- 14 Mayıs 2010
- 1.916
- 750
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Bende yedim kaç kere Ramazan ya canım çekti yedimAyyy bugün 2 tane hurma yedim yemem yemem yiycegim tuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yedim kaç kere Ramazan ya canım çekti yedimAyyy bugün 2 tane hurma yedim yemem yemem yiycegim tuttu
Bende 32 Kocaeli BaşiskeleBu arada 32 Yaşındayım Bursa
Kız yemeyelim bak zararliymis yarın araştıralım bu konuyuBende yedim kaç kere Ramazan ya canım çekti yedim
Yakınız 1.5 - 2 saatBende 32 Kocaeli Başiskele
Tamam yemiyelim dikkat edelimKız yemeyelim bak zararliymis yarın araştıralım bu konuyu
Evet yakıniz ilk gebelikmi benim 10 yaşında oğlum varYakınız 1.5 - 2 saat
Hurma doğuma bir iki hafta kala yenmesi öneriliyor doğumu kolaylaştırıyor. Bu yüzden gebelikte tüketilmesi zararlı olabilir ama miktarı önemlidir bence arastirmak lazımKız yemeyelim bak zararliymis yarın araştıralım bu konuyu
İlk benim 18 ay bekletti minnagimEvet yakıniz ilk gebelikmi benim 10 yaşında oğlum var
Evet araştıralım maydanoz yenilmemesi gerek onu biliyorum da hurmayı bilmiyordumHurma doğuma bir iki hafta kala yenmesi öneriliyor doğumu kolaylaştırıyor. Bu yüzden gebelikte tüketilmesi zararlı olabilir ama miktarı önemlidir bence arastirmak lazım
Tablodaki belirti kısmı efsane olmuş çok faydalı olmuşMerhaba, 2022 Aralık ayında doğum yapacak olan anneleri gruba bekliyorum.
S.N Üye İsmi Üye Yaşı Şehir Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Hamilelik Belirtisi 1 1 Küçük Mars 35 Balıkesir 9.03.2022 14.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce uyku ve kasık ağrıları. 2 ftmacaner 29 Ankara 3.03.2022 08.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce iştah artışı ve uyku oldu. Ögrendikten sonra da bir iki gün mide bulantım oldu. 3 Cekubalimmm 7.03.2022 13.12.2022 4 Mavigrill 4.03.2022 17.12.2022 2 gün şiddetli mide bulantısı oldu, akıntım uzun süreli oldu, göğüs uclarim kopucakmis gibi ağrıyordu, bata yakın ilişki esnasında sağ kasığımda baskı ağrı hissediyordum, kasıklarımda ağrı oldu bacaklarıma vuruyordu. 5 seyma4 32 Kocaeli 9.03.2022 9.12.2022 Sağ kasik sizlamalari bacağıma vurdu ateşlenme geceleri, koku hassasiyeti ve göğüs sizisi üstüne yatamadım bu ara azaldı yoğun belirtiler ve duygusallik hemen ağlama sinirlilik. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
2 taneden bişi olmaz canım bi daha yeme yinedeAyyy bugün 2 tane hurma yedim yemem yemem yiycegim tuttu
Hepimizin test öncesi en çok merak ettiği şeydi. Belirti kovalayan diğer arkadaşlarımız için iyi olur. Birde bizlerin ortak yaşadıkları şeyleri görmek açısından iyi olur umarım.Tablodaki belirti kısmı efsane olmuş çok faydalı olmuş
Benim belirtilere koku hassasiyeti ve adet sancısı yazabilirsin canımGüzel anneler şimdilik bu şekilde bir tablo hazırladım, içeriğin daha faydalı olması hakkında katkılarınızı bekliyorum. Ayrıca eksik bilgilerinizi bana yazarsanız tablomuza eklerim. İyi geceler..
Tamam kuzum2 taneden bişi olmaz canım bi daha yeme yinede
Kesinlikle o kadar faydalı olmuş ki bayıldım fikreHepimizin test öncesi en çok merak ettiği şeydi. Belirti kovalayan diğer arkadaşlarımız için iyi olur. Birde bizlerin ortak yaşadıkları şeyleri görmek açısından iyi olur umarım.
Ertesi günü sahada siliklesti demişsin büyük ihtimal çatlama olmuş istersen biraz daha takip et net anlaşılırKizlar bisi sorcam bu ovulasyon testlerinden 2 tane yeğenim eczaci o vermisti bende merak ettim bu ay adetim 3 gün sürdü ve 9. Döngü günümde bu testi yaptim ve bu sekilde çıkmıştı ayni sekilde ertesi günde yaptim daha silik cikmisti sizce o gün catlamammı oldu acaba ya anlayanlar bi degerlendirebilirmi yoksa yumurtlama ertesi gün silik çıkabilirmi testte yada erken mi yumurtlamam oluyo aklimda deli sorular
Kuzum bata 9 gun var simdi test yaptim erken gebelik baksanaErtesi günü sahada siliklesti demişsin büyük ihtimal çatlama olmuş istersen biraz daha takip et net anlaşılır