• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Masallah saglıkla artarak gitsin insallah sağlıklı sekilde kucagınıza alın cok sevindim insallah darısı bana ben bir türlü kan veremedim devlet yapmıyor özelin kiti mi ne bozukmus ne zaman cıkacagı belli olmaz dedi pazartesi ye kaldı her türlü cok heyecanlıyım sizin adınıza da cokkk sevindimm Allah herkese yasatsınn
Allah razı olsun canım♥️ inanın hepiniz duamdasınız umarım güzel haberlerinizi okurm bende burdan♥️ hep olumlu düşünmeliyizz güzel olacak herşey inşallah 😍
Maşallah çok güzel artmış değeriniz hayırlıyla alın kucağınıza 🤲🏻
Çook teşekkür ederm canımm♥️
Gözün Aydın canım cok sevındım güzel cıkmıs sonucun 😍🥰🧿🌸
Canımmm çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah güzelce kalp atışını duyaym inş♥️

Hayır ben histeroskopi olmadım, doktorum önermiyor çok dar değil diyor , bebeğin büyücek alanı var diyor , aslında bir de işin özü denicez diye söylüyor kendisi olumsuz olursa yaparız dedi , çünkü işlem görmemiş bir Rahime bir şey yapmak istemiyorum diyor. Ama işte bende ah bu korku .. daha önce hamile kaldım sorunsuz şekilde tutundu ama malesef aldırmak zorunda kalmıştık:KK43:
Ya bende bunu anlamıyorum. Doktorlara sinirleniyorum. Bana da ilk başta standart tüp bebek yapıldı. Negatifle sonuçlandı. Ben 2.tüp bebekte yalvardm ne gerekiyosa yapalım dedim. Histereskopi rahime çizik, lucrin, prednol, prograf, intralipid serum, ne varsa yaptılar gebelik oluştu ama 8.haftada kalbi durdu meğersem genetiği bozukmş bebeğimin. 2.tedavimdeki herşeye ek olarak bu denememde pgt ngs de yaptrdk çok şülür şuan pozitif ama ben şuna kızıyorum bizler deneme tahtasımıyız ya? Elinden ne geliyorsa suan teknoloji ve bilim en son nerdeyse uygula hepsini ya her sseferinde biz iğnelere maddi olarak bu kadar zorlanmayı haketmiyoruz. Bu transferde bunu denedik olmadı bi sonrakinde bunuda ekleyelim. Ee ondada olmadı o zaman diğernde sunu da ekleyelim?? Bu ne ya hepsini dene maddi manevide bizi üzmeyin öyle değilmi?

İğnemi olmaya geldim şimdi tekrar kan verdim burası bana daha yakın hastane bakalım burada ne çıkacak 5 saat fark var diğerini 15.30 da yapmıştım bunu 20.30 🙈
Canım aynı yerde kan ver çünkü hastanelerden farklı çıkabiliyor aynı hastanede versen kafan karismaz

Iyi akşamlar kızlar trasferimin 9. Günü beta 328, 12. Günü 799 geldi artışı normaldir insallah.
Bekleyen herkes güzel haberlerini en kisa zamanda alsın insallah
Dr yorum yaptı mı peki 3.gün yaptırmışsın ama en az %60 66 arası artış olmalı diyorlar canım inşallah sağlıkla ilerler bebişin🙏🏻☺️

Vallahi 10 gün sonra demislerdi, 10 gün sonrasi salıya geliyor ama ben pazartesi gunu doktora gideceğim, Allah nasip ederse herhalde o zaman 4000lerde olur betahcg umarim görünür kese yada keseler 😍
Ya ben sanırım 2000lerde görmüştüm canım neden o kadar ileri verdi doktor kii kalp atışını bile duyabilirsin bence

Ya ben sanırım 2000lerde görmüştüm canım neden o kadar ileri verdi doktor kii kalp atışını bile duyabilirsin bence
Vallahi deyin? Vallahi oyle birsey olursa dünyanın en mutlu insanı ben olurum, eşim iş için sehir dışına gidecek, gitmeden kalp atışını duyamaz ama bir umut keseyi görür diye düşünüyordum, 9u transfer 18i test tarihiydi. 26sinda kalp atisi duyulur mu ki?

Vallahi deyin? Vallahi oyle birsey olursa dünyanın en mutlu insanı ben olurum, eşim iş için sehir dışına gidecek, gitmeden kalp atışını duyamaz ama bir umut keseyi görür diye düşünüyordum, 9u transfer 18i test tarihiydi. 26sinda kalp atisi duyulur mu ki?
Canım ayyy ne güzel inşallah duyarsınz😍😍belki çok derinlerden duyulabilir yoksa 1 hafta sonrasında garanti duyarsınız. 7.8. Haftalarda kesin duyuluyor zaten

Canım ayyy ne güzel inşallah duyarsınz😍😍belki çok derinlerden duyulabilir yoksa 1 hafta sonrasında garanti duyarsınız. 7.8. Haftalarda kesin duyuluyor zaten
Hakkımızda hayırlısı diyelim o zaman, inşallah keseyi yada keseleri sağlıkla görürüz de kalp atışını telefondan dinler artik 🥰

Back