- 4 Eylül 2019
- 334
- 1.159
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
9 günde cikmazki çok erken benim kan degerimde bile bata 6 gün kala verseymisim çok düşük çıkacakmış idrar testlerinde hiç gozukmesmis..Adetine 1 kala yap ya da adet gününde erken test bile olsaKuzum bata 9 gun var simdi test yaptim erken gebelik baksana
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben de Aralık annesi olacağım inşallah konunun olması da çok güzel olmuş, ellerine sağlık açan arkadaşın.
Hepimize bu süreçte sağlık, sıhhat dilerim inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim SAT 1 Mart'tı. Gebeliğimi de adet gecikmesinin 4. gününde idrarda öğrendim bir yıldır o kadar çok adet öncesinde test yaptım ki bu sefer kendime gün koymuştum sabrettim ve çok şükür pozitif çıktı. Belirti olarak da alnımda minik minik bir sürü sivilce çıktı, hafif bir göğüs ağrım oldu o kadar. Tahmini doğum tarihi 6 Aralık 2022 inşallah.
Öğrendiğimde 4+3 gösteriyordu program. Ertesi gün test yaptırdım 1133 çıktı beta 2 gün sonra da 2265 çıktı sonra da tekrar yaptırmadım. Şu anda 5+1 olduk bugün. Herhangi bir ağrı, bulantı, kanama vs olmadı çok şükür.
Henüz doktora da gitmedim 16 Nisan Cumartesi günü gitmeyi planlıyorum hem kese hem kalp atışı birlikte görebilmek için, umarım sabredebilirim.
Bu arada yaş 32 - BursaMerhaba, 2022 Aralık ayında doğum yapacak olan anneleri gruba bekliyorum.
S.N Üye İsmi Üye Yaşı Şehir Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Hamilelik Belirtisi 1 1 Küçük Mars 35 Balıkesir 9.03.2022 14.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce uyku ve kasık ağrıları. 2 ftmacaner 29 Ankara 3.03.2022 08.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce iştah artışı ve uyku oldu. Ögrendikten sonra da bir iki gün mide bulantım oldu. 3 Cekubalimmm 7.03.2022 13.12.2022 4 Mavigrill 4.03.2022 17.12.2022 2 gün şiddetli mide bulantısı oldu, akıntım uzun süreli oldu, göğüs uclarim kopucakmis gibi ağrıyordu, bata yakın ilişki esnasında sağ kasığımda baskı ağrı hissediyordum, kasıklarımda ağrı oldu bacaklarıma vuruyordu. 5 seyma4 32 Kocaeli 9.03.2022 9.12.2022 Sağ kasik sizlamalari bacağıma vurdu ateşlenme geceleri, koku hassasiyeti ve göğüs sizisi üstüne yatamadım bu ara azaldı yoğun belirtiler ve duygusallik hemen ağlama sinirlilik. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Amiiiinn hepimiz inşallah.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canim kizim 8 yasinda ben 9 sene once kizima hamileligimi normal kaset testle adetime 6 gun kala ogrenmistim9 günde cikmazki çok erken benim kan degerimde bile bata 6 gün kala verseymisim çok düşük çıkacakmış idrar testlerinde hiç gozukmesmis..Adetine 1 kala yap ya da adet gününde erken test bile olsa
Bende Bursa'lıyımBu arada 32 Yaşındayım Bursa
Hoşgeldin, Hayırlı olsun bebişin canım. Ekledim, belirtilerini de bizimle paylaşırsan şahane olur.Merhaba benım de 5+1 günlük bugün cumartesı keseyı görmeye gideceğim ınsallah dün pazartesı beta 809 çıktı bakalım ınsallah son adet tarıhım 1mart tahmını doğum 7aralık gosterıyor yas33 ızmırde yaşıyorum benıde listeye eklermısın
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Güzel sözlerin için grubumuz adına teşekkür ederim. Hamilelik gerçekten sabır işiymiş. Çok tez canlı ve heyecanlı bir insanım kendimi zapt etmek ne zor geliyor bir bilsen. Listeye ekledim bize yaş ve şehrini de eklersen sevinirim.Merhaba kızlar ben de Aralık annesi olacağım inşallah konunun olması da çok güzel olmuş, ellerine sağlık açan arkadaşın.
Hepimize bu süreçte sağlık, sıhhat dilerim inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim SAT 1 Mart'tı. Gebeliğimi de adet gecikmesinin 4. gününde idrarda öğrendim bir yıldır o kadar çok adet öncesinde test yaptım ki bu sefer kendime gün koymuştum sabrettim ve çok şükür pozitif çıktı. Belirti olarak da alnımda minik minik bir sürü sivilce çıktı, hafif bir göğüs ağrım oldu o kadar. Tahmini doğum tarihi 6 Aralık 2022 inşallah.
Öğrendiğimde 4+3 gösteriyordu program. Ertesi gün test yaptırdım 1133 çıktı beta 2 gün sonra da 2265 çıktı sonra da tekrar yaptırmadım. Şu anda 5+1 olduk bugün. Herhangi bir ağrı, bulantı, kanama vs olmadı çok şükür.
Henüz doktora da gitmedim 16 Nisan Cumartesi günü gitmeyi planlıyorum hem kese hem kalp atışı birlikte görebilmek için, umarım sabredebilirim.
Hoş buldum canım gerçekten sabır işi öğrendiğim günden beri sanki geçmek bilmiyor zaman.Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Güzel sözlerin için grubumuz adına teşekkür ederim. Hamilelik gerçekten sabır işiymiş. Çok tez canlı ve heyecanlı bir insanım kendimi zapt etmek ne zor geliyor bir bilsen. Listeye ekledim bize yaş ve şehrini de eklersen sevinirim.
Bursa'da mi yaşıyorsun hangi doktora gidiyosunuzBende Bursa'lıyım
Ben yaşamadım ne leke ne kanamaSelam hanımlar yerleşme kanamasi yaşayan var mi
Her sabah süt, yumurta, ceviz, fındık, zeytin sabit menüm olucak tatlı şeylerden ve hamur işlerinden uzak durmayı düşünüyorum açıkçası ne kadar beceririm bilmiyorumArkadaşlar birazda yeme içme düzeninizden bahsedelim mi? Nasıl bir rutin oluşturacaksınız, nelere dikkat edeceksiniz? Kullandığınız takviyeler var mı?
Balıkesir Burhaniye'de yaşıyorum.Bursa'da mi yaşıyorsun hangi doktora gidiyosunuz
Orayı çok seviyorum küçük ama cennet gibi bı yerBalıkesir Burhaniye'de yaşıyorum.
Düşükle sonlanan hamileliğimde, hiç bir şey yiyip içemiyordum bu yüzden bir rutinim olmamıştı. Şu an henüz bir bulantı gibi bir şey başlamadı. Kan yapsın diye sabah suyumu içtikten sonra pekmez yiyorum. Sabah klasik kahvaltıya ceviz eklerim herhalde. Meyve olarak faydası olan meyvelerden alacağım. Et,süt ürünleri ve baklagiller çok faydalıymış dikkat etmeye çalışırım. Ama gün içinde su içmeye gayret edeceğim çünkü idrar yolları enfeksiyonuna en açık dönem başıma da gelmişti ona dikkat etmeye çalışıyorum. Folik asit dışında aldığım bir takviye yok ama sizlerin deneyimlediği takviyelerden bende alırım diye düşünüyorum bakalım.Her sabah süt, yumurta, ceviz, fındık, zeytin sabit menüm olucak tatlı şeylerden ve hamur işlerinden uzak durmayı düşünüyorum açıkçası ne kadar beceririm bilmiyorumSu sıralar et ve tavugu yerken tiksinme geliyor yiyemiyorum geçerse devam meyveyle aram yoktu ama artık yemek zorundayım öğle aralarında yerim..Az ama sık yemeye calisicam.. Vitamin olarak İmom OMEGA kullanıyorum canim sen nasıl ilerliceksin
Evet çok şirin sıcacık bir yer. Bende memnunum.Orayı çok seviyorum küçük ama cennet gibi bı yer
Maydanozun zararı yok diye biliyorum kür seklinde yapıldığında fazla tEvet araştıralım maydanoz yenilmemesi gerek onu biliyorum da hurmayı bilmiyordum
Bende her kahvaltıda köy yumurtası ve avakado özellikle tüketiyorum. Bebisi öğrendikten sonra 3 lt su içmeye özen gösterdim D3 K2 oncedende düzenli alıyordum devam ediyorum ve folik asite başlamıştım. Doktora gidince gerekirse takviye verir şimdilik başka bir şey almıyorumArkadaşlar birazda yeme içme düzeninizden bahsedelim mi? Nasıl bir rutin oluşturacaksınız, nelere dikkat edeceksiniz? Kullandığınız takviyeler var mı?