• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim aslında bugündü sonra ben agrım sancım olmayınca doktorla konuştum biraz daha bekleyelim dedik inşallah bu hafta ici olacak o yüzden çok stres basdı beni bilmiyorum neyapicam 😫
Hiç stres yapma canım eninde sonunda doğacak. Benim de şu son birkaç gün çok sıkıntılı geçti üzerine bir de hiç gitmediğim bir hastanede bilmediğim bir doktorda doğum yapıcam onun da gerginliği var. Ben genel anestezi isticem bu kadar gerginliğe spinal çekemem. Hayırlısı olsun artık hakkımızda 🙏🏻

Hiç stres yapma canım eninde sonunda doğacak. Benim de şu son birkaç gün çok sıkıntılı geçti üzerine bir de hiç gitmediğim bir hastanede bilmediğim bir doktorda doğum yapıcam onun da gerginliği var. Ben genel anestezi isticem bu kadar gerginliğe spinal çekemem. Hayırlısı olsun artık hakkımızda 🙏🏻
Evet eninde sonunda olacak m inşallah hakkımız da hayırlısı olsun . Dua edelim birbirimize 🤲

Kızlar selam.

Bugün kucağıma aldım bende kızımı genel anestezi ile 3635 kg 50 cm doğdu. İkimizde toparlamaya çalısıyoruz 😍

Doğuran anneler ve bebişleri en kısa zamanda toparlar umarım.

Bekleyenlerde sağlıcakla kavussunlar inşallah
Tebrikler sağlıklı huzurlu bir ömrünüz olsun beraberce geçireceğiniz ❤️

En son gittiğin doktor çok iyiydi diye hatırlıyorum. Son bir kaç gündeki sıkıntıların umarım geçmiştir. Doğumun bu kadar bilinmezlik içermesi seni geriyor haklı olarak. Uyuyarak hepsinin üstesinden geleceksin ve bebeğine sağlıkla kavuşacaksın 💕

Kızlar şimdi benim biraz sütüm gelmeye başladı, gece alarm kurup sağmam gerekiyor mu? Bikaç saat sağladığım zaman acımaya başlıyor. Sabaha kadar beklesem bu mastit dedikleri şey olur mu?
2 saatte bir sağ cnm alarm kur poşete koyup dondurucuya atıyorum üzerine tarih ve saat yazıyorum

Kızlar şimdi benim biraz sütüm gelmeye başladı, gece alarm kurup sağmam gerekiyor mu? Bikaç saat sağladığım zaman acımaya başlıyor. Sabaha kadar beklesem bu mastit dedikleri şey olur mu?
3 saatte bir sağ canım.sabaha kadar sağmazsan birkaç gün boyunca süt azalır hemen.ayrıca süt arttıkça sağmazsan mastit olursun.benim çocuk hiç etmediğinden ben ilk 9 ay 3 saatte bir sağdım, 9 aydan sonra 4 saate açmıştım arayı.4 saate açtıktan 2-3 gün sonra hemen azaldı sütüm

Kızlar ben de çarşamba günü sezeryan doğum yaptım.bebegim biraz sarılık oldu umarım çok ilerlemeden biter. Bir de gümüş kapak ve lansor krem kullanmama rağmen göğüslerim yara olmaya başladı. Bu silikongogus ucu kapaklari nasıl kullananlar yara noktası nasıl bilginiz var mı?

Bebeği sarılık olan var mı? Neler yapiyorsunuz
Canim bol bol emzir baskada pek bisey yapamiosun eger evdeyse gece ışigi acik birakiyordum ben cok parlak degilse odanin isigi acik birakipta yat.Genelde acliktan oldugu icin doyurman lazim sk sk.Bide benim annem dogunca sekerli su damlatio agzina tabi ben buna karsiyim ama yapti yinede bilemem faydasimi var zarari mi?Doktorlar kabul etmiyor bunu tabiki

Bebeği sarılık olan var mı? Neler yapiyorsunuz
Benim oğlum olmuştu sütüm de gelmemişti henüz sürekli uyurken bile ağzının kenarından mamayla besledik.çiş ve kaka yapa yapa atacak o yüzden sürekli beslemeye çalış.hastaneye yatmadı ama sarılığı 1 ay sürdü.1 ayda anca geçti

Kızlar mesajların hepsini okuyamadım. 36+2 de kızımı kucağıma aldım. Şuan küvezde solunum sıkıntısı var biraz daha iyi olucak inşallah :) hepinize çok teşekkür ederim 🥰🥰 Allah herkesi sağ salim kavuştursun evladına
Hayırlı olsun canım inşallah bir an önce çıkar küvezden kavuşursunuz 🙏 haftan güzel ama çok kalmaz kısa bir ayrılık bu😍

Back