aminn inşallah güzel haberler alalımNe güzel biçok kişi test veriyor bugün, çok heyecanlı, inşallah pozitif çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn inşallah güzel haberler alalımNe güzel biçok kişi test veriyor bugün, çok heyecanlı, inşallah pozitif çıkar.
Kan verdin mi agri varsa olumlu düşün ağrının olması iyi canım2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum . Kaliteleri 5bc ıkısınınde
Hazırlanıyorum kan vermeye gidicem daha vermedimKan verdin mi agri varsa olumlu düşün ağrının olması iyi canım
Çok üzüldüm hayırlsı olsun hakkında inşallah bi sonraki sefere güzel haberlerini alırız inşallahBenim değer 2 çıktı yani olmadı Allah hepinize yardımcı olsun kızlar
Sabırla denemeye devam, birgün olcakÇok üzüldüm hayırlsı olsun hakkında inşallah bi sonraki sefere güzel haberlerini alırız inşallah
Hayırlı haber alırsın inşallah canımHazırlanıyorum kan vermeye gidicem daha vermedim
Valla bende çok tedirginim 2.gun emriyosu olduğu için pek tutacağını sanmıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benimde 4.gunum bugün
Hiç belli olmuyor canım 3.gün tutup 5.gün iyi kalite olan bile tutmayabiliyor . Hepimizin hakkında hayırlsı olsun inşallahHayırlı haber alırsın inşallah canım
Benimde 19 Aralık transfer günü zaman gecmiyorBenmde 19 aralık transferim oldu
Canım hadi hayırlısıııı bakalım inşallah güzel haberler ver bize bence sımsıkı tutunuyor suan sanaKızlar bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya gideceğim dua edin benim için de güzel haberler alayım korkuyorum bugün tekrar adet ağrılarım oldu inşallah iyiye işarettir
Aminn inşallah güzel haberler vereyim verdim kanı 1 saate çıkıyormuşCanım hadi hayırlısıııı bakalım inşallah güzel haberler ver bize bence sımsıkı tutunuyor suan sana
Doğru canımHiç belli olmuyor canım 3.gün tutup 5.gün iyi kalite olan bile tutmayabiliyor . Hepimizin hakkında hayırlsı olsun inşallah
Benimde 19 Aralık transfer günü zaman gecmiyor
Bende 19 Aralık hiç test yapma girişiminde bulundunuz mu ? Ben 30unda kan vermeyi düşünüyorum sizde durumlar nasılBenmde 19 aralık transferim oldu
Bende tekrar saat 7de vercm kanı sonuç çıkınca mutlaka yaz olur mu? Bu arada 14 aralıkta mı transfer olmuştun senAminn inşallah güzel haberler vereyim verdim kanı 1 saate çıkıyormuş
Hayırlısıyla katlansın değerin Evet 14ünde transfer olmuştumBende tekrar saat 7de vercm kanı sonuç çıkınca mutlaka yaz olur mu? Bu arada 14 aralıkta mı transfer olmuştun sen
10’nun üstünü pozitif kabul ediyorlar diye biliyorum, 2 gün sonra tekrar ver, katlanırsa demek ki sağlıklı bir gebelik demek16 çıktı kızlar sonucum