sonuç negatif , direk tüpe başladık hormonlar iyi , amh değerim 4.01 nasıl iyi mi bu bilmiyorum , doktoruma korkuyorum ya tutmazsa diye kistten dolayı falan oda sorun olmayacağını söylüyor denicez diyor, ameliyat yapsak yumurta rezervin gider diyor kendisi ama işte korkuyorum , olumsuz olur diye , ilk tüp bebek denemem, aranızda benim gibi olan var mı acaba ? Ya da bu süreçten geçenler..

Amin inşallah bekleyen herkes pozitif sonuçlara ulaşır. Benim ilk günden beri çok küçük kasık ağrılarım vardı.Dün geçti bugün adet agrisi çekiyorum önce hafifti ama şimdi biraz daha arttı adet mi olacagim bilemiyorum. Eğer olmazsam belki bende pazartesi test yaptırırım

amk değeriniz çok güzel maşallah, çikolata kisti ile normal gebe kalan bile var tamamiyle engel değil yani, t rahim bende de vardı ama histerosko ile genişletti dr , sizinkinin darlığı ne durumda bilemem ama t rahim gebeliğe %70 engel oluyor tutsa bile düşükle sonuçlanıyor diye biliyorum, sizde histeroskopi oldunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…