- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.601
Kız ben cidden sadece acıkınca emiyolar sanıyodum neyse ki güzel kilo almış benim yorulmam önemli değil o iyi olsun da. Ben ağlayınca üzülüyorum huzursuz olduğu için.İyi fazla almamışsın ki ben daha fazla aldın sandım
Lütfen ben olayım artık dayanamıyorum
Son 2 haftada 1 şişe rennie 1 şişe gaviscon bitirdim ve bana mısın demiyor
Bebekli hayata hoşgeldin :) tabiki sürekli emmek isteyecek, karnı doyunca memeyi bırakıp sadece acıktıkça emen bebek anca rüya bebek olur :)
Düşüncesiz kocalar ve daha da düşüncesiz aileleri. Bu erkekler nedense doğup büyüdüğü aileden kopup kendine yeni bi aile kurduklarının farkına varamıyor. Kopmak derken bağlarını koparmasından da bahsetmiyorum ha. sadece önceliği kendi kurdukları aileye vermeliler artık. Bir tane de benim başımda var bu kocadan. 10 kardeşler, eşim ortanca. Ama büyüğüne de küçüğüne dr, kaynanaya kayınbabaya da ilk kim koşar? Eşim tabiki. Ve öyle düzenli gelişi olan maddi durumı iyi olan bi aile dr değiliz yani. Şuan cüzdanımda 5 lira yok, kartlarımda da aynı şekilde.
Evet destek yapıyorum aslında ben tutuyorum ama daha başarılı olamadı girişimlerim, 1 ay sonra verin diyorlar 19 günlük oldu kızım bugün o yüzden artık bu haftadan sonra alistircam inşallah yavaş yavaş. Erken vermek de iyi değilmiş önce emmeye alışması lazım diyorlar. Senin bebişinde meme reddi gibi bir durum olmuş muydu canım hemen verince emziği?Emziği verip onune destek yapabılırsın atamazsa alısır .ben ilk gün vermiştim ama bu bebişte eve gelince vericem inş.sünnettir hurma ve zemzemle bebegin agzını ıslatmak ilk olarak onu yapınca emziği vermiştik tutmustu