• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar bisi sorcam yaa benden süt felan gelmiyor hala, goguslerim de çok yumuşak, sancı felan da yok dogumum da sezeryan olacak, ya sütüm gelmezse ne yapabilirim sütüm gelmesi için şimdiden bisiler yapsam bari diye düşünüyorum şeker var komposto vs. De içemem bildiğiniz yöntemler var mı?
Canım bana süt yapan 2 şeyi senle paylaşmak isterim birincisi yeşil üzüm sular seller gibi süt yapmıştı diğeri de dereotu

Arkadaşlar merhaba hersey çok iyi çok sukur 36+3 te bebegim doğdu. 3220 kg ve sağlıklı şekilde dünya ya geldi.. kotu olan tek şey ben dogum için 6 yaşındaki oğlumla kanamaya geldim eşim doğuma yakin gelecekti ama anı doğum olduğu için tek başımaydim hastanede oğlumla birlikte...sukur ki buraya gelmek için anlaştığım şirket baya yardımcı oldu oğluma baktı ben hastanedeyken...1 gece hastanede kalıp eve çıktım bende zaten umarım herkes sağlıklı ve kolay Bi sekilde doğum yapar
.hepinizi çok öpüyorum güzel anneler

Arkadaşlar merhaba hersey çok iyi çok sukur 36+3 te bebegim doğdu. 3220 kg ve sağlıklı şekilde dünya ya geldi.. kotu olan tek şey ben dogum için 6 yaşındaki oğlumla kanamaya geldim eşim doğuma yakin gelecekti ama anı doğum olduğu için tek başımaydim hastanede oğlumla birlikte...sukur ki buraya gelmek için anlaştığım şirket baya yardımcı oldu oğluma baktı ben hastanedeyken...1 gece hastanede kalıp eve çıktım bende zaten umarım herkes sağlıklı ve kolay Bi sekilde doğum yapar
Kanada arkadaşlar yanlış yazmisim

Ay seni çok merak ettik canım benim gözünüz aydın olsun 🙏🏻 Her şeyin sağlıcakla olması yolunda gitmesi çok güzel olmuş haftasına göre kilosu da çok iyi maşallah huzurla sağlıkla büyüt yavrunu 🙏🏻🌸

warcrew warcrew sen ne durumdasın kanka? Var mı artı bir belirti?
Bel ağrısı kasiklara basınç dışında yok sndnjdnddj kaynar suyla duşa girdim resmen(normalde de kaynara yakın giriyorum doğurmak için girmedim sjxbjsndj) ayakta cok durdum bugün ondan sanırım. Gece acısı çıkacak 🤭🤭🤭🤭 şuan zor adım atıyorum ejejejejhehe

Anladım hemen deneyeceğim çok teşekkür ederimmm
bol suyu bırakma sakın canım her halükarda sıvı almayı unutma deneyerek Doğumdan sonra daha iyi anlarsın bide bebek emdikçe süt gelir ihtiyaca göre . Süt birde psikolojiktir sakın nerde bu süt diye strese girme ♥️🥰

Bel ağrısı kasiklara basınç dışında yok sndnjdnddj kaynar suyla duşa girdim resmen(normalde de kaynara yakın giriyorum doğurmak için girmedim sjxbjsndj) ayakta cok durdum bugün ondan sanırım. Gece acısı çıkacak 🤭🤭🤭🤭 şuan zor adım atıyorum ejejejejhehe
Sayende doğurmaya heveslendim 😂 dediğin herşey bende de var kız hatta ekstra yoğun beyaz akıntı var . Sende nst de sancı çıktı mı

Canım benim çok teşekkür ediyorum pazartesi günü çok endişelendim 13 leri görünce doktorum 13 gördüğüm anda alırım demişti tedirgin etmişti beni sonrasında şimdilik takip yeterli dedi o günden beri de 13/9 12/9 gidiyoruz altına düşmüyor ama iyiyim de çok sağol rahatlattın beni benimkisi de aynı marka canım bilmiyordum baya şaşırdım kızlarda söyledi sağolsunlar 🥰
Sen nasılsın iyi misin son turlar temizliğinde hallolmuş bir ferahlık rahatlık gelmiştir mis gibi 🌸

Canım kesinlikle imkanın varsa götür emzirme yastığını çünkü çok büyük rahatlık sağlıyor ilkinde almama rağmen düşünemedim ama şimdi direk hastane çantama koydum benim göğüs uçları küçük o yüzden çok zorlanmıştım bebeğin tutmasıydı benim tutmamdı bir yandan uç çıkarma çabalarıydı derken çok yorucuydu ama şimdi hastane çantama önce onu koycam büyük konfor sağlıyor 🙏🏻🌸

imagination forever imagination forever sen nasılsın kuzum gece boyu sancıların sürdü mü umarım iyisindir rahat bir gece geçirmişsindir 🙏🏻🌸

@misophonia_ canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ah nasıl da heyecanlı geçmiştir şimdi gecen ☺️ Yavrukuşun da heyecanla bekliyordur kardeşini bizi haberdar et her şey yolunda gitsin inşallah canım benim 🙏🏻🌸
Canım tansiyonun nasıl bugün? Bence stres etme tam sınır civarlarında geziyorsun ama dayanacak kuzucuk. Kendini mutlu hissettirecek şeyler yap tansiyonunu moralde etkiler 💕 dediğim gibi ölç Allah'ın izniyle sağlıkla zamanını bekleyecek.
Bu arada yastığı koydum bir poşete bavulun oraya hazırladım. Mutlaka götüreceğim 🙏

Back