- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Rahatladim aklıma takıldı bugün şimdiden ağrı olması normal mi diye peki bu 3 ayda uzak durmamız gereken yiyecek içecekleri veya hareketleri doktor söyledi mi ya da gittiğimizde söyleyecek
Devlette yüzümüze bile baksalar şükrederim. Sormak lazım. Özelde daha ilgililer her zaman. Dün akşam netten baktım, muz, çilek, kivi ve avakado çok iyi geliyormuş. Hurma sakın yeme ilk aylarda düşüğe sebep oluyormuş.Rahatladim aklıma takıldı bugün şimdiden ağrı olması normal mi diye peki bu 3 ayda uzak durmamız gereken yiyecek içecekleri veya hareketleri doktor söyledi mi ya da gittiğimizde söyleyecek mi
Bende göbüş var canım işk gebelikte neredeyse 8.haftaya kadar göbüş yağından görünmediEvet cuma gününe randevu aldım 5+1 olucak daha net görünur diye düşündüm beta 10 bin küsur olucak tahminen
Aa evet okumuştum kilo ultrasonu etkiliyormus ben 55 kilo ile hamile kaldım bakalım karından ultrason ile görünecek miBende göbüş var canım işk gebelikte neredeyse 8.haftaya kadar göbüş yağından görünmediama devlette. 8.haftadan sonra özele gitmeyi planlıyorum. Onların cihazları daha yeni.
Artık göbek değil bebekkkBende göbüş var canım işk gebelikte neredeyse 8.haftaya kadar göbüş yağından görünmediama devlette. 8.haftadan sonra özele gitmeyi planlıyorum. Onların cihazları daha yeni.
Balıkesir Burhaniye, 35 yaşındayım, Allah nasip ederse kucağımıza almayı ilk çocuğumuz olacak.Aa evet okumuştum kilo ultrasonu etkiliyormus ben 55 kilo ile hamile kaldım bakalım karından ultrason ile görünecek misiz hangi şehirde yaşıyorsunuz
Balıkesir Burhaniye, 35 yaşındayım, Allah nasip ederse kucağımıza almayı ilk çocuğumuz olacatatlı mı tatlı bir bebeginiz olsun sağlıklı güzel hamilelik geçirin inşallah
Tatlı mı tatlı bir bebisiniz olsun inşallah diğerinin aksine çok güzel bir hamilelik geçirinBalıkesir Burhaniye, 35 yaşındayım, Allah nasip ederse kucağımıza almayı ilk çocuğumuz olacak.
Çokça amin hepimiz inşallah bu güzel duyguyu yaşayalım.Tatlı mı tatlı bir bebisiniz olsun inşallah diğerinin aksine çok güzel bir hamilelik geçirin
Merhaba aynı gün öğrenmişiz bebisleriMerhaba ben geldim sat 9 martti erken yumurtladim 28 Mart'ta teste gördüm sonra Perşembe günü beta hcg 190 çıktı Perşembe kese gorucem ins ikinci gebeliğim ve yay burcuyum bebiste yay Burcu olucak diye çok mutluyum sağlıklı sıhhatli atlatırız ins bu dönem
Merhaba, 2022 Aralık ayında doğum yapacak olan anneleri gruba bekliyorum.
S.N Üye İsmi Üye Yaşı Şehir Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Hamilelik Belirtisi 1 1 Küçük Mars 35 Balıkesir 9.03.2022 14.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce uyku ve kasık ağrıları. 2 ftmacaner 3.03.2022 Gebeliği öğrenmeden önce iştah artışı ve uyku oldu. Ögrendikten sonra da bir iki gün mide bulantım oldu. 3 Cekubalimmm 7.03.2022 13.12.2022 4 Mavigrill 4.03.2022 17.12.2022 2 gün şiddetli mide bulantısı oldu, akıntım uzun süreli oldu, göğüs uclarim kopucakmis gibi ağrıyordu, bata yakın ilişki esnasında sağ kasığımda baskı ağrı hissediyordum, kasıklarımda ağrı oldu bacaklarıma vuruyordu.
Hoş geldin ve hayırlı olsun inşallah. Bebişinle aynı burçta olman şahaneMerhaba ben geldim sat 9 martti erken yumurtladim 28 Mart'ta teste gördüm sonra Perşembe günü beta hcg 190 çıktı Perşembe kese gorucem ins ikinci gebeliğim ve yay burcuyum bebiste yay Burcu olucak diye çok mutluyum sağlıklı sıhhatli atlatırız ins bu dönemi
Emeğinize sağlıkGüzel anneler şimdilik bu şekilde bir tablo hazırladım, içeriğin daha faydalı olması hakkında katkılarınızı bekliyorum. Ayrıca eksik bilgilerinizi bana yazarsanız tablomuza eklerim. İyi geceler
Sağolun tşkler 32 yaşındayım Kocaeli Başiskele deyim sat 9 AralıkHoş geldin ve hayırlı olsun inşallah. Bebişinle aynı burçta olman şahane
Siz kese gördünüz müMerhaba aynı gün öğrenmişiz bebisleriamin inşallah
Belirtilerini de yazabilir misin?Sağolun tşkler 32 yaşındayım Kocaeli Başiskele deyim sat 9 Aralık
Sağ kasik sizlamalari bacağıma vurdu ateşlenme geceleri, koku hassasiyeti ve göğüs sizisi üstüne yatamadım bu ara azaldı yoğun belirtiler ve duygusallik hemen ağlama sinirlilikBelirtilerini de yazabilir misin?
Henuz gitmedim doktora biraz daha büyüsün diye şuan 4+6dayim cuma gününe randevu aldım. Beta HCG artışına baktırdım sadeceSiz kese gördünüz mü
Ayyy bugün 2 tane hurma yedim yemem yemem yiycegim tuttuDevlette yüzümüze bile baksalar şükrederim. Sormak lazım. Özelde daha ilgililer her zaman. Dün akşam netten baktım, muz, çilek, kivi ve avakado çok iyi geliyormuş. Hurma sakın yeme ilk aylarda düşüğe sebep oluyormuş.
Bende Perşembe gidicem insHenuz gitmedim doktora biraz daha büyüsün diye şuan 4+6dayim cuma gününe randevu aldım. Beta HCG artışına baktırdım sadece
Yeterli olmuş kuzum Eline koluna sağlıkGüzel anneler şimdilik bu şekilde bir tablo hazırladım, içeriğin daha faydalı olması hakkında katkılarınızı bekliyorum. Ayrıca eksik bilgilerinizi bana yazarsanız tablomuza eklerim. İyi geceler..