2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İnşallah kavuşuruz canım benim. Benfe tuvalet gaz olmadı çok şükür. Lavman dene rahatla biraz

Bu fotoğraf sana umut olsun canım.
1 hafta küvezde kaldı İpek kızm şimdi evinde. Sende kavuşacaksın en yakın zamanda

Kızlar geçtiğimiz gün idrar testi vermiştim, sonucu doktoruma sormayı unuttum. Enfeksiyon az da olsa çıkmış sanırım referans aralığı 0-4 Lök bende 6 olarak çıkmış. Öyle yanma falan hissetmiyorum. Enfeksiyonun kendine has bir akıntısı var mı? Afedersiniz bugün hafif Sarı/şeffaf bir akıntı geldi benden silince. Koklamak aklıma gelmedi ama böyle jöle gibiydi, cıvık değildi. Kafam karıştı geçtiğimiz gün yine gelmişti bir defa grupta nişanın şeffaf olabileceğini yazmışlardı. Bugün iki kere yaşadım. Nasıl anlayacağım sizce bana bir akıl verin lütfen

Ben emzikleri önce kaynayan suya attım, beş on dakika falan kaynattım. Sonra biberon temizleyici deterjan ile tekrar yıkayıp kağıt havlu üzerinde kuruttum güzelce. Yeterli olur diye düşünüyorum

Yazdığından o kadar yalnız geldi minikti fotoğraflarımıza baktım dediğin kısımda dayanamadım ağladım şu an ezan okunuyor burda duam evladını sağlıkla en kısa ve hayırlı zamanda kucağına alman için ve inanıyorum miniğini evine odasına sağlıkla kucağında götüreceksin canım şuan bütün gücümü moralimi iyiye dair ne varsa hislerimden sana göndermek istedim içini ferah tut dualarımız sizinle

Canım benim, güzel kalbinden öperim Allah razı olsun

Kızlar spinal sezaryen olanlar acaba anestezi uzmanı ameliyat boyunca yanınızda mıydı?

Bugün doktorumla konuştum, hayır ameliyat boyunca yanında zaten kalamaz 16 ameliyathane var 2 tane anestezi uzmanı var, kimsenin başında beklemiyorlar ki ama anestezi teknikeri bekliyor, bir durum olursa gidip anestezi uzmanını çağırıyor dedi

Ben kaynayan suya atip 5 dk kaynatiorum o sekilde yaptim ama bu seferde kireclendi gbi oldu

Sendeki gaz ona gecmistir canim.Gazi evde gecirmye calisacaksin canim doktrlar bisey yapamior.Bebek kendi kendine gaz cikarmayi ogrenene kadar biz yardimci olacagiz.Karnina masaj yap ayaklarini sicak tut sende kimyonlu su icebilirsin ama fazla da icme bu sefer gazlar hep birden cikmaya calisir cok zorlanrsin.

Ben kaynattım canım ve 1 ay beklersen o bebek asla emzik almaz. Hatta doğar doğmaz versen bile almayabilir yani.
İlk doğumunda o kadar fazla dikiş vardı ki doğum yaparken almadığım anesteziyi dikiş esnasında ameliyathanede almıltım. 1 aya yakın da iyileşmedi . Ama soru yok geçiyor yani. Sadece 1 ay kadar büyük tuvalete çikarkrn çok zorlanmıltım. Hasta bezi kullanıp ayakta yaptım hep o süreç boyunca

Benimde beklemedi, bebek dogduktan sonra cikti, tekniker vardı ama ameliyat boyunca

İlk dogumunmu canim muhtemelen normaldir.Kanaman cook fazla olursa korkmalisin.Dikislerinde ilk dogumunsa belki fazladir oyuzden cok sancisi olur benim ilk dogumumda arkama dogruydu ve cok agriliydi bi kac kere gittim kesin dikislerim patladi die bide ebeler elledi daha da cok canim yandi ve hic biseyin yok dediler.Biraz zor gecmisti ustune tam oturmamaya calis.Oyle boyle gececek canim bu gunler.Ben bide o sekilde kizim sarilik olmustu onunla hastanede kalmistim cok zorluk cekmistim.Gecmis olsun gecer umarim bian once

Canim buyuk ihtimalle enfeksiyondandr.Yassi epidel kac benim suan 20 gecen ay 30 du suan antbiyotik kullaniorum.

Canim sadece su gbi islaksa olma ihtimali var ama o islaklikla yogunlukta varsa belki akntidr.Saglik ocagindaki ebe dogum haneye git turnusol kagdyla bakarlar dedi.Suphen varsa git canim

Nedenini bende bilmiyorum Amelıyat bittiği an ağrım başladı odaya geldığımde kanamam hemen basladı kanın pıhtılasmıs o yuzden agrın hemen basladı dedi doktor
Anladım çok geçmiş olsun ne değişik şeyler oluyor ;( sizin bir mesajınıza denk geldim. Kolestrol değerleriniz yükselmiş bir ara. Beb de kan verdim geçen gün kolestrol değerleri tavan yapmış durumda ama alt ast değerlerim normal doktorunuz kolestrol için bir şey demiş miydi

Benimde beklemedi, bebek dogduktan sonra cikti, tekniker vardı ama ameliyat boyunca
Teşekkür ederim canım normal o zaman. Ben en azından bebek doğana kadar yanımda olsun istiyordum da üzüldüm biraz. İlk doğumumda yaşadığım bir sıkıntıdan dolayı biraz endişeliyim o yüzden merak ettim her yerde aynı şekilde mi oluyor diye

Simdi kendi sonucuma baktimda lokosit 16 cikmis benim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…