- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Ben 3 aylık olsam rahatlatım sanki biraz, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Belirtilerin neler peki? Eminim grubumuzu takip edecek arkadaşlar için faydalı olacaktır.Benimde geçen ay kimyasal gebelik oldu ardına tekrar hamile kaldım ama ultrasona girip kalp atışını dinleyene kadar inanamiycam sanırım
Hayırlı olsun inşallah, Allah gönlüne göre versin canım. Belirtilerin nelerdi?Benim sat 7 mart kızlar 3 mart gecesi 374 hcg ile öğrendim bu gece artış için tekrar gideceğim şans dileyin lutfennnnn
Ve aleyküm selam, hayırlı olsun inşallah. Tabi oluşturalım ama nasıl yapılıyor bir araştırayım. Sat neydi, ne zaman öğrendin ve belirtilerin neydi?Selamün aleyküm anneler bende geldimTablo oluşacak mi
Ay maşallah ne mutlu size, darısı başımızaSat 4 Mart gebeliği dün öğrendim gebelik testiyle.. akşamda kan verdik 264 çıktı hatta dayanamayıp ultrasona gönderdi arkadaşlarimiz 5mm kesemiz oluşmaya başlamış 4+4 günlüguz
Sat 4Mart yumurtlamadan sonra 15.nci gunumde ilk gebelik testiyle sonra kan testinde öğrendik 264 değerim.. Belirti olarak 2 gün şiddetli mide bulantısı oldu, akıntım uzun süreli oldu, göğüs uclarim kopucakmis gibi ağrıyordu, bata yakın ilişki esnasında sağ kasığımda baskı ağrı hissediyordum, kasıklarımda ağrı oldu bacaklarıma vuruyordu...Şuan sadece kasık ağrım var bacaklarıma vuran birde sanki içerde hava baloncukları varmış gibi patlamalar oluyorVe aleyküm selam, hayırlı olsun inşallah. Tabi oluşturalım ama nasıl yapılıyor bir araştırayım. Sat neydi, ne zaman öğrendin ve belirtilerin neydi?
O günlere de gelicez inşallah içinizi ferah tutunBen 3 aylık olsam rahatlatım sanki biraz, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Belirtilerin neler peki? Eminim grubumuzu takip edecek arkadaşlar için faydalı olacaktır.
Canim ikinci betayi da yaptırdım 1100 çıktı 4 kat artmış 2 günde çoğul olabilir mi kızlar ne diyorsunuzHayırlı olsun inşallah, Allah gönlüne göre versin canım. Belirtilerin nelerdi?
Çok iyi artmış evet beta HCG artışı fazla olup çoğul olan da var ama kimisi bu etkili değil diyor ultrasonda görürsünüz hadi hayırlısı:))Canim ikinci betayi da yaptırdım 1100 çıktı 4 kat artmış 2 günde çoğul olabilir mi kızlar ne diyorsunuzbelirtilerim adet olacak gibi göğüs hassasiyetiydi ama en belirgin kokuuuuu her şeyin kokusunu almaya başladım sizin belirtiler nelerdi
Ayyyy pazartesi çağırdı kese için doktorum aklıma girdi ya şimdi çoğul gebelik günler geçmezÇok iyi artmış evet beta HCG artışı fazla olup çoğul olan da var ama kimisi bu etkili değil diyor ultrasonda görürsünüz hadi hayırlısı:))
Önce kese sonra kalp atışı sonra testler doğum derken 9 ay böyle gecicek bizeAyyyy pazartesi çağırdı kese için doktorum aklıma girdi ya şimdi çoğul gebelik günler geçmez
Ve küçük birer yay bebekleriÖnce kese sonra kalp atışı sonra testler doğum derken 9 ay böyle gecicek bize
Yaaa 2 günde bideee ikiz mi yoksa ucuz muCanim ikinci betayi da yaptırdım 1100 çıktı 4 kat artmış 2 günde çoğul olabilir mi kızlar ne diyorsunuzbelirtilerim adet olacak gibi göğüs hassasiyetiydi ama en belirgin kokuuuuu her şeyin kokusunu almaya başladım sizin belirtiler nelerdi
Sancılarn agrilar normal yaniO günlere de gelicez inşallah içinizi ferah tutunbenim gebeliği öğrenmeden önce iştah artışı ve uyku oldu ogrendikten sonra da bir iki gün mide bulantım oldu ama şuan hiç belirtim yok çabuk yoruluyorum o kadar. 4+2 iken şiddetli sancilarim oldu bir de
İlk gebeliğimde benimde çok yükselmişti ama tekti. İlla bi çoğul gebelik insanın aklına gelmiyor değilCanim ikinci betayi da yaptırdım 1100 çıktı 4 kat artmış 2 günde çoğul olabilir mi kızlar ne diyorsunuzbelirtilerim adet olacak gibi göğüs hassasiyetiydi ama en belirgin kokuuuuu her şeyin kokusunu almaya başladım sizin belirtiler nelerdi
Akrep'i kaçırdığıma çok üzgünüm. Yay erkeği özellikle çok gevşek oluyor, dünya yansa umruna gelmez, sorumluluk almaz pek. Kızlar daha iyidir. En güzel yanı ise çok neşeli ve sosyaller. Astroloji eğitimim var ve ciddi anlamda önemsiyorum bu konuyuVe küçük birer yay bebekleri
Normal canım. Sancı bende de var hatta hamile olduğumu kasık ağrısı veya sızısından anladım. Onun dısında hiç belirtim yoktu. İlk aylar rahim genişlemesinden dolayı ağrılar oluyor.Sancılarn agrilar normal yani
Benim çok şiddetli oldu acaba dış gebelik mi vs diye çok korktum normal adet ağrısından kat kat fazlaydı ama çok şükür üç gün sürdü şimdi iyiyimNormal canım. Sancı bende de var hatta hamile olduğumu kasık ağrısı veya sızısından anladım. Onun dısında hiç belirtim yoktu. İlk aylar rahim genişlemesinden dolayı ağrılar oluyor.
Ara ara yokluyor durulmayacak gibiyse tabiki doktora başvurmakta fayda var. Ama okuduğum kadarıyla bir çok kişide ağrılar var ve normal karşılanıyor.Benim çok şiddetli oldu acaba dış gebelik mi vs diye çok korktum normal adet ağrısından kat kat fazlaydı ama çok şükür üç gün sürdü şimdi iyiyim
Rahatladim aklıma takıldı bugün şimdiden ağrı olması normal mi diye peki bu 3 ayda uzak durmamız gereken yiyecek içecekleri veya hareketleri doktor söyledi mi ya da gittiğimizde söyleyecek miNormal canım. Sancı bende de var hatta hamile olduğumu kasık ağrısı veya sızısından anladım. Onun dısında hiç belirtim yoktu. İlk aylar rahim genişlemesinden dolayı ağrılar oluyor.
Evet cuma gününe randevu aldım 5+1 olucak daha net görünur diye düşündüm beta 10 bin küsur olucak tahminenAra ara yokluyor durulmayacak gibiyse tabiki doktora başvurmakta fayda var. Ama okuduğum kadarıyla bir çok kişide ağrılar var ve normal karşılanıyor.