• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlarr sonucum 119 çıkmışşşşş… 8. Günüm bugün. 6.gün 42ydiii😍😍😍 doktorum 4 gün sonra tekrar dedi
Sizinle kafa kafaya gidiyoruz bende dayanamıyorum 12 Aralık ta transfer oldum 6. Gün 41 çıktı 8.gun 127 çıktı başka hiç birşey yaptırmadım ilaçlara dedikleri şekilde devam ediyorum 5 ocakta kontrole gel kalp atışına bakalım dediler zaman geçmiyor

Vallahi 10 gün sonra demislerdi, 10 gün sonrasi salıya geliyor ama ben pazartesi gunu doktora gideceğim, Allah nasip ederse herhalde o zaman 4000lerde olur betahcg umarim görünür kese yada keseler 😍
Senle hemen hemen ayniyiz canim benimde 11.gün degerim 2333 cikmisti 3. Aralik transfer oldum bu hafta keseyi görmüstük sadece haftaya nasip olursa kalp atisini duyacagim insallah

Sizinle kafa kafaya gidiyoruz bende dayanamıyorum 12 Aralık ta transfer oldum 6. Gün 41 çıktı 8.gun 127 çıktı başka hiç birşey yaptırmadım ilaçlara dedikleri şekilde devam ediyorum 5 ocakta kontrole gel kalp atışına bakalım dediler zaman geçmiyor
Aaa gerçekten çok yakın değerlerimiizz♥️♥️♥️ bana 4 gün sonra bidaha test ver dedi doktorumm kese için bişey söylemedi canım henüz sanırım o sonuca göre söyleyecek

Aaa gerçekten çok yakın değerlerimiizz♥️♥️♥️ bana 4 gün sonra bidaha test ver dedi doktorumm kese için bişey söylemedi canım henüz sanırım o sonuca göre söyleyecek
Benim 3. Transferim ilk ikisi tutmadı bile çok merak ediyorum nasıl gidiyor ne oluyor diye hiç bir belirti olmadan kaybetmem değil mi bebeğimi sürekli test yaptırıp stres olmakta istemiyorum ama bir kere daha kan vereyim bende o zaman

İnşallah hepimiz umduğumuza ulaşalım. Bende hiç bir belirti yok şu ana kadar olmadı
Aslında bunlar belirti değil ilaçlardan oluyormuş kasık ağrıları ama bugün adet olacakmis gibi ağrı görünce biraz canım sıkıldı hayırlısı olsun hakkımızda test yaparsanız buraya yazın inşallah güzel sonuçlarla moral bulalım

Birde ilaçlar ben günde 3 tane estofem 3 tane progestan fitil 1 corasprin 1 folbiol kullanıyorum her gün göbekten 4000lik oksopar ve prolutex vuruyorum evde

Aslında bunlar belirti değil ilaçlardan oluyormuş kasık ağrıları ama bugün adet olacakmis gibi ağrı görünce biraz canım sıkıldı hayırlısı olsun hakkımızda test yaparsanız buraya yazın inşallah güzel sonuçlarla moral bulalım
Benim ilk iki transferde hiç ağrım olmadı malesef tutmadılar bunda ağrım oldu tuttu çok şükür ağrı korkulacak birşey değil tuttunm ağrısı oluyor inşallah öyledir

Benim ilk iki transferde hiç ağrım olmadı malesef tutmadılar bunda ağrım oldu tuttu çok şükür ağrı korkulacak birşey değil tuttunm ağrısı oluyor inşallah öyledir
Çok sağolun inşallah öyledir🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 bu arada bel agrimda cok fazla özellikle ayakta kalırsam sizde de bel ağrısı olmuş muydu ?

Senle hemen hemen ayniyiz canim benimde 11.gün degerim 2333 cikmisti 3. Aralik transfer oldum bu hafta keseyi görmüstük sadece haftaya nasip olursa kalp atisini duyacagim insallah
Beta kaçtı keseyi gördüğünüzde? Karından mi vajinal mı gördü doktorunuz?

Back