• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın 🌸
Aaaay msjini şimdi buldum da gördüm 🤗🤗🤗 doğurmuşsun 🥰🥰🥰 çok ama çok mutlu oldum. Okurken ben ferahladim resmen❤️ Evladında maşallah çok iyi doğmuş sende çok iyisin çok sevindim tüm bu güzel sürece. Ağrıların az olsun, sütün bol olsun inşallah. Senin dediğin operasyonu araştıracağım. Sende kendine çok ama çok iyi bak. Yine güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgilerimle 🌸 🌸

V Vaveylay ay senin yaniti veremeden gitti mesaj sjsnjsjd süt için kuru incir kuru kayısı kuru dut bunları suda kaynatiyorsun hem suyunu ic hem meyvesini ye diyorlar. Ek şeker atmaya gerek yok zaten yeterince şekerleri var. Birden hepsini değil de ara ara içebilirsiniz. İnternete de süt için kuru incir dut vs yazarsan daha detayli belki farklı tarifler vardır 🥰
Kuru meyvelerin her çeşidi bana yasak maalesef 🤦‍♀️😔 off yaa bu seker yüzünden sütüm de olmayacak ne illet bir şey

V Vaveylay ay senin yaniti veremeden gitti mesaj sjsnjsjd süt için kuru incir kuru kayısı kuru dut bunları suda kaynatiyorsun hem suyunu ic hem meyvesini ye diyorlar. Ek şeker atmaya gerek yok zaten yeterince şekerleri var. Birden hepsini değil de ara ara içebilirsiniz. İnternete de süt için kuru incir dut vs yazarsan daha detayli belki farklı tarifler vardır 🥰

Bunları çok çok tüketiyorum bak am tık yok göğüslerimde, normal mi ki ne zaman gelecek sütüm
Plesenta vücuttan ayrılınca bebekde seni emmeye başlayınca süt gelir herkesin mutlaka yeterli sütü olur bunun göğüsle bir ilgisi yok süt mevzusunu düşünmene gerek bile yok

Plesenta vücuttan ayrılınca bebekde seni emmeye başlayınca süt gelir herkesin mutlaka yeterli sütü olur bunun göğüsle bir ilgisi yok süt mevzusunu düşünmene gerek bile yok
Yaaa öyle mi diyorsun insaAllah öyle olur bir de bunun için dertlenmek istemiyorum son haftalar zaten aşırı stresli 😔

Kuru meyvelerin her çeşidi bana yasak maalesef 🤦‍♀️😔 off yaa bu seker yüzünden sütüm de olmayacak ne illet bir şey
Eğer doğumdan önce gelsin diyorsan ellerinle uyarabilirsin veya eşin falan da yapabilir. Doğuma etkisi olduğu gibi göğüsleri uyarınca süte de etkisi oluyordu diye duymuştum ama önce yine de araştır bunu da. Ama doğumla birlikte gelir bence sütün ❤️ sıkma canını şimdiden daha dogurmadin bile gelmesin zaten şimdiden bebişe lazım 🥰🥰 bol su içeceksin zaten bi de doğumdan sonra sezeryanda bazen hemen süt inmeyebiliyor diyenler var onu da doğumdan sonra göğüslere sıcak suyla vs masaj yaparak cozebilirsin ❤️

Kızlar dünden beri bebek düzensiz aralıklarla bir tarafa toplanıyor. Bazen sağ bazen sol küçük bir tepecik oluşuyor toplandığı yerde. Hafif ağrı da yapıyor bu durum, sizde de oluyor mu tehlikeli bişey mi ?
Sen görsen bizimkiler ne şekillere giriyor. Patika yol gibi bir şey olmaz 🥰🤣

Eğer doğumdan önce gelsin diyorsan ellerinle uyarabilirsin veya eşin falan da yapabilir. Doğuma etkisi olduğu gibi göğüsleri uyarınca süte de etkisi oluyordu diye duymuştum ama önce yine de araştır bunu da. Ama doğumla birlikte gelir bence sütün ❤️ sıkma canını şimdiden daha dogurmadin bile gelmesin zaten şimdiden bebişe lazım 🥰🥰 bol su içeceksin zaten bi de doğumdan sonra sezeryanda bazen hemen süt inmeyebiliyor diyenler var onu da doğumdan sonra göğüslere sıcak suyla vs masaj yaparak cozebilirsin ❤️
Evet elimle biraz denedim de hiçbir şey olmadı belki yanlış yapmışımdır, insaAllah gelir doğumdan sonra hepimizinki de 🥰🥰

Hem diyet hem insülin kullanıyorum diyetle düşüremedik o yüzden mecbur insülin+diyet yapıyorum, insülin de bebeğe ekstra kilo aldırıyor. Doktorun normal diyorsa hiç korkma, bende de suyu felan normal çok şükür ama işte kilosu 2 hafta önde gidiyor hep, o yüzden 39. Haftada sezeryan olacağım
Benim doktorum da sezaryen yaparsak 39 a planlarız demişti. Kim sormuştu alıntıyı kaybettim

Ben diyetimi hiç bozamadım korkudan bir de şeker çok yüksek olunca, gerçekten çok zorr ağlıyorum resmen her gün kendimi oruç gibi hissediyorum doğunca orucu açacağım 😅🤦‍♀️
Ben de kendimi oruçlu gibi hissediyorum🥹🥹🥹
Ayy evet yaa ben üzü süredir kimseye gitmiyorum ikramlar canımı çektiriyor kimseyi de misafir kabul etmiyorum illaki bisi hazırlamak gerekiyor yine canim çekiyor 🤦‍♀️ ama doğuma 5 gün kaldı insaAllah şimdiden çevreme siparişler veriyorum canımın çektiklerini 😅😅 bir de ben normalde tatlıdan nefret ederim normalde hiç yemem şimdi yasak ya nasıl canım çekiyor
Sen bensin yaaaa, aşerdiklerimi doğumdan sonra söylicem diyorum jdjdjc

Back