- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.761
Bel fıtığı olanlar spinal anestezi olabiliyor mu bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah hepimiz sagol canımSağlıkla al kucağına canım
Insallah dururlar kudurmadanDaha var ya 10 gün daha içeride en az
Canım benimde daha küçüklüğünden beri günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor. Ama 1saat sürmüyor daha kısa sürüyor. Ben de çok üzülüyorum yoruluyor diye ama gelişimlerinin iyi olduğunu gösteriyormuş.Kızlar bebeği çok hıçkıran var mı benimki günde bazen 1 saat hıçkırıyor. O hıçkırığa sinirleniyor karnımda. İtiyor dönüyor geçmiyor hıçkırık garibim yoruluyor da.
Ben de merak ediyorum bunuBel fıtığı olanlar spinal anestezi olabiliyor mu bilen var mı?
Profil mük cnm maşallahCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Küçük Ali tedavisini tamamlayıp sağlıkla yuvanıza gelsin inşallah. Tansiyonum düşmüyor canım malesef. Sabah akşam ilaca başlattılar ama bu hamileler için olan ilaçlardan. İlacı içtiğim halde 14 lerde. Ve akşamları özellikle çarpıntım oluyor ama nabız normal çıkıyor. İlk kadın doğum kontrolunden sonra dahiliye ve kalp dr randevu al dediler. Babam hipertansiyon hastasıydı. Baba tarafımda kuzenlerde hepsinde tansiyon var ve sonunda bende bu sarmala girdim malesef
Ya bıgün bir saat sürdü abartısız. Geçti diyorum 5 dk sonra gene başlıyor. Beni korkutan da o olduCanım benimde daha küçüklüğünden beri günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor. Ama 1saat sürmüyor daha kısa sürüyor. Ben de çok üzülüyorum yoruluyor diye ama gelişimlerinin iyi olduğunu gösteriyormuş.
Duymadım canım hiç Dr sorun olmaz demiş.benzer değil ama şöyle bir şey arkadaşımın bebeğinde oldu temizlik yaparken vajinayı düzgün temizlemezsen açmazsan yapışma oluyormuş. Kız bebeklerin temizliği zor biraz.Kızlar etrafınızda bebeklerde makat ve vajina arası yakınlık olan var mı? Bebeğim hastaneden çıkarken doktor söylemişti sonra cerraha da gösterdik evet yakın ama hayatını etkilemez dedi. Dedi demesine ama ben hep düşünüyorum ilerde sorun olur mu diye
Bebek az oynadıgı için yarın doğuma giriyorum su azlıgım vardı zaten riske atamam dedi doktor son nst ler hareketleri azdı. 35+6 2500gr stresliyim cok dualarınızda bizleri unutmayın
Birbirinize her geçen gün daha da alışıyorsunuz değil mi? Her şey ilk günden daha iyi olmalıMerhaba arkadaşlar doğum yapan herkese geçmis olsun bebişlerin hepsi sağlikla büyüsun insallah dikisle bebis bakmak gercekten zormus insan egilip kalkamiyo oğluşumda cok sinirli birbirimize alismaya çalisiyoruz emzik verdik bakalim iyi mi kötu mu bilemedim
Ay hiç bilmiyorum ben böyle şeyler ya. Kendimi normalde o kadar sık dinlerim ki bu hamilelikte bir çok şeyi hissedemiyor olmak bana tuhaf geliyor. Bende bir sorun var gibi geliyorKızlar bebeği çok hıçkıran var mı benimki günde bazen 1 saat hıçkırıyor. O hıçkırığa sinirleniyor karnımda. İtiyor dönüyor geçmiyor hıçkırık garibim yoruluyor da.
Tepkilerini ne kadar net hissediyorsun bravo demek istedimAaa bizmkide ayni çok hickiriyo sonra kendi kendine sinirleniyor ayaklarını geriyo bi haller biseyler yapiyob*kuyla kavga ediyo
Kızlar ben bugün eve çıktım, oğlum hala hastanede. Benim hiç halim be enerjim yok, tansiyonum hala yüksek seyrediyor. Bir_Kucuk_Mars senin tansiyon düzene girdi mi? İlaç vs verdiler mi? Bana hiçbir şey vermediler
Geçmiş olsun canım. Bu ilaç kullanma durumu kalıcı mı olacak acaba ? Alt yapı müsait olduğu için tansiyon hastalığı hamileliğe denk gelmiş de olabilir belki. Neyse ki ilaçla kontrol edilebilecek bir şey.Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Küçük Ali tedavisini tamamlayıp sağlıkla yuvanıza gelsin inşallah. Tansiyonum düşmüyor canım malesef. Sabah akşam ilaca başlattılar ama bu hamileler için olan ilaçlardan. İlacı içtiğim halde 14 lerde. Ve akşamları özellikle çarpıntım oluyor ama nabız normal çıkıyor. İlk kadın doğum kontrolunden sonra dahiliye ve kalp dr randevu al dediler. Babam hipertansiyon hastasıydı. Baba tarafımda kuzenlerde hepsinde tansiyon var ve sonunda bende bu sarmala girdim malesef
16 hamilelik harici de yüksek bence de doktorunla konuş Canım. Şikayetlerinin sebebi de olabilir.Bana neden ilaç vermediler acaba, doktoruma yazsam mı? Kendimi sağlıksız hissediyorum. Benim de ailemde kalp hastalığı var, 14 e düşse mutlu olacağım. 16 falan çıkıyor.
Oluyor galiba.. galiba diyorum anestezi randevum vardı bugün bel boyun fıtığım var benim. Ben sormadım o da sormadı ya da ben hatırlamıyorum. Spinal olacak. Şüpheye düştüm şu an acaba sormalı mıydım? Gerçi benim fıtık iğnenin vurulacağı bölgede değil kalçama doğru ama bilemedimBel fıtığı olanlar spinal anestezi olabiliyor mu bilen var mı?
Hala belli değil canım gün alamadım bir türlü hastane kabul etmedi başka yere yolladı falan derken kaç gündür hastane hastane gezdim. Bugün en son gittiğim hastane kabul etti beni şükür salı günü gel gün vereyim testlerini yapalım dedi bakalım bekliyoruz. Senin ne zaman belli oldu muSeninle günümüz aynı 15 aralık doktor sana ne dedi ? Ne zaman olacakmış doğum?
Bana da anestezi uzmani hic sormadi benim de söylemek aklıma gelmedi şimdi stres yaptım internette araştırıyorum falan ama bilmiyorum ya sezeryan günü gelene kadar artık sürekli aklımda bu olur öğrenirseniz buraya yazarsınız olur mu ?Bazen dışarı bebekler için daha güvenli oluyor ya sen de o aşamaya gelmişsin. Sağlıkla birbirinize kavuşursunuz umarım..
Birbirinize her geçen gün daha da alışıyorsunuz değil mi? Her şey ilk günden daha iyi olmalı
Ay hiç bilmiyorum ben böyle şeyler ya. Kendimi normalde o kadar sık dinlerim ki bu hamilelikte bir çok şeyi hissedemiyor olmak bana tuhaf geliyor. Bende bir sorun var gibi geliyor
Tepkilerini ne kadar net hissediyorsun bravo demek istedim
Geçiş olsun canım. Ali ile bir an önce sağlıkla kavuşacaksınız. Tansiyonunu bence ihmal etme.
Geçmiş olsun canım. Bu ilaç kullanma durumu kalıcı mı olacak acaba ? Alt yapı müsait olduğu için tansiyon hastalığı hamileliğe denk gelmiş de olabilir belki. Neyse ki ilaçla kontrol edilebilecek bir şey.
16 hamilelik harici de yüksek bence de doktorunla konuş Canım. Şikayetlerinin sebebi de olabilir.
Oluyor galiba.. galiba diyorum anestezi randevum vardı bugün bel boyun fıtığım var benim. Ben sormadım o da sormadı ya da ben hatırlamıyorum. Spinal olacak. Şüpheye düştüm şu an acaba sormalı mıydım? Gerçi benim fıtık iğnenin vurulacağı bölgede değil kalçama doğru ama bilemedim
Benim aslında bugündü sonra ben agrım sancım olmayınca doktorla konuştum biraz daha bekleyelim dedik inşallah bu hafta ici olacak o yüzden çok stres basdı beni bilmiyorum neyapicamHala belli değil canım gün alamadım bir türlü hastane kabul etmedi başka yere yolladı falan derken kaç gündür hastane hastane gezdim. Bugün en son gittiğim hastane kabul etti beni şükür salı günü gel gün vereyim testlerini yapalım dedi bakalım bekliyoruz. Senin ne zaman belli oldu mu
Tamamdır öğrenirsek buraya yazalım ve birbirimizi rahatlatalım ama şöyle bir şey de var bel fıtığı ameliyatları da genel anestezi olmadan yapılıyor ya genelde demek onda da spinal oluyorBana da anestezi uzmani hic sormadi benim de söylemek aklıma gelmedi şimdi stres yaptım internette araştırıyorum falan ama bilmiyorum ya sezeryan günü gelene kadar artık sürekli aklımda bu olur öğrenirseniz buraya yazarsınız olur mu ?
Yarın kontrolüm var ben sorucam mutlaka buraya yazarım ben deBana da anestezi uzmani hic sormadi benim de söylemek aklıma gelmedi şimdi stres yaptım internette araştırıyorum falan ama bilmiyorum ya sezeryan günü gelene kadar artık sürekli aklımda bu olur öğrenirseniz buraya yazarsınız olur mu ?
Hiç merak etme , orda güvende. Gün dediğin geçip gidiyor yeterki iyi olsunDoktoruyla görüştük, muhtemelen ciğerleri ıslak kaldı o ıslaklığı atamadı o yüzden sık nefes alıp veriyor dedi. Bir hafta 10 gün burada kalır siz süt sağıp getireceksiniz dedi. O iyi olsun da gidip gelmek hiç sorun değil
Bnmde 16 Aralık aramızda birgünSeninle günümüz aynı 15 aralık doktor sana ne dedi ? Ne zaman olacakmış doğum?
Evet aynen öyle insallahBazen dışarı bebekler için daha güvenli oluyor ya sen de o aşamaya gelmişsin. Sağlıkla birbirinize kavuşursunuz umarım..
Birbirinize her geçen gün daha da alışıyorsunuz değil mi? Her şey ilk günden daha iyi olmalı
Ay hiç bilmiyorum ben böyle şeyler ya. Kendimi normalde o kadar sık dinlerim ki bu hamilelikte bir çok şeyi hissedemiyor olmak bana tuhaf geliyor. Bende bir sorun var gibi geliyor
Tepkilerini ne kadar net hissediyorsun bravo demek istedim
Geçiş olsun canım. Ali ile bir an önce sağlıkla kavuşacaksınız. Tansiyonunu bence ihmal etme.
Geçmiş olsun canım. Bu ilaç kullanma durumu kalıcı mı olacak acaba ? Alt yapı müsait olduğu için tansiyon hastalığı hamileliğe denk gelmiş de olabilir belki. Neyse ki ilaçla kontrol edilebilecek bir şey.
16 hamilelik harici de yüksek bence de doktorunla konuş Canım. Şikayetlerinin sebebi de olabilir.
Oluyor galiba.. galiba diyorum anestezi randevum vardı bugün bel boyun fıtığım var benim. Ben sormadım o da sormadı ya da ben hatırlamıyorum. Spinal olacak. Şüpheye düştüm şu an acaba sormalı mıydım? Gerçi benim fıtık iğnenin vurulacağı bölgede değil kalçama doğru ama bilemedim
Canım ben ameliyat bile oldum spinal yaptılar sordum zararı yok dedilerTamamdır öğrenirsek buraya yazalım ve birbirimizi rahatlatalım ama şöyle bir şey de var bel fıtığı ameliyatları da genel anestezi olmadan yapılıyor ya genelde demek onda da spinal oluyor
Teşekkür ederim Canım içimizi rahatlattın şu anCanım ben ameliyat bile oldum spinal yaptılar sordum zararı yok dediler
Benim de 37+1Bugün 37+4 oldu. Bi kaç gündür hareketler iyice yavaşladı. Hatta azaldı sanki. Daha çok Bi yerde toplanmasını hissediyorum. Oldukça da yukarıda hissediyorum. Yarın kontrolüm var bu durumu soracağım