- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
İnşallah canım daha ne güzellikler göreceksinzz inşallahHakkımızda hayırlısı diyelim o zaman, inşallah keseyi yada keseleri sağlıkla görürüz de kalp atışını telefondan dinler artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım daha ne güzellikler göreceksinzz inşallahHakkımızda hayırlısı diyelim o zaman, inşallah keseyi yada keseleri sağlıkla görürüz de kalp atışını telefondan dinler artik
Maşallah siZin değerler çok iyiymiş sağlıkla kucağınıza da alın inşallahIlk gun 30 (transferin 5.gunu)
Ertesi gun 52
Ertesi gun 75
2gun sonra 170
2 gun sonra 407
2 gun sonra 1066
2 gun sonra 2099
Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim insallah, cok teşekkür ederimMaşallah siZin değerler çok iyiymiş sağlıkla kucağınıza da alın inşallah
Teşekkür ederimİlk mesajta düzenleme yapılabiliyor canım. Düzenlemeye gir mesajı
Eki Görüntüle 3181725
3 noktaya tıkla ve tam o 3 noktanın altındaki 4 kutucuklu simgeye tıkla Eki Görüntüle 3181726
Bu kutucuklar açılacak burada aşağı doğru seçtikleriniz satır yana doğru seçtikleriniz sütun oluyor
Sizinle kafa kafaya gidiyoruz bende dayanamıyorum 12 Aralık ta transfer oldum 6. Gün 41 çıktı 8.gun 127 çıktı başka hiç birşey yaptırmadım ilaçlara dedikleri şekilde devam ediyorum 5 ocakta kontrole gel kalp atışına bakalım dediler zaman geçmiyorKızlarr sonucum 119 çıkmışşşşş… 8. Günüm bugün. 6.gün 42ydiii doktorum 4 gün sonra tekrar dedi
Transfer gününü de sayıyor musunuz acaba yoksa transferden sonraki günden mi basliyorsunuzIlk gun 30 (transferin 5.gunu)
Ertesi gun 52
Ertesi gun 75
2gun sonra 170
2 gun sonra 407
2 gun sonra 1066
2 gun sonra 2099
Senle hemen hemen ayniyiz canim benimde 11.gün degerim 2333 cikmisti 3. Aralik transfer oldum bu hafta keseyi görmüstük sadece haftaya nasip olursa kalp atisini duyacagim insallahVallahi 10 gün sonra demislerdi, 10 gün sonrasi salıya geliyor ama ben pazartesi gunu doktora gideceğim, Allah nasip ederse herhalde o zaman 4000lerde olur betahcg umarim görünür kese yada keseler
Aaa gerçekten çok yakın değerlerimiizz bana 4 gün sonra bidaha test ver dedi doktorumm kese için bişey söylemedi canım henüz sanırım o sonuca göre söyleyecekSizinle kafa kafaya gidiyoruz bende dayanamıyorum 12 Aralık ta transfer oldum 6. Gün 41 çıktı 8.gun 127 çıktı başka hiç birşey yaptırmadım ilaçlara dedikleri şekilde devam ediyorum 5 ocakta kontrole gel kalp atışına bakalım dediler zaman geçmiyor
Estrofem diye bir ilaç çok bulunmuyor diğerlerinde ben sıkıntı yaşamadımArkadaşlar merhaba..
Bisey sormak istiyorum.. ilaclar zor temin ediliyor diye duyum aldim,dogrumudur??
Benim 3. Transferim ilk ikisi tutmadı bile çok merak ediyorum nasıl gidiyor ne oluyor diye hiç bir belirti olmadan kaybetmem değil mi bebeğimi sürekli test yaptırıp stres olmakta istemiyorum ama bir kere daha kan vereyim bende o zamanAaa gerçekten çok yakın değerlerimiizz bana 4 gün sonra bidaha test ver dedi doktorumm kese için bişey söylemedi canım henüz sanırım o sonuca göre söyleyecek
Arkadaşlar merhaba..
Bisey sormak istiyorum.. ilaclar zor temin ediliyor diye duyum aldim,dogrumudur??
Aslında bunlar belirti değil ilaçlardan oluyormuş kasık ağrıları ama bugün adet olacakmis gibi ağrı görünce biraz canım sıkıldı hayırlısı olsun hakkımızda test yaparsanız buraya yazın inşallah güzel sonuçlarla moral bulalımİnşallah hepimiz umduğumuza ulaşalım. Bende hiç bir belirti yok şu ana kadar olmadı
Tıbbi mümessil bir tanıdığınız olursa ilaçları çok daha uyguna geliş fiyatına alabiliyorsunuz ilaçlar çok pahalı tutuyor malesefEstofem zor bulunuyor diğerleri var bu sene kolay buldum ben
Birde ilaçlar ben günde 3 tane estofem 3 tane progestan fitil 1 corasprin 1 folbiol kullanıyorum her gün göbekten 4000lik oksopar ve prolutex vuruyorum evdeAaa gerçekten çok yakın değerlerimiizz bana 4 gün sonra bidaha test ver dedi doktorumm kese için bişey söylemedi canım henüz sanırım o sonuca göre söyleyecek
Benim ilk iki transferde hiç ağrım olmadı malesef tutmadılar bunda ağrım oldu tuttu çok şükür ağrı korkulacak birşey değil tuttunm ağrısı oluyor inşallah öyledirAslında bunlar belirti değil ilaçlardan oluyormuş kasık ağrıları ama bugün adet olacakmis gibi ağrı görünce biraz canım sıkıldı hayırlısı olsun hakkımızda test yaparsanız buraya yazın inşallah güzel sonuçlarla moral bulalım
Transfer gününü saymadim, 9unda transfer oldum 14unde kan verdim, aslinda ben biraz erken yaptim (=Transfer gününü de sayıyor musunuz acaba yoksa transferden sonraki günden mi basliyorsunuz
Çok sağolun inşallah öyledir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu arada bel agrimda cok fazla özellikle ayakta kalırsam sizde de bel ağrısı olmuş muydu ?Benim ilk iki transferde hiç ağrım olmadı malesef tutmadılar bunda ağrım oldu tuttu çok şükür ağrı korkulacak birşey değil tuttunm ağrısı oluyor inşallah öyledir
Beta kaçtı keseyi gördüğünüzde? Karından mi vajinal mı gördü doktorunuz?Senle hemen hemen ayniyiz canim benimde 11.gün degerim 2333 cikmisti 3. Aralik transfer oldum bu hafta keseyi görmüstük sadece haftaya nasip olursa kalp atisini duyacagim insallah
Teşekkür ederim bilgi içinTransfer gününü saymadim, 9unda transfer oldum 14unde kan verdim, aslinda ben biraz erken yaptim (=