• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik.

Nasıl da minnoş minnoş düşüncelerin var öyle kıyamam :KK70:

Yani bebeğim büyürken neler yaşarız bilmiyorum ama ben direk 1 yaş civarı kesmeyı düşünüyorum bunda. Yani tamamen kesmesem bile gece memesini bir şekilde bıraktırırım 1 yaşında.

Ben lohusa iken hayatımda üşümediğim kadar çok üşümüştüm. Battaniyelere sarılıp yaşadım resmen 2 3 hafta. Hatta eşim bugün sıcak su torbası soruyordu sıcak su torbası ayarla şimdiden diye :KK70:
Bende birinde sitmalanmistim tir tir titredim.🙂

Kızlar sabah sezeryana gidecektim bizimki bekleyemedi suyum geldi şimdi hastahaneye gidiyorum bana dua edin😇
Bende 9 gibi hastahaneye gecicem sezaryene Allah yardımcınız olsun 2 Aralık bebekleri geliyor hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza aliriiz ins dua edin

Günaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik.
Sağlıkla büyüsün inşallah canım, sen nasılsın iyi misin?

Tebrikler sağlıklı beraber geçireceğiniz harika bir ömrünüz olsun ❤️
Bende 9 gibi hastahaneye gecicem sezaryene Allah yardımcınız olsun 2 Aralık bebekleri geliyor hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza aliriiz ins dua edin
Kolay ve keyifli bir kavuşma hikayeniz olsun 😍

Benim de çocuk doktoru arkadaşım similac önermişti.oğluma onu kullanmıştım sütüm artana kadar 2-3 ay.çok memnun kaldım.süt artınca doktor mamayı kesmişti zaten.bunda da similac kullanıcam ama almadım daha.belki bu sefer süt hemen gelir emer falan diye.taburcu olunca emmiyor olursa alırım.hastanede zaten bişey verecekler nasılsa çocuk aç kalmayacak

Kızlar 2023 ocak annelerinden geldim galiba aralık annesi olacagim . Kasintiyla gittim doktora kan tahlillerimde karaciger enzimlerim yuksek çıktı 200 ler de safra tuzlarınada bakildi ama o gec cikiyormuş doktor riske atmamak icin ilaç başladı hemen .
Gebelik kolestazı diyorlar bu durumun adına aranızda bilen var mı ya da aynı durumda olan suan tam 35+0 doktor 38 i hatta gerekirse 37 yi beklemem dedi . Ilaclar dusururse degerlerimi normal haftalarıma kadar beklermiyiz ki

kızlar günaydın özel hastenede doğum yapan anneler doğum ücreti haricinde bebek için bir ödeme çıkartıyorlar mı hastanelerde

kızlar günaydın özel hastenede doğum yapan anneler doğum ücreti haricinde bebek için bir ödeme çıkartıyorlar mı hastanelerde
Bu doğumu devlette yaptım 4.5 yıl önce özelde yaptığımda ekstra bişey yoktu. Hatta bir hafta sonra geldiğin çocuk dru muayenesi de ücretsiz oluyordu. İşitme testine de vermemiştim galiba.

Kızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam

Bu doğumu devlette yaptım 4.5 yıl önce özelde yaptığımda ekstra bişey yoktu. Hatta bir hafta sonra geldiğin çocuk dru muayenesi de ücretsiz oluyordu. İşitme testine de vermemiştim galiba.
sonraki kontrollerinde muhtemelen tss yapılmış olur sorun kalmaz ama doğum sonrası için merak etmiştim teşekkür ederim cevap için

Back